Jump to content

PROSKLITIRIO


Antonis_GR

Recommended Posts

B) Νομίζω ότι θα ήταν αρκετά χρήσιμο να δούμε πόσοι και ποιοί Έλληνες ασχολούνται με το geocaching.

Αφήστε λοιπόν ένα μικρό μήνυμα εδώ (στα Ελληνικά).

Edited by Antonis_GR
Link to comment

Εδώ είμαστε!!!!!!!!

 

Δηλώνω παρών σε αυτό το προσκλητήριο !

Είμαι ο Γιάννης (YanniG) και μένω στη Γλυφάδα.

Έχω δύο μονάδες GPS το μικρό Garmin Foretrex 201 και το λίγο μεγαλύτερο αλλά με ενσωματωμένους χάρτες το Garmin GPSMAP 60CS.

 

Παιδιά, έχω να δηλώσω το εξής: κάντε geocaching γιατί κάνει καλό στην υγεία!

Κλείστε τα χαζοκούτια (tv) και αναλάβετε δράση μέσα στη φύση ! ! !

Link to comment

Λοιπόν... Μια που ο φίλος ο Γιάννης έδωσε αναλυτικές πληροφορίες, παραθέτω κι εγώ τις δικές μου λεπτομέρειες:

Με λένε Αντώνη, μένω στο Π. Φάληρο και για GPS χρησιμοποιώ ένα PocketPC iPAQ με κεραία Rikaline bluetooth και software το GPSTuner V4.2, με αναλυτικούς χάρτες για όλες τις ενδιαφέρουσες για geocaching περιοχές και με απόλυτη ακρίβεια στο καλιμπράρισμά τους.

Συμφωνώ απόλυτα ότι πρέπει να αφήσουμε την TV και να βγούμε έξω!

Σε μελλοντική συνάντηση (σύντομα ελπίζω) θα πούμε περισσότερα...

Link to comment

Γεια σας παιδιά, είμαι ο Δημήτρης και είμαι στη Βούλα όταν δεν ταξιδεύω. Έιχα ένα Magellan Sportrak Color το οποίο χάλασε, τώρα περιμένω καινούργιο για να αρχίσω πάλι το caching.

 

Μπράβο Αντώνη για την πρωτοβουλία, χρειαζόταν ένα μέρος να τα λέμε.

Link to comment

Παίδες γεια σας. Είμαι ο Ζάκης (zakis) και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτή την προσπάθεια. Δυστυχώς μόλις σήμερα πήρα χαμπάρι για την ύπαρξη του παρόντος section του forum και έχασα όλη την κουβέντα για το geo-meeting.

 

Δυστυχώς κάθε χρόνο αυτήν την εποχή πάμε με παρέα φίλων με καϊκι στην Τζιά οπότε δεν θα σας δω. Δημήτρη αν θες κάτι να κάνω στο cache σου στον Φάρο πες μου.

 

Αντώνη θα σου πρότεινα να ειδοποιήσεις όλους τους cachers που έχουν κρύψει cache στην Ελλάδα για την ύπαρξη του παρόντος καθώς και για την συνάντηση. Αν δεν μου το σφύριζε ο YannιsG δεν θα το έπαιρνα ούτε εγώ είδηση.

 

Λοιπόν εγώ έχω κρύψει μόλις 4 cache και έχω βρει καμια 20αριά. Έχω ένα bluetooth gps και χρησιμοποιώ για caching το κινητό Nokia 6600 με το Power Navigator ή/και το Palm Tungsten T3 PDA με το CetusGPS.

 

Καλό κυνήγι σε όλους

Link to comment

Γεια σου Ζάκη. Η ιδέα σου να ειδοποιηθούν όλοι αυτοί που έχουν κρύψει κάτι στην Ελλάδα είναι super! Ξεκινάω απόψε κι όλας!

