Jump to content

FI: Sananvapauden rajat


sikajack
Followers 0

Recommended Posts

Jaaha. Selvisi siis sananvapauden rajat tällä foorumilla. No. I stand corrected, kuten sanonta kuuluu. Yhtäkaikki toivon, että ekhoc vie Turkusarjansa purkit takaisin ja enaboi ne taas etsittäväksi. Arvoisalle (hra/rva?) sensorille tiedoksi: IRC on sinällään jo julkinen foorum, joten asia ei tullut viestini myötä julkiseksi - se oli sitä jo!

Link to comment

Ja vielä lisäyksenä ja kommenttina sensorin kirjoittamaan kommenttiin koskien alkuperäistä aloittamaani aihetta ekhoc:n kätköistä: jos geokätköilijä - niinkuin tässä tapauksessa kävi - kokee tilanteen kannaltaan niin uhkaavaksi että disabloi uuden kätkösarjansa ja vieläpä hakee purkit pois piiloistaan, ei asia ole millään tavalla yksityinen. Se koskee koko kätköilijäyhteisöä ja siitä *PITÄÄ* keskustella julkisesti. Paitsi tietysti jos julkinen ja avoin keskustelu on kiellettyä.

Link to comment

No niin, nti sensori täältä vastaa...

 

TÄMÄN foorumin säännöissä sanotaan varsin selkeästi "Henkilökohtaisuuksiin meneviä hyökkäyksiä ei suvaita. Jos haluat kiittää tai kritisoida, anna asiasta esimerkkejä yleisellä tasolla puolesta ja vastaan." Voit tarkistaa itse suomalaiset ohjeet tästä ja sama englanniksi tästä.

 

Irkki toki on julkinen foorumi, mutta edelleen olen sitä mieltä, että siellä käytyjä keskusteluja ei ole syytä rääpiä tällä foorumilla.

 

Oma mielipiteeni on, että Huonoa Huumoria TM on netti pullollaan ja jokaisen henkilökohtaiseksi asiaksi jää se, että kuinka siihen suhtautuu. Riittipä oma kuminauha tai ei, niin ne lätinät eivät kuulu tänne.

 

avec

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Followers 0
×
×
  • Create New...