Jump to content

Kuukkelit

+Premium Members
 • Posts

  68
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Kuukkelit

 1. Niin ja tämä ei sitten toimi Suomessa: "from origin tähän täppä ja postinumero / Postal code"

  Toimii vain jenkeisä. ( tähän tulikin jo kommenttia....)

   

  Tähän kannattaa laittaa omat koordinaatit "My Home Coordinates " tai sitten joku muu tunnettu paikka "By Coordinates " kohtaan niin pelittää.

   

  Ennen tuota ajoruksin päällelaittoa kannattaa katsoa myös "preview the search" sieltä sivun ylälaidasta (tai pocket query listauksen queryn vasemmalla puolen olevasta ensimmäisestä kuvakkeesta ) niin näkee mihin noita osumia sattui jos sattui. Ja editoida ehtoja sitten vastaavasti. Päivässähän saa ajettua vain 5 pocket queryä niin ei mene hukkaan vääriin hakuihin kun on ensin tarkistanut mitä haku saa aikaan.

   

  - AnsKuukkeli.

 2. Ilmiannan geoleidit AnsKuukkelin ja Outsan mahdollisiksi pre-eventtiin osallistujiksi. Majoitutaan tänään Nokia-kierrokksen jälkeen Scandic Tampere Cityyn. Joten sieltä tavoittaa jos jomman kumman numeron tietää. Ainakin muutamalla Tamperelaisella se on jo tiedossaan. Sukunimellä Airasvirta voi arvata myös vaikka 0202020 tms. paikasta

  AnsKuukkeli

 3. En tiennyt mistä tuo jengi oli kiven tiedot jo saanut (varmaan guuglettivat....), mutta olin onnessani, että olin käynyt lukemassa tuon tuikitärkeän tiedon siitä kivestä.

   

  :D He he hehhheee... :D Aamukaffe oli läikkyä tätä lukiessa. Vai ollaan sitä jo geoleidiporukalla Von_Ronnin uniinkin tunkeuduttu.

  Ehkä guugletettiin vinkit ehkä ei. Toinen vaihtoehto olisi tälle unelle se että oltais saatu vinkki KorianCacherilta :D Hänellähän oli jo kätkö tuossa yhdellä Kymijoen rautatiesillalla - liekö sitten sama paikka.

   

  -Anskuukkeli

 4. Pomps .. haaste voimissaan.

  Eilen kävin pyynnöstä trombafereesissa Kivihaassa luovuttamassa trombosyyyttejä eli verihiutaleita. Olivat menossa kuulemma vastasyntyneelle Ouluun elämän eväiksi. Tulipa taasen hyvä mieli kun pystyi näin pienellä vaivalla auttamaan ihmistainta alkuun.

  Tuo afereesi kestää hieman kauemmin kuin tavallinen luovutus, mutta punasolut sain takaisin joten kutsusta voin mennä jo 2 viikon kuluttua tarvittaessa uudelleen. Toivottavasti moni muukin antaa luvan tukia tarkemmin oman verensä jotta saataisiin enemmän sopivia luovuttajia myös näihin tarkempiinkin luovuttajarekistereihin.

   

  Muistakaa sitten ottaa kuvallinen henkilöllisyystodistus mukaan luovutukseen - vuoden 2008 alusta pelkkä luovuttajakortti ei riitä.

   

  AnsKuukkeli, 42 luovutuskertaa

 5. Lähin kätkö on Eka Kolo, 1,9km, vaikka se olikin meidä toka kätkö minkä löysimme.

  Kuten Ossmo edellä mainitsi tuo 10km suuntaansa menee vielä hyvin pyöräillen mutta kohta pitänee laittaa pyörät auton matkaan ja tehdä tuo siirtymä ensin autolla ja lähietsintä pyöräillen. Lähimmät löytämättömät kun ovat tuon 10 km laitamilla.

  - Anja

  Näin siis noin 4 vuotta sitten ja tilanne nyt tämä.

  Lähin 0.5km

  Lähempänä kuin tämä Eka Kolo on 11 kätköä :huh: tai mysteerin referenssipistettä.

  5 kilometrin säteellä 99 löydettyä <_< , 14 löytämätöntä :huh: ja 2 omaa :) kätköä.

   

  Eli kovin on purkkitiheys kasvanut näillä seuduin ja etsittävää (mysteereitä) piisaa vielä kotinurkilla.

