Jump to content

zferke

+Premium Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by zferke

 1. zferke

  OFF

  "Aztan pl. ismerek kessereket, akik a sajat ladait is belogolja megtalaltnak. Amiben megint meg lehet magyarazni, mert neha vicces kesserek at szoktak rejteni a ladakat es emiatt neha a rejtonek is kihivas megtalalni a sajat ladajat. " Sőt igazán vicces az is, amikor pl ketten keresünk egy ládát, majd ugyanabban a pillanatban mindketten diadalittasan felkiáltunk hogy megvan...csak egy apró bibi van, hogy egymástól függetlenül találtunk két ládát, ugyanazzal az azonosítóval :-) Igy hát a helyszínen logolás mindkettőbe, neten csak egyszer.
 2. Elég bénán kezeli a nyelvválasztást. Időnként a geocaching.com angol, aztán ha kattintok valahova, csak akkor vált magyarra. Nekem is keveri az angol- és magyar oldalakat, de igazából ami a lényeg hogy használható ez már úgy, ahogy van...
 3. Jó lett, egyelőre nem nagyon találtam benne nem egyértelmű dolgot, köszi a fordító csapatnak a munkát!
 4. Valamelyik makró nálam is hibát jelzett (lehet, hogy ez), de a hibás sor(ok) törlése után tökéletesen működik. Próbáld ki, vagy ha kell, átküldöm a hibajavított verziót. igazából fogalmam sincs mit is kéne kitörölni :-) megköszönöm ha átküldöd!
 5. nekem hibát ad ki a makró. (juj ez valami új felület)
 6. Helló Mindenkinek! Elkezdtem használni a programot, igazából a leírásokat szerettem volna html-ben eltárolni, ez idáig teljesen jól is müködik. Aztán láttam hogy lehet garmin gps-be küldeni poi-kat is, kipróbáltam, rátöltöttem a 60csx-re, a következő problémákkal szembesültem: 1., Az elindítás után a gps-ből törlődik minden beállítás, olyan mintha a dobozból vettem volna ki. (10 próbából 3 alkalommal fordult elő) 2., a poi-k furcsa ikonnal jelennek meg, és a gc.com-ról leszedett ládák, rejtések nem gc kóddal jelennek meg, hanem a játék nevével. Kérdéseim: van-e valakinek ezzel kapcsolatban megosztani való tapasztalata, illetve ha lejár az 1 hónapos próbaverzió, akkor a html generálást tudom-e tovább használni. Ha nem, akkor tud-e valaki alternativ progit? Előre is köszi a válaszokat!
 7. Én egészen biztos vagyok abban hogy lesz folytatása, ha készen lesz akkor egy nap alatt megpróbálom majd bejárni/megkeresni.
 8. Szia! Én örülök annak, hogy föl akarod tenni a comra a ládát. Angol fordításban tudok segíteni, a többire szerintem nincs nagy szükség. A hely megérdemli a ládát (gyanítom, ezért is szerepel már a GG-n). Akkor jövőhét folyamán nagyjából összeszedem mit is szeretnék, és keresni foglak! Köszönöm a segítséget előre is!
 9. Helló Mindenkinek! Arra gondoltam hogy az egyik gpsgames játékomat felraknám a ide is, persze ide már írnék valami szöveget, de kérdezném, hogy szerintetek érdemel-e ez a hely egy ládát, illetve tudna-e valaki segíteni az angol (esetleg német, szlovák, kínai, bántu stb) forditásban? Itt van a játék: http://gpsgames.hu/jatek/pontkereses/2782/ujpesti_viztorony/
 10. Köszi az invitálást, elképzelhető hogy megjelenek egy rövid időre. Pénteken :-)
 11. Helló Mindenkinek! Van nálam egy nagyon csinos coin, szeretne Európán belül utazgatni! Úgy volt hogy a napokban utazom Szlovákiába, de ez most sajnos elmarad. Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valaki aki esetleg tovább vinné ez a coint? Ha jól értettem Szlovákia és/vagy Ausztria lenne a preferált ország. A coin adatlapja: itt Előre is köszi a válaszokat! zferke
×
×
 • Create New...