Jump to content

Ελεύθερο Geocaching ή με συνδρομή;


YanniG

Recommended Posts

Σήμερα είδαμε τη δημοσίευση cache που απευθύνεται μόνο σε συνδρομητές.Αυτό είναι το δεύτερο cache στην Ελλάδα που είναι προσβάσιμο μόνο από συνδρομητές.Το πρώτο βρίσκεται στη Ρόδο, και ήταν προσβάσιμο από όλους μέχρι πρόσφατα που το γύρισε ο κάτοχος σε προσβάσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Τι θα πετύχουμε βάζοντας cache μόνο για μέλη; Να γίνουμε ακόμα πιο κλειστή κοινωνία; Είμαστε που είμαστε λίγοι, να γίνουμε ακόμα λιγότεροι;

 

Γιάννης

Link to comment

Αγαπητέ φίλε Γιάννη,

Αν και σε εμένα προσωπικά δεν μου δημιουργεί πρόβλημα αν κάποιο cache είναι μόνο για συνδρομητές, θα μου επιτρέψεις να παραθέσω τη γνώμη μου, μια και όλοι σχεδόν οι Γεωαναζητητές στην Ελλάδα είμαστε μια πολύ αγαπημένη παρέα.

 

Προσωπικά λοιπόν, δεν βρίσκω κανένα θετικό λόγο να καταχωρήσω cache μόνο για συνδρομητές. Αντίθετα, τα αρνητικά είναι πολλά (περιορισμένοι επισκέπτες κ.λ.π). Από την άλλη μεριά, το να είναι κάποιος συνδρομητής (Premium Member) "απολαμβάνει" μια σειρά από ευκολίες που πραγματικά αξίζουν τα χρήματα που πληρώνει. Με λίγα λόγια δηλαδή, θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερο να καταχωρούμε ελεύθερα cache, αλλά να είμαστε συνδρομητές για δικό μας όφελος.

 

Βέβαια, είναι απόλυτο δικαίωμα του καθενός να κάνει ό,τι θέλει, προσέχοντας φυσικά να είναι μέσα στα πλαίσια των κανόνων του κάθε παιχνιδιού. Παιχνίδι χωρίς κανόνες δεν γίνεται, χάνει εντελώς την αξία του! Το να βάλει κάποιος cache μόνο για μέλη είναι μέσα στους κανόνες και δεν πρέπει να μας στεναχωρεί... Απλά ζυγίζουμε τα + και τα - και αποφασίζουμε τι θα κάνουμε. <_<

 

Φιλικά, Αντώνης

Edited by Antonis_GR
Link to comment

Ρε παιδιά, ένα λαθάκι έκανα μη βαράτε. Με το που είδα ότι είχα πατήσει το check για premier members only το άλλαξα αλλά δυστυχώς είχε φύγει το ενημερωτικό email της Groundspeak. Φυσικά διαφωνώ και εγώ με τα εν λόγω cache.

 

Γενικά είχα περιορισμέμη πρόσβαση στο Internet όταν βρισκόμουν στην Σίφνο και έκανα την καταχώρηση λίγο βιαστικά.

 

Πάντως από πλευράς νέων cache τα πάμε περίφημα. Άντε να βρούμε και νέους geocachers τώρα...

 

Ζάκης

Link to comment

:) Αν και το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι τσεκάρισες την επιλογή κατά λάθος (το είπα και στο Γιάννη στο τηλέφωνο), θα ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ!!!!!

 

Ένα υποβρύχιο cache με βαθμό δυσκολίας 5/5 που περιμένει έγκριση, σε περιμένει κάπου στον Κορινθιακό! Η πρόσβαση είναι δυνατή μόνο με πλεούμενο. Άρχισε λοιπόν να φουσκώνεις τη Styga, πάρε βατραχοπέδιλα, μάσκες, (ίσως) μπουκάλες και ΤΡΕΧΑ! Αν δεν έχεις προλάβει να το βρείς μέχρι το επόμενο meeting, θα πρέπει να κεράσεις όλους τους παρευρισκόμενους!

Έτσι τιμωρούνται τα λάθη φίλε Zakis... :)B):grin:

Φιλικά, Αντώνης

Link to comment

Είναι που έχουν το ζήτημα με τους ανθρώπους που βρωμίζουν με την κρύπτη, κάποιο pleople έχει δοκιμάσει μια κρύπτη μελών μόνο για να σταματήσει τους ληστές κρύπτης.

Link to comment

Ανθρώπινα τα λάθη φίλε Ζάκη !

Σε ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά που συνεχίζεις το παιχνίδι μας !

Πάντως συμφωνώ ότι τα πάμε ΥΠΕΡΟΧΑ !

Λέτε να μας έφερε γούρι η δημοσιογράφος στην τελευταία συνάντηση; Πάντως ακόμα να δούμε δημοσίευση... :D

 

Αντώνη, με πόρωσες τώρα με το υποβρύχιο και θέλω να αγοράσω kayak... έτσι, για δύσκολα cache, προσβάσιμα μόνο από θάλασσα ! ! ! Χα χα χα χα χα !

 

Τα λέμε φιλαράκια !

Γιάννης

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...