Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 8
H to the Bizzle!

Few New Changes

Recommended Posts

In IE and in Firefox 1.5 the photo links beneath logs on cache pages aren't showing as underlined links.

I like it like that. The little photo icon is enough. You know it's a link. ©¿©¬

Share this post


Link to post

I like the blue boxes around the cache page actions, attributes and inventory. Though, it took a minute to figure out what the tb_coin.gif icon was. Perhaps if it were slightly bigger.

 

I really like the new tabs on the profile pages. The hint decrypting is just plain slick! The tracking number on the TB page is cool, too.

 

I'm not crazy about the new font, however. It is a tad on the large size. THe original or the smaller version is preferable.

Share this post


Link to post

I love the new changes. Everything seems to work great in Internet Destroyer :anibad:

Share this post


Link to post
I'm not crazy about the new font, however. It is a tad on the large size. THe original or the smaller version is preferable.

Strange. Everything looks the same size to me. Check the menu View>>Text Size>>(Normal or Medium)

Share this post


Link to post
I'm not crazy about the new font, however.  It is a tad on the large size.  THe original or the smaller version is preferable.

Strange. Everything looks the same size to me. Check the menu View>>Text Size>>(Normal or Medium)

I did. I made sure that my browser (Fx 1.5) wasn't mucking with text size. I even "reset" it to "normal" just to make sure. I was still getting the larger, different font. However, now it has changed back, so the point is moot. :o

Share this post


Link to post
Caches like GCKTVE still do look very strange. :o

Ahh, one of the reasons why HTMLTidy was added to this site. I think if the cache owner just hits "edit" then "save" that cache will be fixed ;)

Share this post


Link to post

Yes! I like it very much!

 

And I'm the Mikey of Change -- I hate everything.

 

 

(Opera 7, if anyone's keeping track...)

Share this post


Link to post

Anyone else notice a page load time improvement?

I'm using a i700 PDA with Verizon ExpressNet and the cache pages seem to be loading MUCH faster.

Share this post


Link to post

I wouldn't be surprised if the changes to the travel bug pages has caused an overall speed improvement for the site.

Share this post


Link to post

Can anyone with Safari let me know if the hint text is hiding properly now?

Share this post


Link to post
Mouseover for "What is a Travel Bug?" under Inventory isn't working.

I don't think it ever did anything. Clicking on it goes to the FAQ.

Share this post


Link to post

If it changes color just means you've clicked on that link before. AKA Visited the link..

Share this post


Link to post
Oh oh oh! I really like the pop up images in the logs. Very cool and unexpected.

Ooh! Thanks for pointing that out. Very schweeet indeed! ©¿©¬

Share this post


Link to post

Firefox 1.5 now on Linux...fixed the tabs at the top (broke all of my symbolic links for my browser software...so now I have to fix everything to the new Firefox since 1.0.7 came with my school's flavor of FC2...).

 

But the problem I bring to you now:

 

My Gallery page does not display correctly. The 5th row of images is cut in half by the bottom border of the framing box around the profile. I'm not sure if this is because I have a handful of taller-than-wide images in the gallery or because of something else in the html.

Share this post


Link to post

I see. The hover color works for unvisited links.

The Navigation section work a little differently as the underline is shown on mouseover whether the link has been visited or not.

Share this post


Link to post

OK, I might just be picky, but for those of us who don't have a profile photo, it is displaying the wonderful little red X.

 

- ed777

 

(I know, its easy for ME to fix, just get a profile photo :o )

Share this post


Link to post
OK, I might just be picky, but for those of us who don't have a profile photo, it is displaying the wonderful little red X.

 

- ed777

 

(I know, its easy for ME to fix, just get a profile photo :o )

Should be fixed now..

Share this post


Link to post
OK, I might just be picky, but for those of us who don't have a profile photo, it is displaying the wonderful little red X.

Wow, that was a quick fix!

 

Thanks!

 

- ed777

Share this post


Link to post

What version of Safari are you using?

 

And can you make sure your browser cache is clear and the page is completely loaded.

 

-Raine

Edited by raine

Share this post


Link to post

I tried it using Safari 2.0.3 on GCRPDM. The first part of the hint was not decrypted, but the second part was.