 

Κρίμα που δεν θα είσαι εδώ, θα μας δωθεί όμως η ευκαιρία κάποια στιγμή να συναντηθούμε.

 

Φιλικά, Αντώνης

Link to comment

Finally the greek forum section is open! :laughing: I am greeting all legendary greek geocachers. I am happy I can see familiar nicknames, and I am happy I am going to meet many others. My name is Elias and I live mainly in Tripoli, where I attend the University of Peloponnese. My hometown is Katerini. I am not very new to geocaching, but I have little experience (hidden only 1 cache, shame! :anitongue: ) Also, I own a Magellan SporTrak.

Edited by eliasbats
Link to comment

Γεια χαρα.Ειμαι ο Κωστας απο Καμενα Βουρλα.Σχετικα καινουργιος με το geocaching.

Χαρις σ'αυτο ανακαλυψα καινουργιες ενδιαφερουσες διαδρομες τουλαχιστον στη περιοχη μου..

Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι τα περισσοτερα caches ειναι Αττικη,νησια,και περιοχες με τουριστικο ενδιαφερον.

Η υπολοιπη Ελλαδα απουσιαζει..

Ασ κανονισουμε και μια συναντηση την Ανοιξη για να τα πουμε απο κοντα.

χαιρετω.

Link to comment

Πολύ χαίρομαι αγαπητέ Γιώργο για το "παρών" σου, τόσο το δικό σου όσο και της Χριστίνας. Κι εγώ στο ξεκίνημα της γεωκασικής μου καριέρας είχα την κόρη μου μαζί, αλλά δυστυχώς -λόγω εφηβείας μάλλον- προτίμησε πιο x-treme sports συμμετέχοντας στην ομάδα Adventure-Games...

 

Θέλοντας να σε δελεάσω να προσπαθήσεις ακόμη περισσότερο να έρθεις στη συνάντηση που οργάνωσε ο Γιάννης για το Σάββατο, σου λέω ότι όποιος έρθει θα έχει ένα μικρό αλλά μοναδικό δωράκι! Το ίδιο βέβαια ισχύει για όλους όσους θα έρθουν... :D

 

Φιλικά, Αντώνης

 

Υ.Γ. Αν θα έρθει και η Χριστίνα μαζί ενημέρωσέ με μήπως "ψήσω" και τη Βέρα να έρθει. :)

Link to comment

Γεια σας και από εμάς!

 

Ήμαστε οι Shrek & Fiona (aka: Ζάχος και Κατερίνα).

 

Ανακαλύψαμε το Geocaching μόλις το προηγούμενο καλοκαίρι και από τότε όποτε μας δίνεται η ευκαιρία παίρνουμε τα βουνά και ψάχνουμε! :ph34r: Χρησιμοποιούμε ένα Garmin GPSMAP 60CS και ένα Garmin Forerunner 301. Ήμαστε από Θεσσαλονίκη αλλά αυτήν την περίοδο μένουμε στο Ηράκλειο στην Κρήτη.

 

Καλό Gecaching σε όλους! :ph34r:

Link to comment

Καλωσήλθατε στο Ελληνικό Forum αγαπητοί Shrek & Fiona.

 

Με κάνατε βέβαια να ζηλέψω λόγω της καταγωγής σας από την αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη, αλλά θα το ξεπεράσω... :o

 

Φιλικά,

Αντώνης

Link to comment

:blink: Γεία σας είμαι ο Σάκης από Θεσσαολίκη έχω 2 geocache (ένα στη Σκιώνη και ένα στο Παγγαίο)

Χρησιμοποιώ ένα GARMIN LEGEND eTREX .Ακόμη έχω στον υπολογιστή το OziExplorer και μερικά προγράμματα για να κατασκευάζω δικούς μου χάρτες και να τους φορτώνω στο Garmin (όποιος θέλει πληροφορίες.... ελεύθερα)

Μπράβο Αντώνη για την πρωτοβουλία

Edited by sakis
Link to comment

Γειά σε όλους! Με λένε Κώστα και είμαι νέος Geocacher. Στις περισσότερες εξορμήσεις συμμετέχει και η κοπέλα μου η Ανέστα.

