Jump to content

Mistralsteam

+Premium Members
 • Posts

  33
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mistralsteam

 1. Hallo, ik ga naar Engeland op vakantie. Zijn er mensen die lost places in de omgeving Londen, Weymouth en/of brighton weten?
 2. Hallo, ik ga in juni naar Londen, Weymouth en Brighton. Weet iemand hier lost places?
 3. Hallo, ik ga eind augustus kamperen in de Vogezen en ik kan daar niet zo gauw lost places vinden ( ik bedoel niet de noord Vogezen) Weet iemand daar lost places? Of misschien in de buurt van Arlen ( Belgie0 want daar kom ik langs. Alvast bedankt voor de moeite
 4. Is het niet raar dat er een website is waar heel veel tb codes te vinden zijn, en de coördinaten van mysteries? Durf je jezelf dan cacher te noemen? Ik heb twee tb's die bij een cache zitten, en ineens is er een explosie van loggers zonder dat ze er geweest zijn! ( er zit er bv 1 op mijn raam!) mag ik die logjes verwijderen?
 5. hallo, ik ben op zoek naar lost place caches in de omgeving van Florenville en Chiny sur semois. Dit ligt bij de belgisch/franse grens. Weet iemand hier lost places?
 6. Bedankt voor jullie reacties. We hebben moria: the return (gc22FB4) gedaan! Wat een geweldige cache!
 7. Hallo weet iemand misschien lost places in Noord Frankrijk? Liefst nog richting grens met België? Wij gaan daar in de buurt kamperen. Alvast bedankt
 8. Bedankt voor de reacties. Zenmate werkt perfect. ga wel nog even klagen bij Ziggo want ik heb in het verleden nooit problemen gehad.
 9. Hallo, ik heb al een aantal dagen problemen om op geocaching.com te komen. de pagina's moeten zeker 5 minuten laden. Dit is met google chrome. met internet explorer krijg ik de melding dat de pagina niet weergegeven kan worden. Na contact met een medecahcer zou het probleem aan Ziggo liggen? Zij heeft Kpn en dat werkt wel, en zij had van iemand anders begrepen dat die ook problemen met Ziggo had. Klinkt dit voor iemand bekend en kan ik daar wat aan doen of moet ik een mail naar Ziggo sturen?
 10. Ik had de persoon om 22.33 uur aan de telefoon en gezegd dat hij echt niet meer kon loggen. En toen was het echt niet licht meer. jammer dat sommigen het kunnen verpesten voor de goeien. Kan ik er wel een note bijzetten?
 11. ze kwamen best vroeg in de avond online maar is toch raar dat sommige mensen zich niet aan de regels houden? Zo kan het vergunningen kosten.
 12. hallo, ik heb een aantal caches uit staan, maar ik vind het zo vervelend als ik in de listing zet dat het niet na zonsondergang mag en mensen dat toch doen voor een FTF. Wat kan je hier tegen doen? Het ging hier om een terrein waar ik speciale toestemming voor had, maar deze meneer wilde niet na zonsondergang. Toch is iemand gisteren om 22.30 uur gaan zoeken. En als een premium cache gevonden wordt als ftf, stf of ttf door een niet premium lid,is dat oke? graag jullie advies en evt.opmerkingen
 13. Helaas een vvv heeft winstoogmerk volgens mijn reviewer. Raar want in andere vvv kantoren mag het wel. Waarom zijn er geen richtlijnen voor reviewers? Ik heb denk ik best wel strenge reviewers.......
 14. hallo, weet er iemand nachtcaches in ( de buurt) van Arnhem? We gaan daar dit weekend cachen.
 15. Nou ik kreeg hem dus niet door de review. Misschien bij de vvv, zal het eens vragen. Maar bedankt voor de reacties allemaal
 16. Hallo. Ik heb een letterbox gedaan in een vvv kantoor was heel leuk en ik wilde zelf ook zoiets. helaas is bij ons de vvv niet zo vaak open maar de bruna wilde wel meewerken. maar dit mag dus niet. Zelfs als ik nergens de naam vermeld mag het niet. Waarom een vvv wel en een bruna niet? En wat mag dan wel?
 17. Hallo iemand heeft bij mij een ttf maar zij had hem vanmorgen en heeft nog niet online gelogd. Inmiddels is er alweer een ander geweest en wat doe ik als deze persoon eerder online logt?
 18. Hallo, ik wil binnenkort mijn eerste cache gaan verstoppen en nu zouu ik daar graag een banner bij maken voor dee goede oplossers. Hoe zet ik een plaatje om naar htttmml code??
 19. Hallo. Ik heb mijn eerste tb uitgezet. helemaal blij toen er op 29 december iemand hem opgepikt had. Maar u gebeurt er verder niets mee. staat daar nog een bepaalde tijd voor? Ikzelf drop ze altijd binnen twee weken. kan ik degene die hem heeft hier een mailtje over sturen? Wat is gebruikelijk. Ik heb ingevuld dat het geen collectible is.
 20. Heel erg bedankt het is gelukt. En nog de allerbeste wensen voor 2014.
 21. Ben er inmiddels achter dat je de volgende codes gewoon toe moet voegen zonder de andere te wissen. Maar hoe nu met een banner zonder code?
 22. Hoi het werkte! Maar toen had ik een banner zonder html code. Wat doe ik daarmee? En als ik nog een banner wil plaatsen verdwijnt mijn eerder geplaatste. Wat doe ik fout? ( fijn he die beginnelingen)
×
×
 • Create New...