Jump to content

Fin: Turku-tukholma Kätköilyevent?


ekhoc

Recommended Posts

28.10 vaikuttaa näillänäkymin ihan hyvältä ajankohdalta ja Vikinglinen varausjärjestelmän mukaan tilaa löytyy useammasta hyttiluokasta, sen sijaan 27.10 risteily joka lähtee perjantaina on loppuunmyyty ainakin alennushintojen osalta, sama tilanne näyttää olevan monen muunkin perjantain osalta lukuunottamatta 13.10 lähtöä jossa on vielä niukalti tilaa. Lauantairisteilyille lokakuussa näyttäisi olevan hyvin tilaa, ainoastaan 7.10 on loppuunmyyty. Vapaita risteilyjä voi tutkiskella/varata syöttämällä alennuskupongin koodin "fpsto" tuotetunnuskenttään.

 

Sinänsä harmillista, että Helsingistä lähtevien laivojen aikataulut ei oikein meinaa sopia edes tavallisen työssäkävijän aikatauluihin. Tuo Turusta lähtevä risteily sinänsä olisi ihanteellinen, mutta ainakin minun kohdallani tuo rahoituspuoli on varsin iso kriteeri. Turusta lähtevä risteily on luultavasti aika paljon kalliimpi kuin Helsingistä lähtevä risteily kuponkihintaan.

Link to comment

Lähtö Helsingistä olisi klo 17.00 (Silja) / 17.30 (Viking) ja paluu 09.55 / 10.00. Lähtö perjantaina ei siis onnistu, eikä paluu maanantaina. Helsingistä lähtö on siis mahdoton...

 

Jos lasketaan, että kukaan ei ota vaapaapäiviä tai muuten järjestele työaikoja niin sitten Turusta pitäisi myöskin olla perjantail-illan lähtö jos aikoo maanantaiaamuna olla duunissa. Jos sen sijaan kuunnellaan niitä, jotka eivät halua pe-laivalle niin sitten ei varmastikaan kovin paljoa Turkua kauempaa tule osallistujia eli samantien voi järjestää Helsingistä oman tapahtuman.

 

Minulle itselleni tuo viikonloppu ei sovi, eli en tule mukaan, oli lähtösatama mikä tahansa.

Link to comment

Näillä näkymin risteily olisi siis seuraavana ajankohtana:

 

Helsinki la 28.10. klo 17.30 - Tukholma 29.10. klo 09.40 Mariella

Tukholma su 29.10. klo 16.45 - Helsinki 30.10. klo 10.00 Mariella

 

Itse teen myös ensi viikon lopulla varauksen tuolle 28.10 lähtevälle risteilylle, ellei vielä alkuviikosta ole ilmennyt halukkuutta jollekin muulle päivälle.

 

Kolmesta kupongista yksi on minulla ja toinen varattu Fundamental and Venlikselle. Kolmannen kupongin varaan seuraavalle mahdolliselle lähtijälle. Mikäli lähtijöitä tulee vielä tästä enemmän, on nämä hyttitilaukset edun saamiseksi sisällytettävä samaan varaukseen jonkun kuponginhaltijan kanssa. Risteilyn voi maksaa myös satamassa ennen laivan lähtöä, tällöin tulee lisäksi palvelumaksu 5 euroa/varaus. Tuotetunnus oli "FPSTO" ja hyttihinnat seuraavanlaiset:

 

C-hytti 56 euroa

B-hytti 74 euroa

A/BL-hytti 90 euroa

Link to comment

Kurkistin vastaavaa lähtöä Turusta, eli la-ma, mutta vapaana on vain B4- ja C4-hyttejä ja hinnat jonkin matkaa puolentoista sadan euron päälle. Perjantai 27.10. on jo täyteen varattu.

 

Silja voisi olla yksi vaihtoehto, mutta siitä seuraa sitten bussimatka Kapellskäristä Tukholmaan. Tai auton ottaminen mukaan.

Link to comment

Eli maanantaipäivä Tukholmassa? Yritän järjestää toksi vapaata. Arkipäivä on passeli purkkeiluun ja

useampi silmä näkee reilusti enemmän. Tosin Tukholmassa ei ketään katso perään, vaikka tekisit mitä kadulla... Olisiko muita tulossa tällä kertaa?

 

Juu sunnuntai lähdöllä menemme, kun lauantait tuntuu olevan täynnä.

Link to comment

Eli maanantaipäivä Tukholmassa? Yritän järjestää toksi vapaata. Arkipäivä on passeli purkkeiluun ja

useampi silmä näkee reilusti enemmän. Tosin Tukholmassa ei ketään katso perään, vaikka tekisit mitä kadulla... Olisiko muita tulossa tällä kertaa?

 

Juu sunnuntai lähdöllä menemme, kun lauantait tuntuu olevan täynnä.

 

Tervehdys!

 

Ikävä kyllä jouduimme perumaan matkan. Olisi ollut mukava kyllä lähteä yhdessä kätköille. Joku toinen kerta sitten?

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...