   

  - AnsKuukkeli

 6. Hyvää keskikesän ja yöttömän yön juhlaa kaikille kätköilijöille!

   

  Tänä juhannuksena maksimoimme Hanskuukkelin kanssa hakuprosessin. Hanskuukkeli noukkii pääkaupungin kätköjä ja Anskuukkeli mummolan lähistön kätköjä. Varsin jakomielitautista siis.

   

  Kohta pitäneekin lähteä täällä itä-Suomessa kokkotulia katsastamaan. Vielä ei siis voi nauttia virvokkeita kun pitää olla reippaana autokuskina. Ehkä sitten mummolaan takaisin palattua.

   

  Anskuukkeli

 7. Viimeiksi olin lauantaiaamua viettämässä hemafreesissa 24 helmikuuta. Eli johan tuonne voisikin vaikka mennä kun en kokoverenluovutuksessa ollut. Muuten pitäisi odotella tuonne 26 päivään saakka.

  Samalla Kivihaassa käydessään voi käydä vaihtamassa bugeja Valentine's Day GCMRF1 kätköllä jos itse kätkö on jo bongattuna.

   

  AnsKuukkeli, jo 40 luovutusta takana :unsure:

 8. Lieto eventin jälkimainingeissa 20.1.07 katosi TB The Gnome. Viimeinen loggaus on LietoKK - Nautela:Korpi.

  21.1 kävin purkilla, vaan eipä sitä siellä ollut. Toivottavasti löytyy jonkun kätköilijän taskusta tai repusta.

  Toivottavasti bugi tosiaan löytyy. Kyllä minä tuon bugin tuonne kätöön jätin ja muistan vielä erityisesti että loggasin heti verkkoonkin että varmasti jäljet tulee oikein myös logiin. Toivottavasti ei ole tippunut sitten kenenkään taskunpohjalta pimeään metsään.

  - AnsKuukkeli

 9. Samasta Intian pinosta oli tullut meillekin tänään postissa. Aika vähän tuolla päätepisteessä vain noita kätköjä vielä näkyi olevan. Toivottavasti Delhissäkin on sen ainoan virtuaalikätkön lisäksi kun bugi joskus toivottavasti sinne seuduille ehtii.

  AnsKuukkeli

 10. Tänään 3.10 ilmestyneessä hieman varttuneemman väen lehdessä, Viva!, on geokätköilyjuttu. Teksti on peräisin mrs. Vikunjan kynästä ja kuvissa seikkailevat Vilosparta Sr ja Ans-Kuukkeli. Tarinaa kirjailtiin jo keväällä Salmen miitin yhteydessä mutta kuvaukset olivat vasta syyskuun alussa.

  Saa nähdä nouseeko kätköilijöiden keski-ikä tämän artikkelin myötä ;)

  Ans-Kuukkeli

   

  edit:kirjoitusvirheitä

 11. Old Signs GCKB0Z

  is now disabled and we have to wait until the Road Office has restored old signs.

  Old Signs GCKB0Z kätkö joutuu valitettavasti hyllylle odottamaan tiepiirin merkkien huoltotoimenpiteitä. Samalla kätkön paikka muuttuu jonkun verran.

  Tässä tiepiirin tiedottajan terveiset:

  Hei!

  Kiitos Tiehallinnolle osoitetusta palautteestanne koskien

  liikennemerkkinäyttelyä valtatien 14 varrella Rantasalmella.

   

  Viime joulun aikoihin ilkivallantekijät rikkoivat osan liikennemerkeistä ja

  näyttely joudutaan pystyttämään uudelleen - toivottavasti entistä ehompana -

  ensi kesänä jos vain rahoitus saadaan järjestymään. Myös paikka siirtynee

  joitakin satoja metrejä Juvalle päin yksityistiejärjestelyiden takia.

   

  Tämän vuoksi emme saa tänä kesänä nauttia muistoja herättävästä

  liikennemerkkinäyttelystä mutta toivottavasti ensi kesänä merkit ovat jälleen

  pystyssä matkailijoiden ilona!