 

Μένω στη Γλυφάδα και πηγαινοέρχομαι συχνά στην Αίγινα. Το GPS που χρησιμοποιώ είναι το GPSMap 60CS της Garmin.

 

Αυτό το καιρό ετοιμάζομαι να κρύψω και το πρώτο μου cache! Όχι μόνο να τα βρίσκουμε... :shocked:

 

Happy hunting!

Link to comment

Xerete,

 

Gnorisa to geocaching prin apo ena xrono peripou apo ton zakis, kai omologo pos me exei siglonisei to paixnidi ayto, dinontas mou ena logo parapano na "voltaro". Opote mou dinetai i dinatotita trexo stin anazitisi "koution" (kyrios stin Attiki) kai exo parasirei kata kairous diaforous filous. Exo ena GARMIN GPSMAP 60 kai entos oligou tha xrisimopio voithitika to kinito mou me ta diafora programata pou yparxoun.

 

Parepiptontos xarika poli pou gnorisa merikous ek ton paixton stin Ellada, sto 2nd Geocaching meeting 2006. Faros kai efxomai na ta poume sintoma kai pali apo konta.

 

Protino na organothei ena meeting mesa sto kalokairi bas kai sinantisoume kai kanena apo to eksoteriko

 

Filika

 

:unsure:SerZ

Link to comment

Είμαστε ο Θόδωρης και η Μαρίζα από Μεσολόγγι, αν και χρησιμοποιούμε πολλά χρόνια GPS στα ταξίδια μας, πρόσφατα ανακαλύψαμε το Geocaching με το νέο μας GPSmap 60CSx και δηλώνουμε φανατικοί!

 

Καλή συνέχεια σε όλους! :grin:

Link to comment

Νομίζω ότι είναι πλέον καιρός να δηλώσω και εγώ παρούσα στην πρόσκληση του Αντώνη. Ακουσα για το παιχνίδι πριν από ένα χρόνο από τον SerZ. Μου το είχε αναφέρει αρκετές φορές, αλλά δεν είχα δώσει πολλή σημασία, μέχρι τη στιγμή που με έπεισε να πάω μια φορά μαζί του.

Ανεβήκαμε (25η Μαρτίου) στον Λυκαβηττό, να βρούμε το cache του Γιάννη και μετά από λίγη ώρα που έψαχνα -μετά μανίας- καθώς κατέβαινα όλο χαρά κάποια σκαλάκια, στραβοπάτησα και "γύρισα" το πόδι μου.

Με ένα διάστρεμμα στο "τσεπάκι" μου, συνέχισα αρκετή ώρα να αναζητώ τα cacheς που είχαμε προγραμματίσει για εκείνη την ημέρα.

Παραβλέποντας το συμβάν συνεχίζω από εκείνη τη μέρα, όποτε μου δίνεται η ευκαιρία, να "βγαίνω" για αναζήτηση "κουτακίων", με ένα GEKO 201 της Garmin και δηλώνω φανατική.

Κάποιους από εσάς σας γνωρίσα και προσωπικά και χάρηκα πραγματικά πολύ. Αναμένοντας την επόμενη συνάντησή μας...

 

Φιλικά

VTh

:lol:

Link to comment

Γειά χαρά σε όλους.Ορίστε και η δικιά μου ''εγγραφή'' στο prosklitirio.Είμαι απο Θεσσαλονίκη και νομίζω ότι το geocache είναι ένα πολύ hi-tec παιχνίδι ,αν και μοίαζει σαν το κυνήγη θυσαυρού που παίζαμε μικροί

:lol:;)

Edited by 21april
Link to comment

Xairetw!To kalo einai oti edw yparxoun para ma para polla caches!!! Ekana ena search me to zip code kai vrhka gyrw sta 200 se apostash 10km apo to spiti! Prospathhsa na vrw 2 ayto to sk alla dystyxws exei poly xioni kai den mporeis na ta vreis eykola. ypomonh! :signalviolin: Mhpws xerei kaneis pou tha vrw xartes gia to Garmin gia thn Ellada?

