Jump to content

kilpertti

+Premium Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by kilpertti

 1. Pohtionvuori, Piikiön korkein GC19BV5 julkaistu.
 2. 300 täyttyi kätköllä FIN Highway 4 - Piispanoja (GCK7MP) 27.7.2007 yöllä yhden paikkeilla kotiinpäin mutkaillessani. Alkuaan ei ollut aikomus etsiä lainkaan tien lähellä olevia purkkeja, mutta iski loppupaniikki kun saldo karttui huipuille kiipeillessä niin toivottoman hitaasti.
 3. Ovatko nuo karttojen hinnat vain GPS:n oston yhteydessä vai tuleeko muutenkin myyntiin noilla hinnoilla?
 4. Satuin löytämään avaimenperälämpömittareita Turusta Ruissalon kasvitieteellisestä puutarhasta hintaan 4 egeä kappale. Ne mainostavat kyseistä yleisölle avointa puutarhaa, joka on osa Turun yliopistoa. Skannatussa kuvassa näkyy molemmat puolet.
 5. Kettuvuori oli meikäläisen töppäilypaikka. Silloin en vielä omistanut oikeeta GPS:ää, vaan kanniskelin mukanani läppäriä ja semmosta magneetilla kiinnitettevää "GPS-hiirtä". Karttatulosteen avulla "pitäis olla lähettyvillä"-paikkaan könyttyäni virittelin sitten paikannusjärjestelmäni käyntiin. Kätkö näkyi olevan vajaan parinkymmenen metrin päässä. Purkille lähtiessäni tulin asettaneeksi sen gepsihiiren läppärini päälle. Jonkin aikaa sai tonkia ennenkuin purkki löytyi. Tuli sitten vielä otettua vähän pimeitä maisemakuviakin. Aikaa kului kaikkiaan ehkä vartti ja risat. Palailin sitten läppäriä pakkaamaan poistumista varten. Sehän oli kaatunut siniseen ruutuun. Yritin käynnistää uudelleen, mutta ei se tajunnut kovalevystä enää mitään. Ihmeen tukevasti istui magneettinen gepsihiiri koneen päällä. Olin ilmeisesti onnistunut asettamaan hyvän magneetin juuri kovalevyn päälle. Taisipa kovalevylle tapahtua todellinen perusnollaus kun jokainen bitti meni asiaankuulumattoman magneettikentän läpi ehkä 50000 kertaa. Eikä ole kone sen jälkeen suostunut kovalevyltä käynnistymään. Pitäis varmaankin yrittää ujuttaa sitä takuukorjaukseen. Maisemista poistuessa tuli sitten vielä suositellusta pysäköintikolosta pois peruuttaessa päästettyä toinen takapyörä vähän liikaa ojan puolelle. Etuvetoisen toinen etupyörä jäi liian kevyesti kuormitetuksi, eikä siitä sitten eteenpäin päässyt. Auto tiellä poikittain. Yksin liikkeellä. Ei voi ajaa ja nostaa tai painaa auton kulmaa samanaikaisesti. Puolen tuntia siinä sai pimeessä leikkiä heppoisen tunkin kanssa, että pääsi liikkeele. Kotimatkalla oli lievästi hölmö olo. Tämän seikkailun positiivinen seuraus oli se, että tuli sitten lopultakin hankittua läppärin tilalle oikea gepsi.
×
×
 • Create New...