Jump to content

Teneriffalle Kätköille


Arpi
Followers 1

Recommended Posts

Ollaan lähdössä ens perjantaina 24.3. viikoksi Tenuriffalle ja pitäähän sieltä muutama kätkökin hakea.

Siellä niitä on melkein 40, joista vaativia noin puolet. Liikkuessamme varmaankin julkisilla ja jalan, emme aiokaan hakea tulivuoren uumenista kaikkein hankalimpia, vaan rannoilta ja kaupungeista joitakin nyt ainakin joitakin.

 

Otamme kuitenkin hyviä vinkkejä vastaan liittyen Teneriffalla kätköilyyn, jos jollakulla on kokemusta? Ja toki vinkit mielenkiintoisista kätköistäkin huomioidaan!

 

Arpi

Link to comment

Otamme kuitenkin hyviä vinkkejä vastaan liittyen Teneriffalla kätköilyyn, jos jollakulla on kokemusta? Ja toki vinkit mielenkiintoisista kätköistäkin huomioidaan!

 

Jotakin ehkä tietäisin, olinhan siellä minäkin... Helmikuun lopussa tuli viikko vietettyä saarella ja muutamia kätköjäkin tuli etsittyä, vaikka kelit oli aika huonot. Jouduttiin jopa lumimyrskyyn vuoriteillä.

 

Jos teillä on Garminin vehkeet, niin netistä löytyy hyvät Teneriffan kartat. Niillä pärjää maastossa ja kaduilla perin hyvin.

 

Itse suosittelisin auton vuokraamista ainakin pariksi päiväksi. Varsinkin koilliskulmilla on hyviä pikkuteitä ja huimia maisemia, joita ei julkisilla pääse näkemään. Samoilla seuduilla on muutamia aika hyviä kätköjäkin. Esimerkiksi Montana Tafada ja Above Chamorga olivat näkemisen arvoisia. Meikäläisen profiilista voi käydä katsomassa mitkä kätköt tuli haettua - ne olivat kaikki oikeastaan aika hyviä.

 

Jos on tarkoitus poistua kaupungin alueelta kätköilemään, niin kannattaa ottaa mukaan tukevat vaelluskengät. Ainakin meidän kulkemat polut olivat monet sellaisia, että tanssikengillä olisi jäänyt menemättä. Eikä kunnon vaellussauvoistakaan haittaa ole.

 

Itse olimme Puerto de la Cruzissa, saaren pohjoispuolella, ja ainakaan siellä ei itse kaupungissa ollut kuin pari virtuaalikätköä. Eteläpuolella oli kätköjä sitten enemmän, mutta niistä ei tullut haettua kuin pari ohikulkumatkalla.

 

Toivotan hyvää matkaa, toivottavasti kelit ovat paremmat kuin kuukausi sitten.

Link to comment

Jep. Vuoden vaihteessa minäkin siellä viikon oleilin ja muutamalla kätköllä vierailin (katso profiilistani). Koko saarella ei montaa ns. kaupunkikätköä ole vaan useimpiin joutuu jotenkin matkustamaan. Paras tapa on vuokrata auto, ei ole kallista. Meillä oli 3 päivää täysvakuutuksella 100e. Siten pääsette parhaiten kätköjen lähelle. Tosin patikoidakin pitää lähes joka kätköllä, mutta on se sen arvoistakin. Kaikki missä minä kävin olivat omalla tavallaan ylitse yhdenkään suomessa löytämäni !

http://www.geocaching.com/seek/cache_detai...b4-1e216573736b

http://www.geocaching.com/seek/cache_detai...48-3324a5548176

http://www.geocaching.com/seek/cache_detai...e9-687d6345a37e

 

Nuo ainakin löytämistäni olivat todella mahtavia !!

 

Ei muuta kuin hyvää reissua!

Link to comment

Reissu on heitetty ja oikeestaan vaan parina päivänä kätköille mentiin, oli niin paljon muutakin koettavaa ja katseltavaa saarella. Jäi kuite 8 kätköä haaviin, eli periaatteessa tiheys siellä on ihan hyvä. Useimmat vaan sen verran kinkkisissä paikoissa, joko 1-3 km ylöspäin, 10-30 km johonkin ilmansuuntaan tai molempia, että autonhan se vaatii. Eli jyrkkiä rinteitä, komeita maisemia ja paljon pieniä liskoja jaloissa vilisemässä, sellaista oli Tenuriffan kätköily meidän reissulla :ph34r:

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Followers 1
×
×
  • Create New...