Jump to content

(FIN) Geokätkennän kurssi alkanut Turussa


upponalle

Recommended Posts

Hei!

Turussa Paasikiviopistolla on alkanut geokätkentäharrastukseen johdatteleva kurssi tällä viikolla.

 

Kurssille osallistujat ottavat mielellään vastaan kokeneilta harrastajilta vinkkejä siitä, mitä vasta-alkajien kannattaa ottaa huomioon geokätkentään perehtyessään ja aloittaessaan kätköilyä.

 

Terveisin

Upponalle

Link to comment

Heippa!

 

Paasikiviopistolla käymme geokätkentää teoriassa lävitse luennoilla. Olemme tekemässä ympäristöön multikätkön ja pidämme GIS-paikkatietotapahtuman kurssimme loppupuolella. Olisikin kysellyt innokasta harrastajaa tulemaan kertomaan GIS-paikkatietotapahtumaan harrastuksestaan ja etsimään meidän kanssamme piilottamaamme kätköä. Ajankohta olisi lokakuun lopulla. Selvitän mahdollisimman pian tarkan päivämäärän. Kurssin aikana tuottamamme materiaali tulee julkaistuksi Paasikiviopiston sivustolle lokakuun aikana. Kurssista kiinnostuneet ottakaa ihmeessä yhteyttä!

 

Terveisin

 

Pirita

pjiham@utu.fi

Link to comment

Hei!

 

Kertoisitteko tarkemmin tästä kurssista: kuka järjestää, keille kurssi on tarkoitettu, kuka kouluttaa ja paljonko on osallistujia? Kuinka laaja kurssi on ja pääsettekö vielä jossain vaiheessa ihan maastookin harjoittelemaan, vai perehdyttekö vain teoriaan?

 

Tervetuloa vaan geokätköilyn pariin! :)

 

avec

Edited by jemann + avec
Link to comment

Heippa!

 

Paasikiviopistolla Turussa on aloitettu kurssi nimeltä Geokätkentä uusi urheilupeli ja virtuaaliyhteisöt osana peliä. Luennoitsijana on Pirita Ihamäki (Digiajan aarteenetsintäleikit harrastuksina ja opetussovelluksina Pro gradu -tutkielma). Pro gradu tutkielmani käsittelee aarteenetsintäleikkejä harrastuksina ja opetussovelluksina. Leikeistä keskeisimmät ovat geokätkentä ja lodjaus. Nyt olen Turun yliopiston Kulttuuriuotannon ja maisemantutkimuksen laitoksella digitaalisen kulttuurin jatko-opiskelijana. Tarkoituksena on jatkaa aihetta ja kirjoittaa väitöskirja geokätkennän soveltamisesta opetukseen, matkailuun ja mobiilipeleihin. Tämä Turussa järjestettävä kurssi on osa väitöskirja tutkimustani. Kursista tulee Paasikiviopiston sivuille mm. lehtiartikkeli, video ja valokuva materiaalia jaisäksi nettipäiväkirja. Kurssin luennot pohjautuvat pro gradu -tutkielmaani. Olisin pyytänyt geokätkennän harrastajia Turun seudulta tulemaan luennoimaan omasta harrastuksestaan 27.10.2006 Paasikiviopistolle GIS-paikkatietotapahtumaan.

 

Terveisin

 

Turun yliopisto

Kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen laitos

digitaalinen kulttuuri

jatko-opiskelija

Pirita Ihamäki

pjiham@utu.fi

Link to comment

Heippa!

 

Valitettavasti mikroelokuvani ei ole netissä saatavilla. Yritän saada jonkun väsämään itselleni nettisivuja, jonne voisin viedä geokätkennästä erilaisia materiaaleja. Itse en kykene tekemään kunnollisia nettisivuja. Geokätkennästä on kertynyt kurssimateriaalia, artikkeleita, videoita ja valokuvia. Olen myös suunnitellut toteuttaa maataidetta geokätkökohteisiin. Yhdysvalloissa taide on löytänyt geokätkennän mm. yhdessä Jazz aiheisessa museossa oli käytetty taideteoksissa koordinaatteja. Taide-esineiden luokse löysi koordinaatein.

 

Kemin Lumilinnassa tulee olemaan geokätkentätapahtuma lapsiperheille 17.2., jossa sovellan matkailutapahtumaan geokätkentää. Tämä on osa väitöskirja hankkeitani.

 

Terveisin

 

Pirita Ihamäki

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...