Jump to content

FIN: Haaste verenluovutukseen


Pike4

Recommended Posts

Voisimmeko sopia, että näillä sivuilla keskusteltaisiin vain geokätkentään (edes jotenkin) liittyvistä asioista? Maailmassa on paljon asioita, jotka ovat hyviä ja tärkeitä (kuten verenluovutus), mutta sivuston seuraaminen on työlästä, jos ei keskitytä sen varsinaiseen teemaan.

:unsure:

Sopii.

 

Iloitsen jokaisesta, joka on ottanut haasteen vastaan.

 

Varsinaisia haasteitahan voi antaa toisille SPR:n Veripalvelun sivuston kautta.

 

Keskitytään täällä kätköilyyn!

 

Iloisin kätköilyterveisin,

 

Pike4 :D

Link to comment

Ketä kiinnostaa voi käydä tukemassa hanketta tehdä verenluovutuspaikoista uusi gategoria Waymarking.comiin. Eli premiumjäsenet voivat niin halutessaan peer review:ssä joko hylätä tai hyväksyä tämän kategorian

Laitoin tuollaisen hankkeen nyt pystyyn amerikkalaisista näkökulmista, kun siellä on aika iso osa Waymarking harrastajista.

Lyhyesti uuden waymarkin voisi siis tehdä punaisen ristin veripalvelun keskuksista ja paikoista jossa verenluovutusta voi tehdä vähintään kerran kuukaudessa. Muissa paikoissa tehdyt verenluovutukset voi merkata lähimpään waymarkatuun keskukseen. Eli tuota blood donation centerin tekstiä voi katsella tältä sivulta. Muutenkin tuo categorian luominen on ollut kaikenkaikkiaan aika mielenkiintoinen kokemus kaikkine vaiheineen.

Edited by small oaks
Link to comment

Kiitokset. Iltapäivällä tuon sitten näkee kuinka kävi.

 

No iltapäivä venähti noin viikkoon mutta vihreätä valoa saatiin uuden blood donation center kategorialle..Pienin muutoksin. Eli nyt voi yhdistää geoharrasteen ja verenluovutuksen jokseenkin kivuttomasti.

 

Toivottavasti löytyy innokkaita waymarkaajia. Suomessa Veripalvelutoimistot sijaitsevat 16 eri paikkakunnalla: Helsingissä, Hämeenlinnassa, Joensuussa, Jyväskylässä, Kokkolassa, Kuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Mikkelissä, Oulussa, Porissa, Rovaniemellä, Seinäjoella, Tampereella, Turussa ja Vaasassa. Lisäksi on mahdollista waymarkata Liikkuvan veripalvelun kohteita, joissa veripalvelu vierailee säännöllisesti kerran kuussa.

Riihimäki, Hyvinkää, Porvoo, Kotka, Järvenpää, Kouvola, Korso, Kerava, Tuusula, Itäkeskus, Tikkurila, Leppävaaran Sellosali, Rauma, Valkeakoski, Jämsä, Vammala, Nokia, Kankaanpää, Kemi, Loimaa, Salo ja Kajaani.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...