Jump to content

Fin: Premium Members, Etu?


Hokki
Followers 0

Recommended Posts

Mikä etu saa Premium Members? Miten maksetaan?

Oikeastaan ainoa käyttämäni Premium Member etu on tuo Pocket Query jolla saa näppärästi imuroitua vaikka kaikki Suomen kätköt esimerkiksi Sveitsiläiseen linkkariin GSAKiin, siinä niistä voi valikoida hyvinkin tarkasti haluamansa tiedostoon, jonka tiedoston sitten voi näppärästi ladata GPSään (käyttämästäsi GPS-tyypistä riippuen) ja/tai PDAhan. Silloin kullekin kätköilyreissulle saa gepsiinsä ne kiinnostavat kätköt eikä tartte näpytellä noita kauhistuttavia koordinaatteja käsin, vähemmän virheitä nääs.

Jos olet läppärin käyttäjä, GSAK ja karttaohjelma autossa on myös ihan käyttökelpoinen yhdistelmä reissulla mukana silloin kun ne on ladattu kätköjen koordinaateilla.

 

Maksoin PayPalilla joka laskuttaa VISAn kautta. Minulla ei ole ollut mitään ongelmia PayPalin kanssa, olen kyllä kuullut että ongelmiakin on joillain ollut.

Link to comment

Tällä viikolla saatiin viimeinkin "Muun Maailman" (muu kuin USA) karttapohjat sinne "geocaching.com maps" -linkin alle. Tosin siellä näkyvät vain suurimmat tiet ja data on osittain 10-30 vuotta vanhaa. Onhan tuo parempi kuin ei mitään...

 

Lisäksi premiumit voivat tehdä bookmark-listoja kätköistä (tulevaisuudessa mahdollisesti myös kätköilijöistä). Tällä hetkellä premium-only -kätkökin Suomesta löytyy.

 

Tärkein ominaisuus edelleen on tuo Pocket Query, mutta muita ominaisuuksia alkaa olla sen verran, että kyllä niillekin jo jotain arvoa voi laskea. Maksu luottokortilla tai PayPalilla kätevimmin; jos itsellä ei ole kumpaakaan, pyydä apuun kaveri jolla on ja maksa hänelle käteisellä.

Link to comment

Ensin yritin maksaa Visa Electronicilla suoraan Groundspeakin kauppaan, mutta se ei onnistunut Rapakon tältä puolelta.

 

Sitten mulle kävi silleen, että kun rekisteröidyin PayPaliin ja jatkoin samantien maksamaan Groundspeakille, niin rekisteröityminen ei ollut vielä aktivoitunut ja rahat menivät mutta maksu ei kirjautunut PayPaliin. No kyllä asia sitten selvisi usean sähköpostiviestin jälkeen, joita lähetin sekä PayPalille että Groundspeakille. Löysivät Groundspeakilla suoritukseni ja aktivoivat jäsenyyden.

 

Pocket Queryt minullekin ovat se suurin jäsenetu.

Link to comment

Minä maksoin jäsenyyden luottokortilla PayPalin kautta kesällä 2004. Silloinhan ei kai vielä voinut maksaa suoraan luottokortilla Groundspeakille. Ongelma tuli vastaan siinä vaiheessa, kun PayPalin antama Subscription ID ei kelvannutkaan. Laitoin mailia osoitteeseen contact@Groundspeak.com, ja kohta he olivatkin aktivoineet jäsenyyteni manuaalisesti. Mutta jos oli pieni ongelma, niin olipa onneakin: olin maksanut vain $3 kuukauden jäsenyydestä, mutta olivatkin vahingossa antaneet koko vuoden jäsenyyden kolmella taalalla! Rehellisenä suomalaisena kerroin tästä heille, mutta antoivat asian olla.

 

Tänä vuonna maksoin sitten $30, edelleen PayPalin kautta, vaikka nyt olisi voinut maksaa suoraankin luottokortilla. Tuli vastaan sama ongelma kuin viimeksikin, mutta aktivointi onnistui jälleen samalla tavalla.

 

Vastaus Groundspeakilta:

Thanks for the email. The problem last year was the same as this year:

namely, PayPal seems to have some trouble processing international orders

and has not fixed the issue yet. I'm sorry for the inconvenience but I'm

afraid I have no control over the way their site works.

 

Not a problem, though, since I went ahead and manually renewed your

membership for another year. Your new account expiration date is July 8th,

2006. If you choose to renew next year I suppose we may have the same

issue. But I will be here then to help set your account straight. I

apologize for the trouble. We really thank you for your continued support

of the site!

 

Pocket Queryt ovat tosiaan tärkein Premium membership ominaisuus. Saapa nähdä tuleeko jotain muuta hyödyllistä.

Link to comment

Premium Member-kätköjä ei saa avattua ilman ko statusta....

http://www.geocaching.com/seek/cache_detai...83-2e80ce34189c

Juu sen kyllä olen huomannut, mutta lähinnä mietin vain sitä, että minkä takia ne ei voi olla julkisia kaikille... Minkä takia tehdä kätköjä joita kaikki ei voi etsiä, jos niissä ei ole mitään eroa muihin kätköihin verrattuna. :D

Edited by theorava
Link to comment
Juu sen kyllä olen huomannut, mutta lähinnä mietin vain sitä, että minkä takia ne ei voi olla julkisia kaikille... Minkä takia tehdä kätköjä joita kaikki ei voi etsiä, jos niissä ei ole mitään eroa muihin kätköihin verrattuna. :D

Täytyyhän amerikkalaisilla olla jokin konsti, jolla he saavat kätköillä kävijät maksamaan harrastuksestaan. :P

Link to comment

Amerikkalaisille ei yleensä ole väliä paljonko jokin asia maksaa vaan se paljonko siitä saa alennusta :D:P (vitsi vitsi, toivottavasti en loukannut ketään)

 

Ei vaan tosissaan itse aion tässä parin viikon sisällä maksaa maksun, koska haluan tukea tätä loistavaa harrastusta.

Link to comment

Tämmöinenkin koeponnistusvaiheessa oleva premium member fiitseri on ilmaantunut jossakin vaiheessa (en tiedä milloin):

Instant Log Notification Feature

You can subscribe to a location and whenever certain logs are entered by geocachers in that area, you receive an email. The new "publish" log type will allow you to be the first one in your area to get notified of a new listing. As the new feature is improved, other log types like found notes will be added.

Samaa asiaa toisin sanoin Your subscriptions -sivulta:

Notification Service (beta)

The Notification system is currently active.

 

The Geocaching Insta-Notify service is a Groundspeak Premium Member feature. As new logs are posted to Geocaching.com you can get an instant email sent to you with the contents of that log entry. the Insta-Notify feature is experimental and is not yet approved by the Food and Drug Administration.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Followers 0
×
×
  • Create New...