Jump to content

kitkat0123

+Premium Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kitkat0123

  1. Hi! I had the same problem, but managed to solve it somehow. I had the new profile page, wanted to add another banner, but upon clicking the edit icon, the 'About' section was empty. Then I switched to the old profile page, did the same, and the About was still empty. Then I switched back again to the new profile, clicked the edit and the html's are miracoulously there in the About section. Let's hope this is a solution for you too. ktikat
  2. A geocaching.com-on nincsen FTF számláló, de egy saját bookmarkban érdemes szerintem listázni. Plusz a project-gc.com automatikusan átveszi, hogyha a {*FTF*} {FTF} [FTF] tagek valamelyike szerepel a logban, de a nyilvános bookmark listát is át lehet vinni könnyedén. Én minden FTF-ezőt arra biztatnék, hogy próbálja meg a project-gc-vel szinkronizálni a találatokat, mert így lesz mérhető a "verseny". Egyébként taska kicsit vezeti a magyar listát.
  3. Köszi mindenkinek a megerősítést, én is így gondoltam.
  4. Tegyük fel, hogy egy magyar oldalon régóta fent lévő ládát most publikálnak a .com-on és én találom meg ezután 'elsőként', az FTF vagy sem?
×
×
  • Create New...