Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
jupilli

Fin: Lokimerkinnät

Recommended Posts

Heips Kaikki !!

 

Olen viikonlopun aikana saanut vastaanottaa ilahduttavan määrän sähköposteja jotka kertovat Kätköilijäkansan edelleen liikkuvan hirvikärpästen joukossa täälläkin Keski-Suomen luonnossa. Merkittävässä osassa vastaanottamiani viestejä on ollut myös erityinen tieto siitä että kätkö on kunnossa ja valmiina kaikkien tulevien kätköilijöiden haettavaksi ja tästä tiedosta olen aina erityisen iloinen.

Muutamassa tapauksessa olen lähettänyt kysymyksen säpolla kävijälle ja saanut vastauksen pikaisesti, sehän hoitaa saman asian, toki vaatii minulta omistajana hiukan enemmän.

 

PekkaR on aiheellisesti huolestuneena täällä foorumissa kehoitellut kansaa Hyllyjen siivoukseen ja mielestäni edellä kertomani oma-aloitteinen toiminta on oikeastaan yxi helpoin jokaisen aina tehtävissä oleva toimi siivoamisen tarpeen ennalta ehkäisemiseen.

Ehdottaisin siis sitä että kun käytte kätköllä jossa edellisestä lokimerkinnästä on pitkähkö aika, olisikohan pari kuukautta sopiva kriteeri (?), liitätte GCn lokiin, siis tänne nettiin, maininnan siitä että "Purkki on kunnossa" tai sitten siitä että jotain tarttis tehdä !! Siis IHAN JOKA KERTA jos edellisestä lokista on yli 2kk !!

Siitä lokista menee Säpo omistajalle ja kyllä se aina vähän muistuttaa.

 

Ymmärrän että kotimaisen kätköilyn CITY-alueilla tilanne voi olla toinen, mutta täällä periferiassa jossa yritämme edelleen herätellä harrastusta, jotkut, ennenkaikkea ne hiukan tieltä sivussa olevat kätköt, tahtovat kärsiä ajoittaisista lokimerkintöjen katkoksista ja silloin kätkijä aina joskus hermoilee tietäessään DNFien jäävän monasti kirjaamatta.

 

Muistetaanpa siis kirjata ensinnäkin kaikki DNFt ja löydettyihin harvemmin lokattuihin myös terveiset omistajalle siitä että OK eli ei !!

Share this post


Link to post

Tuossa todella yksinkertainen ja kätkijää helpottava tapa ilmoittaa huoltotarpeesta. Yleensä yksi DNF ei ole saanut vanhusta liikkeele, mutta kun kaksi peräkkäistä on niin täytyy lähteä, siksi myös DNF:t on tärkeitä. Löytäjältä kommennti "Kätkö OK" olisi todella hyvä tapa. Vähentää turhia huoltokäyntejä tällaiselle peruslaiskalle.

Edited by Vilosparta

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0

×
×
  • Create New...