Jump to content

zferke

+Premium Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by zferke

  1. "Aztan pl. ismerek kessereket, akik a sajat ladait is belogolja megtalaltnak. Amiben megint meg lehet magyarazni, mert neha vicces kesserek at szoktak rejteni a ladakat es emiatt neha a rejtonek is kihivas megtalalni a sajat ladajat. :)"

     

    Sőt igazán vicces az is, amikor pl ketten keresünk egy ládát, majd ugyanabban a pillanatban mindketten diadalittasan felkiáltunk hogy megvan...csak egy apró bibi van, hogy egymástól függetlenül találtunk két ládát, ugyanazzal az azonosítóval :-)

    Igy hát a helyszínen logolás mindkettőbe, neten csak egyszer. :rolleyes:

  2. Nekem ma egy jó darabig felül a menü angol volt, azt hittem én vagyok a buta de mikor visszamagyarosodott rájöttem, hogy nem.

    Elég bénán kezeli a nyelvválasztást. Időnként a geocaching.com angol, aztán ha kattintok valahova, csak akkor vált magyarra.

     

    Nekem is keveri az angol- és magyar oldalakat, de igazából ami a lényeg hogy használható ez már úgy, ahogy van...

  3. Szeretném kérni, hogy véleményezzétek a magyar fordítást.

    Ha valami nem sikerült jól, vagy helyesírási hiba van az oldalon, szóljatok. Nem biztos, hogy javítani lehet rajta, de legalább tudjunk róla. Hátha tehetünk érte!

    Köszi!

     

    Jó lett, egyelőre nem nagyon találtam benne nem egyértelmű dolgot, köszi a fordító csapatnak a munkát!

  4. nekem hibát ad ki a makró.

    Valamelyik makró nálam is hibát jelzett (lehet, hogy ez), de a hibás sor(ok) törlése után tökéletesen működik. Próbáld ki, vagy ha kell, átküldöm a hibajavított verziót.

     

    igazából fogalmam sincs mit is kéne kitörölni :-)

    megköszönöm ha átküldöd!

  5. Helló Mindenkinek!

    Elkezdtem használni a programot, igazából a leírásokat szerettem volna html-ben eltárolni, ez idáig teljesen jól is müködik.

    Aztán láttam hogy lehet garmin gps-be küldeni poi-kat is, kipróbáltam, rátöltöttem a 60csx-re, a következő problémákkal szembesültem:

    1., Az elindítás után a gps-ből törlődik minden beállítás, olyan mintha a dobozból vettem volna ki. (10 próbából 3 alkalommal fordult elő)

    2., a poi-k furcsa ikonnal jelennek meg, és a gc.com-ról leszedett ládák, rejtések nem gc kóddal jelennek meg, hanem a játék nevével.

     

    Kérdéseim:

    van-e valakinek ezzel kapcsolatban megosztani való tapasztalata, illetve ha lejár az 1 hónapos próbaverzió, akkor a html generálást tudom-e tovább használni. Ha nem, akkor tud-e valaki alternativ progit?

     

    Előre is köszi a válaszokat!

  6. Mit gondoltok/tudtok ebből az újpesti betűs sorozatból is valami power trail lesz? Most láttam, hogy megjelent az U-n a vessző meg a J betű is.

     

    Én egészen biztos vagyok abban hogy lesz folytatása, ha készen lesz akkor egy nap alatt megpróbálom majd bejárni/megkeresni.

  7. Helló Mindenkinek!

    Arra gondoltam hogy az egyik gpsgames játékomat felraknám a ide is, persze ide már írnék valami szöveget, de kérdezném, hogy szerintetek érdemel-e ez a hely egy ládát, illetve tudna-e valaki segíteni az angol (esetleg német, szlovák, kínai, bántu stb) forditásban?

     

    Itt van a játék: http://gpsgames.hu/jatek/pontkereses/2782/ujpesti_viztorony/

    Szia!

    Én örülök annak, hogy föl akarod tenni a comra a ládát. Angol fordításban tudok segíteni, a többire szerintem nincs nagy szükség. A hely megérdemli a ládát (gyanítom, ezért is szerepel már a GG-n).

     

    Akkor jövőhét folyamán nagyjából összeszedem mit is szeretnék, és keresni foglak! Köszönöm a segítséget előre is!

  8. Helló Mindenkinek!

    Van nálam egy nagyon csinos coin, szeretne Európán belül utazgatni! Úgy volt hogy a napokban utazom Szlovákiába, de ez most sajnos elmarad.

    Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valaki aki esetleg tovább vinné ez a coint? Ha jól értettem Szlovákia és/vagy Ausztria lenne a preferált ország.

     

    A coin adatlapja: itt

     

    Előre is köszi a válaszokat!

     

    zferke

×
×
  • Create New...