Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 6
briansnat

AVATAR TESTING and INSTRUCTIONS

Recommended Posts

Avatar creation instructions

 

Save the desired image to your PC, then:

 

1. Click on My Account tab on left side of home page.

2. Under Account Options on the right side click on Edit My Profile

3. On the Edit Account Details page look for the Virtual You section. Under Avatar click on change/edit

4. On the choose my avatar page, click on the Upload a New Image line

5. Use browse button to find the image you saved to your PC, give it a File Caption and hit Upload

6. Once it is uploaded click on My Details

7. On the Edit Account Details page look for the Virtual You section. Under Avatar click on change/edit

8. Click on desired avatar, then click on Select Photo

9. Click on the Edit Account Details line, key in your password, then page down and click on the Update Account button.

10. Go to the forums and log out and log back in. Your avatar should now appear next to your name.

 

 

To test please use this thread.

Please do not start another testing thread.

Share this post


Link to post
:drama: :drama: :drama: :drama: :drama: :drama: :drama: :drama: :drama: :drama: :drama: :drama: :drama: :drama: :drama: :drama: :drama: :drama: :drama: :drama:

Share this post


Link to post

:drama: :drama: :drama: :drama: :drama: :drama: :drama:

:drama: :drama: :drama: :drama: :drama: :drama: :drama:

 

And yes I'm done.

Share this post


Link to post

I have read your instructions above about adding an avatar, but when I click on My Account I get a message stating '500 error'.

 

Am I doing something wrong? :blink:

Share this post


Link to post

I wonder is this sig line will work now.

 

Come hell or high rivers

come droughts or come blizzards

the horses in Calgary will buck

 

-Corb Lund, Blood Sweat and Water.

Share this post


Link to post
Please subscribe this playlist in relation to a competition. Its mostly party and house music. ty :)

Share this post


Link to post

Nope, . . . . :(

 

Why isn't this working? Please anyone!

 

URL=http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GC48Z8F&Submit6=Go]De Braakhuizensche Heide Cache[/url

 

I removed the [ and the ] at the start and the end!!! to make the code visible!

 

When I try to use this url in the Preview screen signature ( Account details ) it works just fine?

 

Thanks in advance and GrtZ,

 

Bobkatnl

Edited by bobkatnl

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 6

×