Jump to content

Mistralsteam

+Premium Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mistralsteam

  1. Hallo, ik ga eind augustus kamperen in de Vogezen en ik kan daar niet zo gauw lost places vinden ( ik bedoel niet de noord Vogezen) Weet iemand daar lost places? Of misschien in de buurt van Arlen ( Belgie0 want daar kom ik langs. Alvast bedankt voor de moeite

  2. Is het niet raar dat er een website is waar heel veel tb codes te vinden zijn, en de coördinaten van mysteries? Durf je jezelf dan cacher te noemen? Ik heb twee tb's die bij een cache zitten, en ineens is er een explosie van loggers zonder dat ze er geweest zijn! ( er zit er bv 1 op mijn raam!) mag ik die logjes verwijderen? 

  3. Hallo, ik heb al een aantal dagen problemen om op geocaching.com te komen. de pagina's moeten zeker 5 minuten laden. Dit is met google chrome. met internet explorer krijg ik de melding dat de pagina niet weergegeven kan worden. Na contact met een medecahcer zou het probleem aan Ziggo liggen? Zij heeft Kpn en dat werkt wel, en zij had van iemand anders begrepen dat die ook problemen met Ziggo had. Klinkt dit voor iemand bekend en kan ik daar wat aan doen of moet ik een mail naar Ziggo sturen?

  4. hallo, ik heb een aantal caches uit staan, maar ik vind het zo vervelend als ik in de listing zet dat het niet na zonsondergang mag en mensen dat toch doen voor een FTF. Wat kan je hier tegen doen? Het ging hier om een terrein waar ik speciale toestemming voor had, maar deze meneer wilde niet na zonsondergang. Toch is iemand gisteren om 22.30 uur gaan zoeken. En als een premium cache gevonden wordt als ftf, stf of ttf door een niet premium lid,is dat oke? graag jullie advies en evt.opmerkingen

  5. Hallo. Ik heb een letterbox gedaan in een vvv kantoor was heel leuk en ik wilde zelf ook zoiets. helaas is bij ons de vvv niet zo vaak open maar de bruna wilde wel meewerken. maar dit mag dus niet. Zelfs als ik nergens de naam vermeld mag het niet. Waarom een vvv wel en een bruna niet? En wat mag dan wel?

    Helaas een vvv heeft winstoogmerk volgens mijn reviewer. Raar want in andere vvv kantoren mag het wel. Waarom zijn er geen richtlijnen voor reviewers? Ik heb denk ik best wel strenge reviewers.......

  6. Hallo. Ik heb een letterbox gedaan in een vvv kantoor was heel leuk en ik wilde zelf ook zoiets. helaas is bij ons de vvv niet zo vaak open maar de bruna wilde wel meewerken. maar dit mag dus niet. Zelfs als ik nergens de naam vermeld mag het niet. Waarom een vvv wel en een bruna niet? En wat mag dan wel?

  7. Hallo. Ik heb mijn eerste tb uitgezet. helemaal blij toen er op 29 december iemand hem opgepikt had. Maar u gebeurt er verder niets mee. staat daar nog een bepaalde tijd voor? Ikzelf drop ze altijd binnen twee weken. kan ik degene die hem heeft hier een mailtje over sturen? Wat is gebruikelijk. Ik heb ingevuld dat het geen collectible is.

×
×
  • Create New...