Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
tpv

FIN: geocache army

Recommended Posts

Mitä nämä geocache army sotilaat oikein ovat?

Share this post


Link to post

Löysimme yhden soltun ja vaikka liikutimme sitä, ei soltusta vieläkään näy, kun missä se on ollut heinäkuussa.Meidän loggauksemme ei siis näy, eli näitä kai päivitellään aika viiveellä. :unsure:

Share this post


Link to post

solttu 336 jätettiin muistaakseni Laajasaloon johonkin.Viimisin loggaus siitä näkyy "Mupsuilla".Se onkin ainoa suomalainen loggaus ko.soltulle.Onkohan tämä armeija jo lakkautettu, kun kaikki loggausjutut näkyy olevan heinäkuun aikoihin ;)

Share this post


Link to post

solttu 336 jätettiin muistaakseni Laajasaloon johonkin.Viimisin loggaus siitä näkyy "Mupsuilla".Se onkin ainoa suomalainen loggaus ko.soltulle.Onkohan tämä armeija jo lakkautettu, kun kaikki loggausjutut näkyy olevan heinäkuun aikoihin :D

 

 

Muistaakseni loggasimme kyseisen sotilaan geocachearmy.com-sivustolle joskus kesällä, mutta tiedot päivittyivät sinne varmaankin 3-4 kuukautta myöhemmin.

Jäimme käsitykseen, että sivustoa kyllä päivitellään,mutta ilmeisesti hyvin harvakseltaan mielenkiinnon vähenemisen tai ajanpuutteen vuoksi... mene ja tiedä sitten...

Share this post


Link to post

Sotilas 336 on tällä hetkellä meillä. Nappasimme sen mukaamme Terva1 -kätköstä Helsingistä 19.1.2008. Loggaus tehty sotilaan tietoihin, mutta eivätpä nuo taida tosiaan kovin enää pävittyä.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

×