Edited by Dimitris77
Link to comment

Χαιρετώ κι εγώ με την σειρά μου όλη την παρέα των γεωκρυπτών!

 

Είμαι ο Μάκης (makmar) και είμαι (μάλλον) καλά και ακόμα καλύτερα όταν βγαίνω για «κυνήγι» με την κοπέλα μου Ελισσάβετ (Lindsay).

Έχω ένα GPS Garmin 60CS με "φορτωμένο" τον χάρτη της Ελλάδας από την χαρτογραφική εταιρεία «Ανάβαση» που περιλαμβάνει όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, χωματόδρομους και όλους τους δρόμους με τις διευθύνσεις της Αττικής. Οφείλω να ομολογήσω πως η πληροφορία είναι εξαίρετη.

 

Το geocaching το ξεκίνησα πριν από μερικά χρόνια με την πρώτη μου συσκευή, ένα garmin vista, όταν είδα στη ιστοσελίδα του "oreivatein" μία από τις πρώτες, ίσως, κρύπτες στην Ελλάδα η οποία βρισκόταν στην Πάρνηθα. Υπήρξε ένα κενό μερικών χρόνων και πλέον επανήλθα στο παιχνίδι. Μέχρι στιγμής έχω κάποιες ευρέσεις στο ενεργητικό μου και σύντομα θέλω να αρχίσω να κρύβω!!

 

Ευελπιστώ σε μία από κοινού συνάντηση για να γνωριστούμε από κοντά. Ως τότε φαντάζομαι θα τα λέμε μέσα απ’ αυτή τη σελίδα.

 

Φιλικά Μάκης... :rolleyes:

Link to comment

Παιδιά δηλώνω κι εγώ παρόν, Βαγγέλης από Αθήνα, Παγκράτι. Μάλλον ο πλέον νέος στο χώρο, αλλά ελπίζω με "μέλλον"! :) Έχω ένα Magellan Meridian GPS και ακόμα το παλεύω να το μάθω, καθώς και να μάθω να βρίσκω τα caches μέσα ή και έξω από την πόλη. (Ναι, καλά το καταλάβατε, είμαι ακόμα "παρθένος"...! :huh: )

 

Βλέπω πολλά nicknames εδώ που μου είναι γνωστά από τα caches που έχουν τοποθετήσει κοντά στην περιοχή μου (Καλλιμάρμαρο, Ζάππειο κλπ) Παιδιά ευχαριστώ για τα caches, ελπίζω κάποια μέρα να βάλω κι εγώ τα δικά μου!

Link to comment

Γειά σας. Είμαστε ο Γιαννούλης & η Ελένη (E.X.) από την Αθήνα. Πολύ καινούργιοι στο Geocaching. Αγοράσαμε ένα Magellan Explorist 400 για διαδρομές offroad και ψάχνοντας στο Internet που θα βρούμε προγράμματα, διαδρομές και χάρτες πέσαμε πάνω στο Geocaching.com.

Αυτά πρίν 10 μέρες. Βρίκαμε ήδη τα πρώτα 3 caches και αποτύχαμε σε άλλα δύο. Συνεχίζουμε με πολύ όρεξη και ενδιαφέρον.

Dimitris77 για χάρτες της Ελλάδας για GARMIN ρίξε μια ματιά στο http://www.mountains.gr/. Είναι το site της Ανάβασης.

Sakis ψάχνω και εγώ πως να φτιάξω δικούς μου χάρτες για το Magellan αλλά ακόμη δεν τα κατάφερα. Εχω το OziExplorer, το CompeGps και μερικά ακόμη. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν χρήσιμη.

