Jump to content

lpohjala

+Premium Members
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by lpohjala

 1. Kiinnostaisi tietää muiden kokemuksia siitä, että millaiseen kuntoon paikat mihin olette kätkön tehneet ovat menneet kätkön julkistamisen jälkeen? Itselläni kävi suht mielenkiintoinen juttu Savion rauniot kätkön kanssa noin 2 viikkoa kätkön julkistamisen jälkeen. Piippu mihin kätkön olin piilottanut oli kaadettu ja pistetty matalaksi ihan kunnolla. Sattumaa varmaankin, mutta piippu on ollut useita vuosia pystyssä ennen kätkön julkistamista. Kätköpurkki oli myös ihan ehjä ja koskematon ja kaiken järjen mukaan sen olisi pitänyt olla tiilikasan alla hamaan tulevaisuuteen asti. Nyt se oli nostettu tiilikasan viereen odottamaan noutoa. Outoa vai mitä Onko teille sattunut vastaavia, että kätköpaikkaa on käyty mylläämässä ihan kunnolla ja olette joutuneet paikkoja korjaamaan entiselleen? Olisiko kätkijöiden joukossa muuraria? Sellaselle saattaisi olla tarvetta korjasin linkin - avec
 2. Kätkön tekijän kannalta tälläisetkin loggaukset vähän puistattaa. Toivottavasti ei ole käynyt mitään pahempaa.. Loggaus
 3. Tämä ei tapahtunut itselle, mutta katastrofin ainekset oli olemassa! Meidän nuorempi tytär meinasi juosta tikkurilassa junaraitelle kun olimme hakemassa sieltä kätköä. Onneksi ehdin ottaa niskasta kiinni. Opetti olemaan todella varovainen kun tenavat on mukana.
 4. Jääneet nuo kiitettävän moninaiset kartta-asetukset hiukka vähälle syynäämiselle, notta tiedä tuota nyt mitään ohjeita tuohon antaa... Mutta karttapohjalle ilmestyi kuin ilmestyikin siniharmaita pallukoita, jotka pitäisi vielä siis saada korvattua kunnon kuvakkeilla. Kun noita kapuloita piisaa, olen odotellut että joku osaavampi tekee tähän kohta kuitenkin manuaalin näyttökuvakopioineen... Allaolevasta linkistä löytyy tietoa, miten waypointtien kuvakkeet vaihdetaan. POI:en suhteen etsin vielä tietoa. http://www.thepropers.com/geocaching/60Ser...stomSymbols.htm
 5. Mites olet saanut noi muuten näkyviin karttaan? Mitkä kartta-asetukset sinulla on siinä kartassa?
 6. Onko kukaan taiteillut noiden Point of intrest kuvakkeiden kanssa? Olisin halunnut vähän apua liittyen noihin. Olen ladannut laitteeseeni kaikki suomen kätöt POI:ksi, mutta nyt en saa niitä kartassa näkyviin. Myös noitten customoitujen imageiden kanssa on vähän ongelmaa. Miten niitä mahdollisesti käytetään järkevästi. Yritän vielä käydä näitä GS:n threadeja läpi, mutta jos jollain on nopeita vinkkejä olisin kiitollinen.
 7. Nyt on muutama päivä testattu kyseistä laitetta ja ei voi muutakun olla iloinen hankinnasta. Satelliitit tuntuu löytyvän niin vesitornin juurelta kuin tiheämmästäkin metsiköstä. Laite käynnistyy nopeasti, näyttö on selkeä ja käyttöliittymäkin hyvä verrattuna entiseen etrex legendiin. Tarkimmillaan olen päässyt laitteen mukaan 2 metriin. Luulisi riittävän jos kätkön koordit on tarkat.
 8. Et varmaankaan arvaa mikä gps minulla oli ennen tätä uutta? Kyllästyin tuossa Legendissä ihan samaan. Muutaman kerran seisoin suunnilleen kätkön päällä kun tämä laite päätti, että olen 30m ensin oikealla ja sitten yhtäkkiä se sanoi, että meneppä vielä 12 metriä pohjoiseen. Onneksi tuosta on tullut niin hyvää palautetta, että uskalsin moisen hankkia.
 9. Oletko ehtinyt testaamaan laitetta?
 10. Tulihan tilattua itselleni tuollainen (60 csx) ameriikoista. Toivottavasti laite on niin hyvä kuin sanotaan. Vanha etrexi kun hävitti jatkuvasti satelliitit niin hermot meni lopullisesti. Tässä tuskin on samaan vikaa. Toivotaan, että jaksaisi kirjoitella vähän kokemuksia kunhan saan laitteen käsiini.
×
×
 • Create New...