Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 2
TeamLehmis

FIN: Aloittelijan ihmettelyä - kartta kätkökuvauksessa

Recommended Posts

Olemme tässä kummastelleet miten kartan saa näkyviin kun perustaa kätköjä. Osaan perustetuista kätköistä tuo on tullut automatic ja pysynyt hetken aikaa menossa mukana mutta osaan taas ei. Suoritetaanko geocaching.com:ssa jotain eräajoja jossa kartat lisätään kätkökuvauksiin vai mihin tuo perustuu?

 

Eli tarkoitan kartalla sitä jossa näkyy kätkön sijainti kartalla kätkökuvauksessa.

 

Tyhmiä kysellen,

T:TeamLehmis

Share this post


Link to post

Minäkin olen ihmetellyt asiaa.Kartat tuntuvat tulevan kätköselosteisiin monen päivän viiveellä sen jälkeen kun kätkö on hyväksytty.

Share this post


Link to post

Muutaman päivän viiveellä ne ilmestyy automaattisesti. Kärsivällisyyttä... :blink::huh:

Share this post


Link to post

Nimenomaan eräajolla ne sinne lisätään. Eli muutaman päivän kestää, sitten pitäisi ilmestyä. Jos parissa viikossa ei ilmesty, voi lueskella Website-foorumilta, onko muilla ollut samanlaisia ongelmia. Joskus nuo eräajot epäonnistuvat ja silloin karttojen teko jää seuraavaan ajoon.

Share this post


Link to post

Osaan perustetuista kätköistä tuo on tullut automatic ja pysynyt hetken aikaa menossa mukana mutta osaan taas ei.

Pysynyt hetken aikaa menossa mukana? Siis onko kartta ilmestynyt ensin sivulle, mutta sitten häipynyt? Vai tulkitsinko tuon lauseen jotenkin väärin? Onko muilla havaintoa tällaisesta?

Share this post


Link to post

Jep nimenomaan noin eli ensin kartta ilmestyi sivulle kätkökuvaukseen. Sitten se taas katosi. Taisi liittyä siihen että tein sivulle muutenkin päivityksiä. Nyt kartta on pysynyt jo muutaman viikon poissa. Jotta ei tuo odottelukaan auta tuohon. Ongelma ei ole suuren suuri mutta jäi vaan ihmetyttämään mihin karttojen päivitys sivuilla perustuu. Tänx tähänastisista vastauksista!

Share this post


Link to post

Menee nyt vähän arvailun puolelle. Olisikohan käynyt niin, että kartan päivittyksiä hoitava softa on huomannut sivun muuttuneen, ja päätellyt että kartta pitää päivittää. Sitten tuo päivitys onkin mennyt pieleen, mutta systeemi on jäänyt siihen luuloon, että sivu on kunnossa.

 

Voisit vaikka kokeilla editoida sivua uudelleen. Lisää vaikka tekstiin välilyönti, muuta koordinaatteja 0.001 minuuttia ja tallenna. Ehkä nuo voi sitten muuttaa samantien takaisin alkuperäisiksi. Sitten vain odottelemaan ilmestyykö kartta.

 

En nyt sitten tiedä mistä softa päättelee milloin kartta pitää päivittää. Ehkä riittää kun sivua on editoitu edellisen eräajon jälkeen. Tai sitten se voi vaatia, että koordinaatteja on muutettu edes vähän, tai että koordinaatteja on muutettu tarpeeksi(?) paljon.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 2

×
×
  • Create New...