 

;) Καλή συνέχεια σε όλους.

Link to comment

Γεια σε όλους! Είμαι ο Γιώργος από Θεσσαλονίκη, έχω το Garmin Etrex, παίζω με το mapsource της Garmin πάνω σε windows virtual machine (γιατί είμαι linuxάς), έχω βάλει 3 cache: Διδυμότειχο (κάστρα), Θεσσαλονίκη (Σέιχ-Σου), Ακροκόρινθος (Πελοππόνησος), και γουστάρω τρελά το GEOCACHING!!!

Link to comment

Ja sas. Prin grapso apantisi sto topic "GIS Data Base" skeftika na thoso prota edo to paron. Ime o Thomas, meno stin germania ke distichos echo merika problimata me tin glosa mas, etsi elpizo oti to greeklisch mou ine entaxi. To geocaching to kano tora ke enan chrono me PDA, Bluetooth-GPS ke GLOPUS. To geocaching to archisa epidi epsaxa kati endiaferon pu na to kano stin exochi me ta dio agoria mou.

 

Filika makis.

Link to comment

Geia k apo mena! Eimai o Pasxalis kai eimai apo Thessaloniki. Prin apo ena 6mino peripou pira ena Garmin 60CSx. Gnoriza idi prin paro to GPS tin iparksi tou geocaching, kai tora me tin apoktisi tou eipa kai na to dokimaso. To proto mou geocache einai to GCXZFG tou filtatou Dogganou (pou einai kai linuxas kai asxoleite me VMware :D )

Link to comment

Καλησπερα στην παρεα... B) Με λενε Αλεξανδρο και ειμαι απο τη Φλωρινα

Ειμαι καινουργιος στο geocaching (το ειδα καπου και εψαξα να δω τι ειναι απο περιεργεια) Ειμαι στο ακομα στο σταδιο που μαθαινω τι ειναι...

Εχω στην κατοχη μου ενα GPS της Garmin και συγκεκριμενα το etrex ventoure.

Ελπιζω στο αμεσο μελλον να συμμετασχω και γω στις δραστηριοτητες του geocaching!!!

 

:laughing:B)B)

Link to comment

Καλωσήλθατε στην παρέα μας και καλές αναζητήσεις. Ελπίζω πολύ σύντομα να τα πούμε κι από κοντά σε κάποια συνάντηση.

 

..kalodirthate pedia sto geocaching...ante mpas kai gemisei i voria Ellada apo cache..

kali arxi.

Link to comment

Καλωσήλθατε στην παρέα μας και καλές αναζητήσεις. Ελπίζω πολύ σύντομα να τα πούμε κι από κοντά σε κάποια συνάντηση.

 

..kalodirthate pedia sto geocaching...ante mpas kai gemisei i voria Ellada apo cache..

kali arxi.

 

Καλησπέρα.

Ειμαι ο Δημήτρης από την Κομοτηνή και έχω το Garmin 60 CSx. Τώρα μαθαίνω τα σχετικά και ελπίζω να τα καταφέρω αργότερα να δημιουργήσω και στην περιοχή μου κρύπτες. Για αρχή έχω πολλές απορίες τις οποίες σιγά σιγά λύνω διαβάζοντας τα φόρουμ και τις σχετικές σελίδες.

Φιλικά, Δημήτρης.

Link to comment

Σήμερα είδα τα μηνύματα εδώ! :o

 

Λοιπόν...με λενε Νίκο και είμαι από Ρόδο!

Μάλλον είμαι σχετικά νέο μέλος του Geocaching, και από ότι βλέπω, ο μοναδικός στην νότια Ελλάδα;;;; Ουτε σε άλλο νησί δεν υπάρχει άλλος;;;

 

Είμαι και πολύ νέος στα Pathtags! Στο φόρουμ εκεί, είμαι ο μόνος Έλληνας!!!

