Jump to content

Meillä Taitaa Olla Pilailija?


Surreri

Recommended Posts

Terve

 

Yllätyksekseni Helmatti nimimerkillä oleva henkilö kirjasi käyntinsä 6kk "myöhässä" pariinkin kätkööni. Eipä kai tuo nyt niin ihmeellistä sinänsä ole. Kun kattelin nimimerkin kuittauksia, oli kovasti muihinkin paikkoihin kuitattu vain "Jep" samalla alueella, lisäksi pari kätköistä ollut muiden kätkijöiden mukaan kadoksissa kyseisenä ajankohtana 12/03/05.

 

Toivottavasti joudun perumaan puheeni.

 

Kirjottelenkin Helmatille, se varmaan olisi ollut oikea järjestys...

 

-----

 

Kaivoin kotona GCMEXP Kanava Terminal, Helsinki lokikirjan.

Ei näy kuittausta vihkosessa.

 

Mihinkäs Spåralogi kätkön kuittaus katosi listalta?

Edited by Surreri
Link to comment
ja ketkä todella tekivät niin...

 

Voisikohan olla niin että Helmatti on tuo masa (Arpi + Masa)?

Muutkin loggaukset näyttäisivät menevän pääpiirteissään yksiin, tosin ainakin muutama huti on tullut logattua...

 

Tämä on siis täysin puhdas arvaus, voin hyvin olla väärässä...

Edited by Shambbu
Link to comment

Eipä ollenkaan mahdotonta. Huijarit/pilailijat ovat loppujen lopuksi aika harvassa. Pahoittelen toki, jos osuin väärään tällä kertaa (vaikka parempi niin).

 

Tämä tyyppi on aika vänkä. Meditoimalla kätköille..hmm..

 

Myös vanha suosikkini näyttää olevan yhä kehissä. Onpa sentään tajunnut etsiä kätköjä vähän uskottavammin kuin viime vuonna, siis yhdeltä alueelta eikä saman päivän aikana useista eri valtioista. Eihän sitä tiedä, vaikka olisi parantanut tapansa ja kätköilisi tosissaan...mutta jotenkin epäilen yhä.

Edited by latebraO_o
Link to comment

Kyllä sitä on kätköillä käyty levitoimallakin. 7.1.2004 oli satanut uusi lumi ja 8.1. ei lumessa näkynyt ensimmäistäkään jalanjälkeä.Hmm? Kätkö kätkettiinn uuteen paikkaan 8. päivä illalla tai 9. päivä aamulla, kyseessä Vehkoja Cachen alkutaival.

Tässä loggaukset ko ajalta:

 

January 8, 2004 by Captain Morgan (465 found)

I was searching this cache today - from the wrong coordinates . I think I found the original hiding place, but the cache was gone... I felt really uncomfortable because the coordinates pointed so close to house, fortunately there was nobody in the middle of the workday.

 

Edit: Never mind, this happens now and then and I'll travel to Helsinki every month, so I can search this again perhaps in February.

 

[This entry was edited by Captain_Morgan&Family on Thursday, January 08, 2004 at 2:59:01 PM.]

[view this log on a separate page]

 

January 7, 2004 by Tahu Nuva (0 found)

Unarchived as atrivsolap has moved the cache. Thanks!

[view this log on a separate page]

 

January 2, 2004 by Tahu Nuva (0 found)

Hello atrivsolap !

 

I decided to archive your cache after one geocacher contacted me about your cache. The reason for archiving is that from the cacheplace geocachers can see inside nearby houses thru windows which are downwards from the cache about 10 meters or so. I agree that the whole place is far too near of houses and one day they sure will call the police when they see lurking people near their yards when geocachers are looking for caches.

 

So could you please move the cache further away from those houses? If you feel that this is a wrong decision, please contact me and tell your opinion and I will reconsider unarchiving your cache.

 

Regards, Tahu Nuva :blink::o

Edited by atrivsolap
Link to comment

Paljastin yhden outlawcacherin "pilan" kesäkuun 22. Katanpään kätköllä. Paikalla käytyäni vaikuttaa erittäin epätodennäköiseltä muutenkin että kukaan paikalle pääsisi joulukuun alkupuolella kuten outlawcacher oli "tehnyt". Asiaahan puitiin silloin ja loggaukset oli syrjäisistä harvakseltaan käydyistä paikoista. Meitä edelliset kävijät olivat käyneet yli kymmenen kuukautta meitä aikaisemmin.

Kannattaa muuten käydä paikalla, on mukavan päiväretken mittainen ja arvoinen reissu ja nykyään matkalle osuu pari muutakin kätköä.

Link to comment

Voihan se tuon Helmatin osalta selitys olla niinkin yksinkertainen että hän on kyllä löytänyt nuo kätköt joskus, mutta ei ole viitsinyt/ymmärtänyt loggailla vihkoon mitään ja nyt sitten puoli vuotta myöhemmin innostunut loggailemaan löytöjään nettiin, muttei muista enää etsintäpäivämääriäkään tarkasti.

 

Meidän poikien (Takua & Macku) kätköilyuran alkutaipaleilta ei myöskään löydy yhtään loggausta lokikirjoista, kun olivat silloin koko perheen yhteisen tunnuksen (Captain Morgan & Family) alla.

