Jump to content

webjo

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by webjo

  1. Oeps, ik zie dat hij er al niet meer in zit, dus vermoedelijk is alles OK? Correctie: ik heb een write note in de cache geschreven en hem dan kunnen droppen. Als ik nu een nieuwe log wil schrijven van die cache zie ik hem op de logpagina er niet bij staan maar op de cachepagina staat hij nog wel in de inventaris. Ik veronderstel dat de huidige bezitter hem nu moet retrieven?
  2. Tot hiertoe is het gelukt hem in de juiste cache te droppen. Ik veronderstel dat de huidige "bezitter" hem op 27/12 opnieuw kan meenemen?
  3. Ik heb op 26/12 een nieuwe TB, dus van mezelf, in een cache gedropt. Voor ik hem echter kon loggen als gedropt heeft iemand hem al gegrabbed (op 27/12) en laten reizen. Nu kreeg ik van verschillende mensen de opmerking dat ik hem kon terug grabben en hem dan op 26/12 kan droppen. Ik heb hem ondertussen terug gegrabbed maar ik kan geen dropped-log schrijven, enkel een "write note". Hoe los ik dat op? Als ik alle logs verwijder, komt hij dan opnieuw in mijn handen zodat ik hem eerst zelf kan droppen? Of is er een andere oplossing?
  4. webjo

    Notificaties

    Ik heb 4 notificaties ingesteld, ééntje voor traditionals en ééntje voor multi's, beide in de buurt van mijn woonplaats en 2 gelijkaardige voor nieuwe caches in de buurt van de woonplaats van mijn vriendin. Nu is het me al een paar keer opgevallen dat ik wel notificatiemails krijg als er een nieuwe cache is in de buurt van mijn vriendin maar voor nieuwe in mijn buurt krijg ik geen mail. Ik heb de instellingen nagekeken en alles lijkt te kloppen. Hoe kan ik het nog verder controleren?
  5. Op mijn wagen hangt een trackable. Stel dat ik een dagje naar X ga, hoe kan ik deze loggen met coördinaten van bijvoorbeeld het centrum van X als ik daar geen cache gezocht heb?
×
×
  • Create New...