Jump to content

Garmin Legend C Navigointi?


MooseM

Recommended Posts

Saako kyseiseen laitteeseen suomalaisia karttoja missä toimisi navigointi????

Eihän tuolla navigoinnilla tee mitään kun laite käyttää pohjalla olevaa karttaa(siis mikä oli laitteessa valmiina),sitä ei ilmeisesti saa poistettua.

Auttakaa aloittelijaa, please!!

Link to post

eTrex Legend C:ssä on muistia 24 MT. Siihen mahtuu esim. Garmin Vapaa-ajan karttaa kuusi palaa a´40x40 km eli yhteensä 9600 neliökilometriä. Paloja voi ladata gepsin muistiin retkikohteiden mukaan. Ykkösalueen kartassa, Ahvenanmaalta Jyväskylään, on kaiken kaikkiaan nelisenkymmentä palaa.

Link to post
On mulla laitteessa topon paloja mutta silti se käyttää navigointiin pohjalla olevaa karttaa.Siis kun annan käskyn `mene`johonkin pisteseen niin kääntymis ym ohjeet on pohjakartan mukaan, ja ne on aivan sekavia.

Johtuu siitä, että GPS käyttää tarkinta saatavilla olevaa karttaa, joka reitittää. Pohjakartta tekee sen, ja erikseen ladattavista lähinnä vain City Navigator ja City Select. Suomalaisista kartoista puuttuvat reititystiedot kokonaan.

 

MetroGuidessa on kuulemma jonkin sortin reititys PC:llä, mutta ei enää GPS:ssä. Jotkut ovat yrittäneet saada toimimaan MetroGuidea vaihtelevalla menestyksellä myös GPS:ssä, mutta hyvinkin vaihtelevalla menestyksellä. Yleensä ottaen se on onnistunut lataamalla halutut karttapalat SendMap -komentoriviohjelmalla. Siihen ei tietenkään ole Garminin virallista tukea. Ehkä hyödyllisempää tehdä oma reitittävä kartta alueesta jolla liikkuu.

Edited by solarflare
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...