 

Από ότι καταλάβατε, το μικρόβιο με έπιασε για τα καλά! :)

 

Μαζί μου, είναι η αδερφή μου και ο γαμπρός μου, φτιάχνοντας μία μικρή ομάδα, με τον κωδικό που βλέπεται! Φυσικά, το 99.9% των μηνυμάτων είναι δικά μου! :D Και...έχω και μπόλικα μιας και γράφω πολύ στο φόρουμ των geocoins!

 

Ο γαμπρός μου έχει έαν GPS MIO, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε καλά τον χειρισμό του! Όταν προσπαθούσαμε να βγάλουμε συντεταγμένες για το σπίτι μου, μου τις έδινε διαφορετικά, με αποτέλεσμα να με βγάζει κάπου στην Σμύρνη!!! :D Κάποια στιγμή, όταν τα καταφέρουμε με το GPS, θα βάλουμε και εμείς cache!!!

 

Τώρα, πως γνώρισα το "άθλημα"; ;)

Μαζεύω νομίσματα και χαρτονομίσματα! Ψάχνοντας μια μέρα. είδα το Ελληνικό geocoin!!!! Έπαθα πλάκα μαζί του, και έστω και αν δεν είναι κανονικό νόμισμα, το ήθελα στην συλλογή μου! Ψάχνοντας για περισσότερες πληροφορίες, είδα το παιχνίδι, μου άρεσε γιατί είναι σαν κυνήγι θησαυρού.....και να΄μαι!!!! :D

 

Μέχρι στιγμής έχω βρει όλα τα cache στο νησί, και ένα που δεν έχω το δικαίωμα να το κάνω log γιατί δεν είναι για απλούς cachers, το ανακάλυψα μέσα από φωτογραφίες και στοιχεία ατόμων που το επισκέφθηκαν! Μιας και δεν μπορώ να δω την σελίδα, έριξα πολύ ψάξιμο! Ελπίζω να είμαι σωστός, μιας και σε αυτό θα πάω την Κυριακή!

 

Η αδερφή μου και ο γαμπρός μου βρήκαν και ένα στην Αθήνα! :D

Μιας και μου τελείωσαν τα cache εδώ, μάλλον θα κάνω γύρους συνέχεια σε αυτά, κάνοντας trade, ή ρίχνοντας νομίσματα, μετακινώντας νομίσματα κτλ! Φυσικά, αν έχω καιρό μιας και ανοίγει η σεζόν! Χμμ... είμαι μάλλον χειμερινός geocacher! :D

Link to comment

Γειά σας, είμαι ο Γεράσιμος και μένω στο Βέλγιο. Είμαι καινούργιος στο geochacing, μόλις την περασμένη κυριακή βρήκαμε τις πρώτες μας 2 κρύπτες στο Βέλγιο.

Το καλοκαίρι κατεβαίνουμε Ρόδο και ελπίζω να κλέψω λίγο χρόνο για να αναζητήσω τις κρύπτες του νησιού.

Link to comment

Καλωσήλθες φίλε Γεράσιμε στην παρέα! Σου εύχομαι καλές αναζητήσεις και ελπίζω να μας δοθεί η ευκαιρία να τα πούμε κι από κοντά το καλοκαίρι.

 

Φιλικά, Αντώνης

Link to comment

Geia xara se olous!

Eimai poly xaroumeni :) pou dilono kai ego parousa sto geocaching. :)

Den exo akoma onoma, mias kai gennithika molis auti tin evdomada.

O mpampas mou omos, mou leei oti tha kanoume polles ekdromes kai oti tha exoume kai auto to marafeti pou leei oti syndeetai me doryforous kai mas deixnei pou eimaste epano sto xarti...

pos to eipe na deis...aaaa, :anicute: GPS to eipe.