Share this post


Link to post
Can we add little negative space in the logs so they don't look crammed together?

Exactly! Please modify the padding attribute for the cells in the log table. I'd say about 6px all around (or maybe 6px 3px 6px 3px) would go along way toward opening those up just a little. They need some room to breathe.

Share this post


Link to post
What version of Safari are you using?

 

And can you make sure your browser cache is clear and the page is completely loaded.

 

-Raine

2.03

 

I cleared the cache and it's okay now. The font size in better too.

Share this post


Link to post

Something looks really wrong in the view profile. I can't see any of the text for links up top.

491f0d9c-4b5c-494a-9dc8-386c0c0386e3.jpg

 

edit: I'm using FireFox. I can see it fine in IE, but I hate IE.

 

edit2: I went into IE to check if the log picture comes up with mouseover and it doesn't.

Edited by Wiz Creations

Share this post


Link to post
My Gallery page does not display correctly. The 5th row of images is cut in half by the bottom border of the framing box around the profile. I'm not sure if this is because I have a handful of taller-than-wide images in the gallery or because of something else in the html.

Here's a fun bit of oddity...if I navigate away from the page and then use the back button to return to my gallery page, the page renders correctly.

 

If I refresh the page or navigate to it directly, the last row of images (of a full page of thumbnails) gets cut in half by the bottom of the framing area.

 

This is reproducible.

Share this post


Link to post

Nice changes....except I too feel there needs to be a space between log entries. It's too taxing on the eyes the way it reads now. Thanks.

Share this post


Link to post

Awesome! Thanks for the little graphical tweaks and the functional ones too. I always hated it when I viewed someones profile and they had different types of coins running clear down the page. The new seperation is much better.

 

TBs never belonged in that column anyway - they don't count toward your cache count, but they showed up in the tally before the total. The little stars weren't all that effective. Speaking of the little stars, you could probaly remove them now.

 

Edit: The site is running much faster too. I'm guessing the lack of hint refreshes helps server load ALOT. Also there was apparently a lot of load from the TB pages.

Edited by dougsmiley

Share this post


Link to post
TBs never belonged in that column anyway - they don't count toward your cache count, but they showed up in the tally before the total. The little stars weren't all that effective. Speaking of the little stars, you could probaly remove them now.

Have to keep the stars for caches for benchmarks.

Share this post


Link to post

I tried increasing the resolution on my monitor and can now see just a little touch of blue for the tabs on the profile page. I can link to the new pages, but have no idea what I am connecting to since I can't read the text on the link. It is covered up by the username.

Share this post


Link to post
Firefox 1.0.7 on Linux pushes the pretty tabs up underneath of the blue text above them and makes it impossible to use them correctly.

Same problem on Firefox 1.0.7 on Windows.

 

profile.jpg

I went ahead and upgraded to Firefox 1.5 (I thought it was still in beta) and all is better now.

Share this post


Link to post
I tried increasing the resolution on my monitor and can now see just a little touch of blue for the tabs on the profile page.  I can link to the new pages, but have no idea what I am connecting to since I can't read the text on the link.  It is covered up by the username.

You don't see it like this?

 

tabs.jpg

Share this post


Link to post

Everything is A OK! I LOVE it!

Can't wait for the caches page changes

to be brought over to the Travel Bug pages,

to separate log entries, but mostly to

have the mouse over on pictures. :o

Share this post


Link to post

We went through a lot of css changes today. Make sure you have the most up to date version.

Share this post


Link to post

I sewed on a lot of Girl Scout insignia today, by hand, and I thought my eyes were just tired...

 

WOW! How cool the changes are...I read some of the probs, but I have not found anything so far outta' whack...

 

Great job! :o

Share this post


Link to post
This is reproducible.

If only I was running Linux :o I will try to get this fixed though.

Share this post


Link to post

Raine,

 

With Safari, the profile page looked like this before clearing the cache.

 

tab2.jpg

 

After clearing the cache, like this.

 

tabs.jpg

 

I don't know if other browsers will have that problem, but if Safari users aren't aware that they need to clear the cache, there are going to be a lot of questions coming your way.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 8

×
×
  • Create New...