   

  Ystävällisin terveisin

  --- nimi poistettu / clip ----

  Tiedottaja

  Tiehallinto Kaakkois-Suomen tiepiiri

 12. Itse jouduin pääsiäisenä Irlantiin geoleidien reissulle lähtiessä Helsinki-Vantaan kentällä tarkempaan turvatarkastukseen. Repun sisältöä kun ei ekalla läpivalaisulla ollut tunnistettavissa. No sitten purettiin reppu ja valaistiin sitä pienemmissä osissa kerraallaan. Ihan olin tyytyväinen tuohon tarkkuuteen ja täsmällisyyteen - mitä nyt Jonski ja Outsa vain naureskelivat turvatarkastuksen jo ohittaneina. Ei siellä repussa ollut kuin gepsi, kamera, känny, akkulaturi, kännyn laturi, kourallinen travelbujeja, muutama geokolikko, sekalainen vyyhti kaapeleita sekä käsilaukku rahakukkaroineen ja muine naisellisine tarvikkeineen :rolleyes: Siis ihan perusnaisellinen reissureppu. Kaverille kun kiltisti kerron mitä mikin oli niin tuli tyytyväiseksi.

  Palatessa matkan jouduttamiseksi pakkasinkin matkalaukkuun ruumaan kaiken muun paitsi gepsin, kameran ja kännykän ja käsilaukun.

  -Anja

 13. Varokaas sitten seuraavalla kerralla kun purkin kantta raotatte mitä vaihtareita sieltä mahtaakaan löytyä :)

  Kätköilypariskunnille tuo on ihan hyvä vinkki estämään turhaa narinaa kätköreissulla :laughing:

 14. Pieni suuntakorjaus tuohon Pekan vinkkiin

  - valitse vasemman oikean yläkulman valikosta Waypoints

   

  Itse laitoin vielä mahdolliset vinkkien A=, B= C=... tms. arvot talteen tuohon kuvaukseen kanssa. Siitä ne on itse helppo kaivaa jos joku muuttuu tai joku kaipaa tarkempaa vinkkiä. Tällöin kyllä reviewer tietää homman jujun, mutta väliäkö tuolla. Kai se vaitiolovelvollisuus sentään revieweriä koskee.

   

  -Anja

 15. Pitkään tätä pähkittiin, mutta nyt sitten se tapahtui. Kuukkelit on entinen HannuEtAnja.

  Tämä on yhdistelmä meidän kummankin lempinimistä: Anskuukkeista ja Hanskuukkelista ja kyllä tuo kuukkelin kuvauskin kuvaa aika hyvin meitä molempia. Tässä ote Suomen Luonto Oppaasta:

  "Loppukeväällä ja kesällä kuukkelia ei juuri näe, mutta muulloin se tulee kerkeästi ja rohkeasti retkeilijän luo, viimeistään silloin kun tämä avaa eväspakettejaan (pakasterasia? :mad: ). Lapin metsissä kuukkeli on yleinen, mutta etelämpänä paikoittainen ja vähälukuinen. Kuukkelille on tyypillistä äänetön liihottelu melko matalalla puiden oksistossa, niin että linnusta näkyy aluksi vain punaruskeita vilahduksia...." :mad:

 16. atrivsolap: meilini ei ilmeisesti tullut perille. Jos kyytiä on tarjolla niin pitäisi jossain vaiheessa sopia tarkempi aika ja paikka. Tai jos joku muu on menossa tapahtumaan Espoon suunnalta ja autossa on tilaa niin saapi vastailla...

   

  Hei

  olen ollut vielä kovin epävarma tuosta menostani. mutta nyt näyttää jo varmemmalta menolta.

  Eli yksi Orava ainakin mahtuu kyytiin kun lähden täältä Espoosta metsämiittiin. Voin kurvata Granin kautta kunhan tarkemmat koordinaatit on selvillä.

  -Anja

 17. Aihetta hieman viistosti sivuttaen tarvitsisin tietoa kuinka saada tuolla travelbugin kuvauksessa weppilinkin toimimaan. HTML peruskomennot näytti toimivan , mutta en kuitenkaan saanut toimivaa linkkiä aikaiseksi. Olenko vain, kuten niin monasti, osaamaton?

  Tämäntyyppinen linkki ei toiminut. Tuo hotspot nimi kyllä tuli näkyville mutta linkkiä ei siihen assosioitunut.

  "<URL=http://www.geocaching.com>geocaching</URL>"

   

  Edit..: no nyt sitten jo apu löytyinkin .. puuttui tuosta alusta <a href="http://www.. ... ja lopusta </a> eli ei pitänytkään olla noilla URL tageilla.

   

  Niin ja otsikon kehoitusta noudatin ja kävin läpi omat kätkökuvaukset arpoen sopivimpia kuvakkeita jokaiselle.

   

  - Anja

×
×
 • Create New...