Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
pellep

Geocaching.com Käyttäjätunnus

Recommended Posts

Mitäs tapahtuu jos vaihdan käyttäjätunnuksen ko. palveluun ?

Säilyykö kaikki loggaamani kätköt, vai nollaantuuko kaikki ?

Share this post


Link to post

En nyt mitään varnaksi sano mutta nnickin vaihdolla vois vanhat säilyä. Jotkut ovat ottaneet aivan uuden nimimerkin ja loggailleet löytönsä uudestaan uudella nickillä. Hyvä kysysmys kyllä, ei ole itsellä tullut moista tilannetta vastaan. Mikä ajaa vaihtamaan nickiä?

Share this post


Link to post
Mikä ajaa vaihtamaan nickiä?

Olen varomattomuuttani ilmaissut "nickkini" jästeille ja toimiani on yritetty seurata tekemällä kuukkelikyselyitä nimimerkilläni. Mielessäni on käynyt jopa rinnakkaistunnuksen käyttöönotto, mutta onneksi toistaiseksi tarkkailijoiden järjestelmätuntemus rajoittuu kuukkelitasolle, joten tarve ei ole aktivoitunut.

Share this post


Link to post

Mä vaihdoin aikoinaan käyttäjätunnusta ihan vain sen takia, että ensin pikaisesti valitsemani ei enää tuntunut oikein hyvältä. Loggasin vain ensimmäisen kätköni vanhalla nickillä.

 

Vaihtamisen jälkeen nicki muuttuu uudeksi myös aikaisempiin loggauksiin. Siis nettiin; lokikirjojen sisältö ei muutu näin automaattisesti. <_< Luulisin että muutos ei tapahdu heti, vaan sitä mukaa kun kätköjen sivuille tulee muita muutoksia, siis uusia loggauksia tai editoituja lokeja.

Share this post


Link to post

Minäkin olen koko kätköilyurani ajan ollut tyytymätön omaan nic:iini, tulen sen lopultakin todennäköisesti vaihtamaan joko vuodenvaihteessa tai seuraavan löytösataluvun kunniaksi kumpi ensin tapahtuu. Pahoittelen etukäteen mikäli tästä aiheutuu tilastonikkareille tahi muille jonkinlaista haittaa ja sekaannusta.

GCID70152

Share this post


Link to post

Osku^ on siis sitten nykyään Viperazzi. :ninja:

Otin uuden nickin käyttöön ihan vain siksi, etten alunperinkään ollut kovin tyytyväinen tuohon vain pelkkään nimestäni johdettuun nickiin. Luovuutta peliin!

 

Itse Viperazzi juontaa muuten juurensa vaihto-oppilasvuodelle. Tutustuin ensimmäisiä kertoja netin saloihin ja joku tunnus piti keksiä. Kaikki mahdolliset Viper-alkuiset nickit olivat jo käytössä, noh, sitten piti vain keksiä joku tarpeeksi "nokkela" (yeah right) loppuosa...

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0

×
×
  • Create New...