Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
upponalle

(FIN) Geokätkennän kurssi alkanut Turussa

Recommended Posts

Hei!

Turussa Paasikiviopistolla on alkanut geokätkentäharrastukseen johdatteleva kurssi tällä viikolla.

 

Kurssille osallistujat ottavat mielellään vastaan kokeneilta harrastajilta vinkkejä siitä, mitä vasta-alkajien kannattaa ottaa huomioon geokätkentään perehtyessään ja aloittaessaan kätköilyä.

 

Terveisin

Upponalle

Share this post


Link to post

Geoetsintä -kätkennän oheen voisi olla yksi mihin kannattaa paneutua, -kätköilyhän koostuu molemmista :)

Share this post


Link to post

Heippa!

 

Paasikiviopistolla käymme geokätkentää teoriassa lävitse luennoilla. Olemme tekemässä ympäristöön multikätkön ja pidämme GIS-paikkatietotapahtuman kurssimme loppupuolella. Olisikin kysellyt innokasta harrastajaa tulemaan kertomaan GIS-paikkatietotapahtumaan harrastuksestaan ja etsimään meidän kanssamme piilottamaamme kätköä. Ajankohta olisi lokakuun lopulla. Selvitän mahdollisimman pian tarkan päivämäärän. Kurssin aikana tuottamamme materiaali tulee julkaistuksi Paasikiviopiston sivustolle lokakuun aikana. Kurssista kiinnostuneet ottakaa ihmeessä yhteyttä!

 

Terveisin

 

Pirita

pjiham@utu.fi

Share this post


Link to post

Hei!

 

Minä käyn tuota kyseistä kurssia,josta upponalle on kertonut. Tähän mennessä geokätkentä on kuulostanut mielenkiintoiselta harrastukselta. :)

Share this post


Link to post

Tervehdys

 

Geokätköily vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta maailmalta näin netin välityksellä. Seuraavaksi odottelen mielenkiinnolla ensimmäisen aarteeni löytymistä luonnosta.

Share this post


Link to post

Hei!

 

Kertoisitteko tarkemmin tästä kurssista: kuka järjestää, keille kurssi on tarkoitettu, kuka kouluttaa ja paljonko on osallistujia? Kuinka laaja kurssi on ja pääsettekö vielä jossain vaiheessa ihan maastookin harjoittelemaan, vai perehdyttekö vain teoriaan?

 

Tervetuloa vaan geokätköilyn pariin! :)

 

avec

Edited by jemann + avec

Share this post


Link to post

Heippa!

 

Paasikiviopistolla Turussa on aloitettu kurssi nimeltä Geokätkentä uusi urheilupeli ja virtuaaliyhteisöt osana peliä. Luennoitsijana on Pirita Ihamäki (Digiajan aarteenetsintäleikit harrastuksina ja opetussovelluksina Pro gradu -tutkielma). Pro gradu tutkielmani käsittelee aarteenetsintäleikkejä harrastuksina ja opetussovelluksina. Leikeistä keskeisimmät ovat geokätkentä ja lodjaus. Nyt olen Turun yliopiston Kulttuuriuotannon ja maisemantutkimuksen laitoksella digitaalisen kulttuurin jatko-opiskelijana. Tarkoituksena on jatkaa aihetta ja kirjoittaa väitöskirja geokätkennän soveltamisesta opetukseen, matkailuun ja mobiilipeleihin. Tämä Turussa järjestettävä kurssi on osa väitöskirja tutkimustani. Kursista tulee Paasikiviopiston sivuille mm. lehtiartikkeli, video ja valokuva materiaalia jaisäksi nettipäiväkirja. Kurssin luennot pohjautuvat pro gradu -tutkielmaani. Olisin pyytänyt geokätkennän harrastajia Turun seudulta tulemaan luennoimaan omasta harrastuksestaan 27.10.2006 Paasikiviopistolle GIS-paikkatietotapahtumaan.

 

Terveisin

 

Turun yliopisto

Kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen laitos

digitaalinen kulttuuri

jatko-opiskelija

Pirita Ihamäki

pjiham@utu.fi

Share this post


Link to post

Heippa!

 

Valitettavasti mikroelokuvani ei ole netissä saatavilla. Yritän saada jonkun väsämään itselleni nettisivuja, jonne voisin viedä geokätkennästä erilaisia materiaaleja. Itse en kykene tekemään kunnollisia nettisivuja. Geokätkennästä on kertynyt kurssimateriaalia, artikkeleita, videoita ja valokuvia. Olen myös suunnitellut toteuttaa maataidetta geokätkökohteisiin. Yhdysvalloissa taide on löytänyt geokätkennän mm. yhdessä Jazz aiheisessa museossa oli käytetty taideteoksissa koordinaatteja. Taide-esineiden luokse löysi koordinaatein.

 

Kemin Lumilinnassa tulee olemaan geokätkentätapahtuma lapsiperheille 17.2., jossa sovellan matkailutapahtumaan geokätkentää. Tämä on osa väitöskirja hankkeitani.

 

Terveisin

 

Pirita Ihamäki

Share this post


Link to post
Valitettavasti mikroelokuvani ei ole netissä saatavilla.

Kysytäänpäs sitten näin päin: Saisiko sen missä tiedostomuodossa vain, uudelleenpakkaus kun on triviaalia, liitettäväksi esimerkiksi http://geocaching.fi/:hin tai johonkin muuhun vastaavaan?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0

×
×
  • Create New...