Jump to content

mikkeri

+Premium Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mikkeri

  1. kuka muuten on energinen ja urheilullinen tero, joka harrastaa geokätkentää valion litran mansikkakiisselitetroissa?
  2. Tässä epätoivoa Pikkalan lähteellä Lappeenrannassa. Suositan lukemaan myös muut dnf-logit tuolta Pikku sadisti miussa nauttii näitä lukiessa.
  3. onhan tommosessa epätarkan gepsin kanssa ettimisessä puolensa. joutuu jopa ettimään
  4. there actually was an event here, called talvipylläys, a few months ago. but anyway, if someone (you?!?) is interested in organizing another event, you can count me in.
  5. tällä hetkellä lähin oma kätkö (GC15KX7) on 450m päässä kotikoordinaateista. lähin jonkun muun tekemä on simoticin Riverside 5 (GCXQ0Y). joensuun kätkötiheydet ei oo ihan ruuhkasuomen luokkaa vieläkään, vaikka lisää purkkeja on tullu tännekin. kotikoordinaateista katsoen 10km säteellä = 28 kätköä 20km säteellä = 35 kätköä 50km säteellä = 55 kätköä oma kipurajani menee aikalailla tuossa 10 kilometrissä (suuntaansa) mitä pelkästään kätkön takia viitsin lähteä siirtymään. mikäli on jotain muuta asiaa johonkin, voi tietty kätkölläkin poiketa samalla
  6. ja se vähän tökkäs kun lopussa sanottiin kätköilyyn sopivan gepsin maksavan 500e en kai mie ees kätköilis jos noin kalliin gepsin tarviis t. nimim. pa edit. ihan hyvä juttu kyllä. hesari tavottaa niin paljon ihmisiä, että saapa nähdä moniko tuosta jutusta loppupeleissä sitten innostuu ihan kätköilijäks asti!
  7. mikkeri

    FIN: Galluppi

    1. kauimmainen kätkö lienee Savannah's 1st arizonassa. kätkölle on tämänhetkisistä kotikoordinaateista matkaa 8649.5km. Aloitin kätköharrastuksen USA:ssa, ja sieltä on tullut etsittyä n. 150 kätköä. 2. tällä hetkellä löytöjä on 266kpl 3/4. mielenkiintosia / mukavia kätköjä on monia. mieleen on jääny Eagle's Nest Cache ja ABOVE LOGAN mahtavien näköalojen ja kätkölle siirtymisen raskauden vuoksi. myös Huhtiniemen näköala-kätkö lappeenrannassa jäi mieleen: tapasin kätköllä ilveksen.
  8. 205. alotin kätköilyn helmikuussa. olin kuullu kätköilystä jo aiemmin mutten ollu raaskinu ostaa gepsiä. usassa asuessa sit ostin, ko olivat siellä sen verran halvempia.
×
×
  • Create New...