Jump to content

lpohjala

+Premium Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by lpohjala

  1. Kiinnostaisi tietää muiden kokemuksia siitä, että millaiseen kuntoon paikat mihin olette kätkön tehneet ovat menneet kätkön julkistamisen jälkeen? Itselläni kävi suht mielenkiintoinen juttu Savion rauniot kätkön kanssa noin 2 viikkoa kätkön julkistamisen jälkeen. Piippu mihin kätkön olin piilottanut oli kaadettu ja pistetty matalaksi ihan kunnolla. Sattumaa varmaankin, mutta piippu on ollut useita vuosia pystyssä ennen kätkön julkistamista. Kätköpurkki oli myös ihan ehjä ja koskematon ja kaiken järjen mukaan sen olisi pitänyt olla tiilikasan alla hamaan tulevaisuuteen asti. Nyt se oli nostettu tiilikasan viereen odottamaan noutoa. Outoa vai mitä :laughing:

     

    Onko teille sattunut vastaavia, että kätköpaikkaa on käyty mylläämässä ihan kunnolla ja olette joutuneet paikkoja korjaamaan entiselleen? Olisiko kätkijöiden joukossa muuraria? Sellaselle saattaisi olla tarvetta :D

     

     

    korjasin linkin - avec :D

  2. Tämä ei tapahtunut itselle, mutta katastrofin ainekset oli olemassa! Meidän nuorempi tytär meinasi juosta tikkurilassa junaraitelle kun olimme hakemassa sieltä kätköä. Onneksi ehdin ottaa niskasta kiinni. Opetti olemaan todella varovainen kun tenavat on mukana.

  3. Mites olet saanut noi muuten näkyviin karttaan? Mitkä kartta-asetukset sinulla on siinä kartassa?

     

    Jääneet nuo kiitettävän moninaiset kartta-asetukset hiukka vähälle syynäämiselle, notta tiedä tuota nyt mitään ohjeita tuohon antaa...

     

    Mutta karttapohjalle ilmestyi kuin ilmestyikin siniharmaita pallukoita, jotka pitäisi vielä siis saada korvattua kunnon kuvakkeilla.

     

    Kun noita kapuloita piisaa, olen odotellut että joku osaavampi tekee tähän kohta kuitenkin manuaalin näyttökuvakopioineen...

     

    Allaolevasta linkistä löytyy tietoa, miten waypointtien kuvakkeet vaihdetaan. POI:en suhteen etsin vielä tietoa.

     

    http://www.thepropers.com/geocaching/60Ser...stomSymbols.htm

  4. Onko kukaan taiteillut noiden Point of intrest kuvakkeiden kanssa? Olisin halunnut vähän apua liittyen noihin. Olen ladannut laitteeseeni kaikki suomen kätöt POI:ksi, mutta nyt en saa niitä kartassa näkyviin. Myös noitten customoitujen imageiden kanssa on vähän ongelmaa. Miten niitä mahdollisesti käytetään järkevästi. Yritän vielä käydä näitä GS:n threadeja läpi, mutta jos jollain on nopeita vinkkejä olisin kiitollinen.

  5. Nyt on muutama päivä testattu kyseistä laitetta ja ei voi muutakun olla iloinen hankinnasta. Satelliitit tuntuu löytyvän niin vesitornin juurelta kuin tiheämmästäkin metsiköstä. Laite käynnistyy nopeasti, näyttö on selkeä ja käyttöliittymäkin hyvä verrattuna entiseen etrex legendiin. Tarkimmillaan olen päässyt laitteen mukaan 2 metriin. Luulisi riittävän jos kätkön koordit on tarkat.

  6. :unsure: Sen verran olen ehtinyt kokeilemaan, että herkkyys on aivan toista luokkaa kuin vanhassa eTrex Legend mallissani. Sateliitit löytyvät paikoista joista eTrex ei löytänyt mitään. Olen aikaisemmin käyttänyt Sirf III piiriä käyttävää GPS BT-vastaanotinta Navicoren kanssa ja havainnut herkkyyden olevan loistavaa verrattuna Legendiin. Siinä missä Legend putosi bussissa kärryiltä kaupunki kanjoneissa BT Gepsi oli edelleenkin kartalla. :laughing: Muilta toiminoiltaan ko. vehje on monipuolsempi ja vaatii käyttöharjoittelua jotta osaa käyttää yhtä hyvin kuin Legendiä.

     

    Et varmaankaan arvaa mikä gps minulla oli ennen tätä uutta? Kyllästyin tuossa Legendissä ihan samaan. Muutaman kerran seisoin suunnilleen kätkön päällä kun tämä laite päätti, että olen 30m ensin oikealla ja sitten yhtäkkiä se sanoi, että meneppä vielä 12 metriä pohjoiseen. Onneksi tuosta on tullut niin hyvää palautetta, että uskalsin moisen hankkia.

  7. Tilasin juuri GPScity:stä Garmin 60CSx:n. Hintaa tuli fillari telineen kanssa €376,27 + FedeX:n kautta tullit ym. maksut €97,47 eli yhteensä €473,74. Tilasin laitteen työpaikalleni, jolloin maksajan osoite oli eri kuin toimitusosoite niinpä kyselivät seuraavaa:

    "We are anxious to process your order and get it on its way to you quickly!

    However, because your order is shipping to an International destination, or is using an International (non-USA) credit card, company policy requires that we verify your identity and credit card information prior to processing your order. We believe this policy protects you, the customer, and us, as we work to reduce the risk of credit card fraud which is an increasing problem for e-commerce businesses.

     

    In order to continue, we ask that you forward to us the following identification items:

     

    1) a legible copy of the front AND back of your credit card

    2) one additional piece of personal identification ( i.e . driver's license or passport) showing the delivery address

     

    We suggest you email this information to us at 'id@gpscity.com ' as a 'gif' or 'jpg' attachment to your email. You may also fax this information to us at 1-702-990-5603. Our fax line is available 24 hours a day. Please use whichever means is more convenient for you. Upon receipt of this additional information, we will continue to process your order."

     

    Kyselin asiasta Luottokunnasta ja vastasivat seuraavaa: "Hyvä asiakkaamme,

     

    Kiitos yhteydenotostasi. Kortin, henkilöllisyystodistuksen sekä osoitetietojen kopioiden lähettäminen etämyynnissä on normaali käytäntö. Kyseinen liike haluaa varmistua, että he ovat tekemässä kauppaa juuri oikean kortinhaltijan kanssa.

    Älä kuitenkaan lähetä turvallisuussyistä kuvia sähköpostin liitetiedostona vaan faxaa kopiot heidän antamaan faxin numeroon.

    Ystävällisin terveisin, Visa-asiakaspalvelu

     

    Tilasin gepsin lauantaina 21.10 ja se saapui työpaikalle 02.11 torstaina. Jonkun verran hukkui aikaa johtuen viikonlopputilauksestani ja FedeXin sähköpostijärjestelmän jumiutumisesta.

     

    Oletko ehtinyt testaamaan laitetta?

  8. Tulihan tilattua itselleni tuollainen (60 csx) ameriikoista. Toivottavasti laite on niin hyvä kuin sanotaan. Vanha etrexi kun hävitti jatkuvasti satelliitit niin hermot meni lopullisesti. Tässä tuskin on samaan vikaa. Toivotaan, että jaksaisi kirjoitella vähän kokemuksia kunhan saan laitteen käsiini.

×
×
  • Create New...