Jump to content

Lyhenne Fbh


Mesu
Followers 1

Recommended Posts

Käytämme kaikenlaisia hauskoja lyhenteitä kuten FTF (first to find) ja FBA (found before approval). Kävin juuri kätköllä, missä huomasin tarpeen uuteen lyhenteeseen. Se on FBH (found before hiding). :( Kätkö oli kirjattu löydetyksi noin kuukautta ennen sen piilottamista. :unsure:

 

We use all those nice abbreviations, such as FTF (first to find) and FBA (found before approval). I just visited a cache where I realized the need of a new abbreviation. It is FBH (found before hiding). :) The cache had been logged found about a month before it had been hidden. :unsure:

Link to comment

Monet puhuvat käyttäen termiä list, esim. "We can't list your cache, because...". Termi lienee peräisin jenkkireviewereiden sanastosta (?)

 

Tämä selkeästi korostaa, että kätkö on tekijänsä kätkö ja se voidaan listata monellekin saitille. Jos yksi listaussaitti kieltäytyy sitä listaamasta, ehkä se kelpaa jonnekin muualle. :unsure::unsure:

 

Edit: Found Before Published olisi ehdottomasti virheellinen. Kätköhän nimenomaan on julkaistu jossain, jotta etsijä on sen koordinaatit saanut. Sen sijaan sitä ei olla ehditty hyväksyä julkaistavaksi sellaisilla saiteilla, missä tuo vaihe sitä hidastaa. Yleensä on tapana, että kätkön tiedot lähetetään (submit) aluksi suurimmalle saitille ja vasta sen jälkeen niitä tarjotaan FBA-tarkoituksessa muiden kanavien kautta.

Edited by VesaK
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Followers 1
×
×
  • Create New...