Jump to content

Tuuti

+Premium Members
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tuuti

 1. Olisikohan Suomen ladun jäsenenä mahdollista vuokrata edullisesti joku tila? Ajattelin pitää Itä-Helsingissä kevättalvella uuden geokätköilyn epävirallisen alkeiskurssin... Edit: tuossa latulehdessä voisi vaikkapa mainostaa kyseistä eventtiä, niin saataisiin viesti noille ulkoilmaimisille, jotka metsissä samoilevat ja hiihtelevät, mutta jotka eivät modernimpia medioita ehdi seuraamaan... Turun Ladun omassa lehdessä jo olikin pieni juttu geokätkennästä, joten tuntuu asia olevan tapetilla. Luulisi sopiva tila löytyvän, kun otat yhteyttä paikalliseen jäsenyhdistykseen. Alkeiskurssi olisi sopiva lisä johonkin yhteiseen tapahtumaan.
 2. Nyt tuli maksulappu ja tammikuun lehti minullekin. Täytynee vain selvittää että olen jo ollut Turun Ladun jäsen useita vuosia, joten maksun pitäisi olla vain 10€. Eivät ole ilmeisesti ajaneet jäsenlistoja ristiin "vanhojen " jäsenyyksien toteamiseksi. Ja en millään muista oliko Geoliikkujien lomakkeessa kohtaa, johon olisi pitänyt merkitä jo olemassa oleva jäsenyys. Mutta joka tapauksessa hienoa, että oma ry. on saatu pyörimään ja se sopii mielestäni oikein hyvin Suomen Ladun yhteyteen, sieltä varmasti saadaan uusia harrastajia mukaan.
 3. Kuulostaa hauskalta ominaisuudelta. Yritin heti etsiä sitä ja pääsin jo "Fun & Achieve" osioon, mutta sen jälkeen en löydä sitä. Onkohan minulla vanha päivitys tms? Seitsemän valintaa, mutta ei locr GPS photoa. Neuvokaa vielä vähän? Kiitos etukäteen.
 4. Jos Ville katsot tarkemmin sitä postilaatikko kuvaa, niin kyllä siinä mielstäni näkyy myös sininen rengas, eikö vain?
 5. Tuuti

  FIN: Taskulamppu

  No nyt tuli McMursutin minullekin ja on todella käsittämätön valoteho kokoonsa nähden. Illan pimeydessä testattuna esim. liikennemerkit heijastavat takaisin varmaan 150 m päästä. Kiitos asian tutkimisesta ja tiedon jakamisesta! Tämä on parasta yhteisöllisyyttä mitä tällaisen harrastuksen puitteissa voi olla!
 6. Kaarinan korkein kohta on Muikunvuori, jossa jo on "reijamasan" tekemä kätkö GCPNF7. Yli 60 m ja hieno paikka!
 7. 100 tuli täyteen 19.9.2007 Lontoossa, melko tarkaan meni 10 kk eli rauhallista tahtia edetään. Suomen lisäksi olen löytänyt viidestä muusta maasta ainakin yhden kätkön ja tämän kansaninvälisyyden takia tämä on todella erinomainen harrastus! 7 FTF kätköä on rikastuttanut myös kokemuksellaan.
 8. Liitytty on, kiitos. Toivottavasti tapahtumia järjestetään myös täällä Länsi-Suomessa päin, esim. Turussa.
 9. Hieno juttu! Jos jo on Suomen Ladun jäsen ja ko. lehti tulee ym., niin kannattaako liittyä vielä Geoliikkujat ry:een? Vai tuleeko turhaa päällekkäisyyttä? TUUTI
 10. No sitten se bugi loggaus on ihan oikein. Sinun käyttäjäprofiilistasi vain näkyy yksi löydetty kätkö ja se on juuri tuo Tytyri, joten Sinun pitää vielä logata Nummela Airport "Found it" merkinnällä ja sitten kaikki on oikin, ainakin minun mielestä. Siihen on tietysti hyvä kirjata, että otin travelbugin jne.
 11. Hyvinhän se on onnistunut. Tällainen teksti on ko. bugin logissa: 4/14/2007 Whig retrieved it from Nummela airport Finland [visit log] Really beautiful place. Bit windy but still nice place. Cache was easy to find. Mutta, mutta.. Näyttää siltä, että olet ottanut bugin "Nummela Airportista", siis bugin login mukaan, mutta oma käyntiloggauksesi on kuitenkin "Railway station of Tytyri (Lohjan Kauppala)". Eli ilmeisesti olet logganut ensimmäisen löytösi väärään paikkaan, mutta näitähän sattuu... Hyviä ohjeita löytyy esim. http://www.geocache.fi/ ja sieltä linkit. Koko tämä Haksu10:n sivusto on erittäin hyvä! Ja tervetuloa hauskan harrasteen pariin!
 12. Siinä travelbugissa on sellainen koodi printattuna ja sen koodin avulla pystyt loggaamaan sen järjestelmään. Eli ensin loggaat kätkön, josta olet ko. bugin ottanut ja sitten kätkön sivulta pääset suoraan bugin loggaukseen napsauttamalla kyseisen bugin kuvaa sivun oikeassa laidassa. Toivottavasti selviää.
 13. Kysyin kultaisen hintaa ja se osoittautui samaksi kuin hopeinen. Ja koska sitä oli täällä kyselty (rp55), niin ajattelin sen tänne myös laittaa.
×
×
 • Create New...