Jump to content

Alex 1

+Premium Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Alex 1

  1. Ophalen via GSAK heb ik net geprobeerd en dat lukt wel. Ik wist zelfs niet dat dat kon . Shame on me. Bedankt voor de hulp .
  2. Via een omweg lukt het ook nog wel : * klikken op View results * klikken op 'alles aanvinken' * downloaden als loc-bestand * dan naar GSAK en klikken op 'cachegegevens vernieuwen' * dan exporteren naar gpx en in een map opslaan * dan naar de GPS. Heel omslachtig en het klikken op 'alles aanvinken' moet per pagina gebeuren. Dus 10 pagina's met caches in de PQ is 10 keer de hiervoor beschreven procedure herhalen. Zou het aan mijn oude Windows 8 liggen ?
  3. Hey allemaal, Ik krijg de laatste week geen PQ's meer gedownload. Een PQ aanmaken is geen probleem; ik krijg even nadien de mail dat mijn PQ available is met de 2 links eronder ('View Results' en 'Download Now'). Zie bijlage. Tot voor een paar maanden moest ik gewoon met de linkermuisknop klikken op 'Download Now' en de 2 gpx-files (PQ en de bijhorende waypoints) kwamen vanzelf in mijn downloadmap te staan. Kopiëren naar de gps (Garmin Oregon 550) en klaar. De laatste paar maanden echter lukte het niet meer met gewoon links klikken op 'Download now' maar moest ik met de rechtermuisknop klikken op 'Download now' en dan de link openen in een nieuw tabblad. Dan stonden de files ook in mijn downloadmap, kopiëren, klaar. Nu werkt geen van beide procedures nog. Vanalles geprobeerd, maar allemaal tevergeefs. De gpx files via de listing downloaden gaat wel nog en dan zijn ze te zien in Basecamp en op de GPS. Maar da's onmogelijk om zo tientallen of honderden gpx-en te downloaden. Heeft iemand dit probleem ook al gehad ? Mvg, Alex
  4. Thank you very much. Greetings, Alex Belgium
  5. Are the country souvenirs awarded with retroactivity ? If I found a cache in Turkey last year, will I get the souvenir or do I have to go back to Turkey ?
×
×
  • Create New...