 

t. Olli

Link to comment

Juu, onneksi minun pitää syödä hattuni (vai miten se meni?)

Oli ollut toisen porukan mukana kätköilemässä. Ainakin minulle kelpaa tämä selitys.

 

Tuo Hikerbikerin kuittausten siirto vihkosta onkin myös hyvä tapa säilyttää lokimerkinnät (ehkä kuitenkin hieman työläs?). Itselläni tuo lokikirjojen arkistointi on vielä hakusessa... Nimimerkillä:johonkin kirjan väliin minä sen mikrokätkön login laitoin suoristumaan jotta sen voisi skannata...

Link to comment

Mielestäni DIGIKAMERALLA saa monasti paljon parempia kopiota logikirjoista kuin scannerilla. Nämäkin logisivut on korjattu talteen maasta kätkön vierestä jästien (??) jäljiltä mutta sain ne mielestäni aika hyvin documentoitua oikeanlaisessa valossa.

Tietysti logi voi mennä semmoiseen kuntoon ettei siitä saa selvää Erkkikään ja silloin se kannattaa kirjoittaa uudelleen 'puhtaaksi', jos pystyy. Muuten alkuperäisessä saattaa aina olla ainakin sinne kirjoittaneille jotain "lisäarvoa".

Link to comment

Tuosta helmatin loggailusta tuli mieleen, sisko on käynyt kätköillä mukana mutta tunnuksia hänellä ei vielä ole. Jossain vaiheessa saattaa tulla kertalaakista useampi loggaus ja aivan eri nickilläkin mitä lokikirjasta löytyy. Nuo on kyllä helppo ainakin minun todentaa kun mukanakin olen ollut. Vierestä seuranneena näyttäisi olevan siskolla ainakin vaisto kohdallaan :P

Link to comment
ja ketkä todella tekivät niin...

 

Voisikohan olla niin että Helmatti on tuo masa (Arpi + Masa)?

Muutkin loggaukset näyttäisivät menevän pääpiirteissään yksiin, tosin ainakin muutama huti on tullut logattua...

 

Tämä on siis täysin puhdas arvaus, voin hyvin olla väärässä...

Tuolla keskustelun alussa Arpia+Masaa epäiltiin, mutta kuitti tulee tässä, ei pidä paikkaansa. Löysimme mitä löysimme tuona vl:nä ja kirjasimme tosiaan myös löytämättäjääneitä. Spåralogi oli silloin kateissa, jopa soitin paikan päältä tekijälleen kysyäkseni vinkkiä. Arpi

Link to comment
Tuolla keskustelun alussa Arpia+Masaa epäiltiin, mutta kuitti tulee tässä, ei pidä paikkaansa.

 

Arpi & Sanni nimimerkin loggauksissa ei ole mitään epäselvää. Jos viestistäni sai sen käsityksen, niin pyydän nöyrimmästi anteeksi!

 

Kyse oli nimimerkki Helmatti:n loggauksista, joka loggasi mm. tuon Spåralogin löydetyksi samana päivänä. Minun arvaukseni oli, että Helmatti nimimerkki olisi kätköillyt yhdessä nimimerkin Arpi & Sanni kanssa, mutta olisi muistanut väärin muutaman jälkikäteen tehdyn loggauksen.

 

Ja niinkuin sanoin tämä oli täysin puhdas arvaus.

Arvaus perustui siihen, että Helmatti oli logannut samat kätköt samaan aikaan. Erona vaan, että Helmatti oli "löytänyt" myös ne kätköt, joihin Arpi & Sanni oli merkinnyt DNF:n.

Edited by Shambbu
Link to comment

Voisikohan olla niin että Helmatti on tuo masa (Arpi + Masa)?

Tuolla keskustelun alussa Arpia+Masaa epäiltiin, mutta kuitti tulee tässä, ei pidä paikkaansa.

Korostettakoon nyt heti aluksi etten missään tapauksessa syytä ketään yhtään mistään. :lol: Mulle jäi vaan tuosta Arpin kommentista sellainen käsitys, että Arpi ja helmatti eivät olisi toisilleen tuttuja. Mutta esimerkiksi Old Railway Tunnel -kätkön loggaukset kertovat, että kaverukset viettävät jopa öitä yhdessä vanhoissa tunneleissa. :lol: :lol: Ehkä ymmärsin edelleen jotain väärin?

Link to comment

Jep jep, tuttuja ollaan 100%:sti! Harrastetaan samaa iltapäiväkerhoa nimeltään Tuskaretket ry, johon Ruaskakin liittyy vahvasti. :lol:

 

Retkeilemme ja kätköilemmekin toisinaan, ei vaan olleet pojilla ajan tasalla loggaukset ajan takaa. Nyt kyllä korostin ripeyttä ja lupasivat hoitaa leiviskänsä ajoissa tästä lähin, ettei sekaannuksia tulisi.

 

Tuskaretketkin teki 1. oman kätkönsä, joka odottaa julkaisemista lähiaikoina. :lol:

 

Arpi

Edited by Arpi & Sanni
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...