Kai oti me auto, tha psaxnoume na vroume koutakia krymmena mesa sta dasi, se spilies, se oraies paralies, se vouna, kato apo pagkakia, piso apo tabeles kollimena me magnites...

Poly xairomai pou den tha eksereunao mono tin paidiki xara tis geitonias mou alla olokliro ton kosmo.

Kai to allo pou to vazeis? Mou eipe akoma oti mesa sta koutakia tha exei paixnidakia !

GIOUPIIIIIIIIIIIIIIIII ! ! ! Krymmena paixnidakia mesa se koutakia ! Den einai yperoxo?

Mporo na ta paro ola ta paixnidakia kai oxi mono ena? e kyria Groundspeak?

Anypomono na fygoume apo to maieutirio, na pame spiti kai na perasoun oi saranta imeres periorismou mou sto spiti.Etsi tha arxisoume tis voltes ston katharo aera kai fysika tha arxisoume to geocaching, parea me ton mpampa mou, pou me agapaei poly.

Aaaa, den sas eipa to onoma tou mpampa mou, einai o YanniG :anicute:

Kai tora prepei na gyriso sto domatio me ta neogna, tha prospathiso na to po kai sta alla filarakia mou ekei mesa, pou olo klaine kai den me afinoun na koimitho stin ysixia mou...eimai sigouri oti ean tous po oti yparxoun paixnidakia se koutakia krymmena se polla simeia, tha stamatisoun to klama kai tha arxisoun na kanoun oneira gia omorfes ekdromes !

Sto epaneidein ! :anicute:

Link to comment

Καλώς ώρισες μικρούλα "Ανδρομέδα" στην παρέα μας.

Να είσαι γερή και τυχερή και εμείς θα γεμίζουμε πολλά κουτάκια με παιχνιδάκια,

να βρίσκεις και να παίζεις :)<_<

 

Πολλές αγκαλιές

 

YiannisP & E.X.

 

Geia xara se olous!

Eimai poly xaroumeni :anicute: pou dilono kai ego parousa sto geocaching. :anicute:

Den exo akoma onoma, mias kai gennithika molis auti tin evdomada.

O mpampas mou omos, mou leei oti tha kanoume polles ekdromes kai oti tha exoume kai auto to marafeti pou leei oti syndeetai me doryforous kai mas deixnei pou eimaste epano sto xarti...

pos to eipe na deis...aaaa, :mad: GPS to eipe.

Kai oti me auto, tha psaxnoume na vroume koutakia krymmena mesa sta dasi, se spilies, se oraies paralies, se vouna, kato apo pagkakia, piso apo tabeles kollimena me magnites...

Poly xairomai pou den tha eksereunao mono tin paidiki xara tis geitonias mou alla olokliro ton kosmo.

Kai to allo pou to vazeis? Mou eipe akoma oti mesa sta koutakia tha exei paixnidakia !

GIOUPIIIIIIIIIIIIIIIII ! ! ! Krymmena paixnidakia mesa se koutakia ! Den einai yperoxo?

Mporo na ta paro ola ta paixnidakia kai oxi mono ena? e kyria Groundspeak?

Anypomono na fygoume apo to maieutirio, na pame spiti kai na perasoun oi saranta imeres periorismou mou sto spiti.Etsi tha arxisoume tis voltes ston katharo aera kai fysika tha arxisoume to geocaching, parea me ton mpampa mou, pou me agapaei poly.

Aaaa, den sas eipa to onoma tou mpampa mou, einai o YanniG :anicute:

Kai tora prepei na gyriso sto domatio me ta neogna, tha prospathiso na to po kai sta alla filarakia mou ekei mesa, pou olo klaine kai den me afinoun na koimitho stin ysixia mou...eimai sigouri oti ean tous po oti yparxoun paixnidakia se koutakia krymmena se polla simeia, tha stamatisoun to klama kai tha arxisoun na kanoun oneira gia omorfes ekdromes !

