Jump to content

Tekeillä Olevat Kätköt


jemann + avec

Recommended Posts

Tässä on nyt ihan oma lehmä ojassa... Todennäköisyys sille, että geokätkijät tekevät toisistaan tietämättä samaan paikkaan / liian lähekkäin kätköt, on aika pieni, mutta kuitenkin olemassa. Yksittäisiä purkkejahan voi siirrellä melko kivuttomasti, mutta multit ovat usein suurenkin työn takana ja loppusuoralla olevan multin tekijää harmittaa, jos joku ryökäle menee ja kätköttää paikan ensin... :lol: Eli: tähän topikkiin voisi listata jo toteutusvaiheeseen edenneitä, ei vielä listattuja kätköjä/paikkoja.

 

Eihän kai paikkoja sinällään voi varailla, mutta ehkä tällä nyt voisi välttää yllätykset ja muistaakseni olen nähnytkin vastaavan keskustelun aiheesta, mutta en sitä tähän hätään löytänyt.

 

Jemann on puuhaillut ahkerasti Paatelan kanavalla Suolahdessa ja siitä seuraisi iso itku ja parku, jos joku valloittaisi paikan ensin. :laughing: Pongasimme paikalla yhden kätkönsuunnitteluhommissa olleen pariskunnan (terveiset!) ja siitä tämä huoli. :P

 

avec

Link to comment

vähän offtopic, mutta ajattelin sellaista kätkösarjaa, joissa perustettaisiin uudet kätköt Tampereelle, Turkuun ja helsinkkin ja näissä kaikissa olisi vihje kätkölle, jonka teen sitten jonnekkin näiden kolmen kaupungin väliin.. Tarvisin siis vapaaehtoiset kätköilijät Turusta ja Helsingistä tekemään kätköt jonnekkin päin kaupunkeja ja lisäämään sinne nuo vihjeet.. Onko kiinnostusta?

Link to comment
En kuitenkaan pidä hyvänä että tänne luodaan joku varausjärjestelmä, sillä ei tätä kumminkaan kaikki lue.

:D Juu, ei ollutkaan ajatus, että tänne tulisi sitova varauslista tms ja ymmärrän kyllä, ettei tätä kaikki lue. (Joskin lukijoita näyttää olevan enemmän kuin aktiivikoirjoittelijoita.) Onhan täällä listaa myös uusien kätköpaikkojen ehdotelmista ja modification reports, ei kai tämäkään niin paljon poikkea aiheesta? No, ehkä tuo oli huono idea kuitenkin.... :D

 

avec

Link to comment

Kyllä minä olisin kannattamassa jeman+avecin ehdotusta suunnitteilla olevien kätköpaikkojen 'varaamisesta', vaikka haluaisin ehkä ilmaista niin että jutussa on kyse 'ilmoituksesta siitä että näille hehtaareille on tulossa kätkö'.

Miksi pitäisi hukata paukkuja jos sen voisi helposti välttää ??

 

Ihan samoin kuin säikeen aloituksesta voi lukea, minullakin on ns 'oma lehmä ojassa' sillä olin melko pitkälle suunnitellut tuonne Hirvaskankaan tienoille, 4-tien varteen kolmen stepin multikätkön, mutta jouduin huomaamaan olevani hiukkasen myöhässä.

 

Näin voi käydä jopa täällä kätköilyn kehitysalueella !! Meni työt hukkaan tällä kertaa !!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...