Jump to content

Team Creama

+Premium Members
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Team Creama

 1. Uiteindelijk is het prima opgelost door Groundspeak. Heb na overleg 9,99 overgemaakt naar hen en ze hebben direct het Premium membership toegevoegd.
 2. Dat lukte in het verleden dus wel, maar nu niet. Geld staat er genoeg op. Paypal is gekoppeld aan mijn bankrekening enz. In hele oude topics zie ik dat er in het verleden vaker soortgelijke problemen waren..... Ik ben er redelijk gefrustreerd van. Groundspeak geeft Paypal de schuld, Paypal geeft aan dat het bij Groundspeak ligt.... En ik wil alleen maar 2 PQ's maken voor de vakantieperiode.... Kan wel een cadeau lidmaatschap aanschaffen maar dan ben je direct 35 euro kwijt. Wil graag 9,99 voor 3 maanden.....
 3. Had ik bekeken. Ondertussen contact gehad met paypal. Aan die kant zijn er instellingen aangepast. Maar het lukt nog steeds niet. Is er een ander manier om premium te krijgen?
 4. Het is al een tid geleden dat wij actief zijn geweest. Maar we willen de draad weer oppakken. Voorheen ook premium lid geweest. Nu wil ik een nieuw membership afsluiten via paypal. Echter ik kom op een scherm waar ik ook creditcard gegevens moet invullen. En die heb ik nu juist niet. Doe ik iets fout? Of is er een manier om dit te omzeilen?
 5. Ik word er verlegen van... Wij beleven gewoon heel veel plezier aan het geocachen en alles er omheen....
 6. Bedankt voor je uitleg. Ik vind het wel een leuk systeem die TB's. We hebben nu onze eerste echte TB gevonden, een pinguïn. Alleen de labels die eraan zaten waren helemaal kapot. Dus nu ben ik hem in overleg met de Franse eigenaar aan het opknappen. Kan je je talen ook weer eens ophalen
 7. Helaas wordt die optie misbruikt door cachers die HUN caches gaan visiten met JOUW trackable Ik dacht dus dat dat de bedoeling was. Ik heb nu ook een TB en een coin in mijn bezit. Die paste bijv. niet in een bezochte cache dus toen heb ik hem maar ge-visit. Maar dat is dus niet de bedoeling? Het is de bedoeling dat ik hem allen weer ergens anders instop, maar niet mee laat reizen per logjes? Moet ik die visit aantekening verwijderen of kan ik dat niet zelf?
 8. Ik ben ook eens gaan kijken. Die site werkt volgens mij slecht. Maar als ik het goed begrijp moet je betalen om de info te kunnen zien? Zijn er echt mensen die dat doen???? Ik zou zeggen, zelf proberen te puzzelen of rekenen, en anders een andere cache zoeken die je wel kunt oplossen.....
 9. Zeker leuk, het moet voor de kids ook leuk blijven natuurlijk! En sommige multi's zijn gewoon te moeilijk voor ze (soms zelfs voor de volwassenen van ons "team".... )
 10. Ik ben ook nog een echte beginner, maar ik heb de caches die ik via USB op de etrex 30 had gezet, verwijderd via basecamp. Eerst in basecamp opgeslagen wat ik wilde bewaren, en toen alle caches van onze vakantie locatie verwijderd.
×
×
 • Create New...