Sto epaneidein ! :)

Link to comment

Καλως όρισες φίλη Ανδρομέδα! Πολύ χαίρομαι που ήρθες στην παρέα μας!

 

Σίγουρα θα περάσεις πολύ καλά σε όλα τα μέρη που θα πας με τον μπαμπά σου, αλλά ετοιμάσου να σε ταλαιπωρήσει, όπως ταλαιπωρεί όλους εμάς να τρέχουμε στα βουνά! :anicute::D:anicute:

 

 

Πολλά φιλιά,

 

Antonis_GR

Link to comment

Geia xara se olous!

Eimai poly xaroumeni :anicute: pou dilono kai ego parousa sto geocaching. :anicute:

Den exo akoma onoma, mias kai gennithika molis auti tin evdomada.

O mpampas mou omos, mou leei oti tha kanoume polles ekdromes kai oti tha exoume kai auto to marafeti pou leei oti syndeetai me doryforous kai mas deixnei pou eimaste epano sto xarti...

pos to eipe na deis...aaaa, :anicute: GPS to eipe.

Kai oti me auto, tha psaxnoume na vroume koutakia krymmena mesa sta dasi, se spilies, se oraies paralies, se vouna, kato apo pagkakia, piso apo tabeles kollimena me magnites...

Poly xairomai pou den tha eksereunao mono tin paidiki xara tis geitonias mou alla olokliro ton kosmo.

Kai to allo pou to vazeis? Mou eipe akoma oti mesa sta koutakia tha exei paixnidakia !

GIOUPIIIIIIIIIIIIIIIII ! ! ! Krymmena paixnidakia mesa se koutakia ! Den einai yperoxo?

Mporo na ta paro ola ta paixnidakia kai oxi mono ena? e kyria Groundspeak?

Anypomono na fygoume apo to maieutirio, na pame spiti kai na perasoun oi saranta imeres periorismou mou sto spiti.Etsi tha arxisoume tis voltes ston katharo aera kai fysika tha arxisoume to geocaching, parea me ton mpampa mou, pou me agapaei poly.

Aaaa, den sas eipa to onoma tou mpampa mou, einai o YanniG :D

Kai tora prepei na gyriso sto domatio me ta neogna, tha prospathiso na to po kai sta alla filarakia mou ekei mesa, pou olo klaine kai den me afinoun na koimitho stin ysixia mou...eimai sigouri oti ean tous po oti yparxoun paixnidakia se koutakia krymmena se polla simeia, tha stamatisoun to klama kai tha arxisoun na kanoun oneira gia omorfes ekdromes !

Sto epaneidein ! :anicute:

 

:anicute::anicute::lol::lol: Καλοσήρθες στην παρέα μας adromeda!!! Σίγουρα θα σου αρέσει το geocaching! Είναι υπέροχο παιχνίδι!!

 

Γιάννη, φίλε μου!!! Τις θερμότερες ευχές μου!!!!! :lol:

Καλορίζικη η κόρη!!! :lol: Να σας ζήσει!!!! :P

Link to comment

:laughing: Καλως ηρθες. στη μικρη παρεα μας.Θα δεις πως το geocaching θα σε συναρπασει..

Να υπενθυμισω ομως οτι δεν αρκει μονο να βρισκουμε,αλλα και να τοποθετουμε και μεις καμια κρυπτη..

Δεν αρκει να βαζουνε δυο-τρεις και οι αλλοι απλως να βρισκουνε...

 

φιλικα

 

tetras61

Link to comment

Καλώς ήρθατε και από εμένα. Ελπίζω να σας συναρπάσει η αναζήτηση των caches και μέσα από αυτά να γνωρίσετε πολλά άγνωστα μέρη της πόλης μας και της πατρίδας μας.

Κάθε νέο μέλος είναι ευπρόσδεκτο στην κοινότητά μας. Καλό Geocaching και Geocrypting !!!

:laughing::laughing::laughing:

Yiannisp

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...