Jump to content

taaru

+Premium Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by taaru

 1. Itse olen joskus ostanut kirjakaupasta Faber-Castellin lyijykyniä metallirasiassa. Rasian koko on noin 5x20 cm. Kansi on saranoitu, ja melko tiukasti kiinni. Kovin vesitiiviinä en rasiaa pitäisi, mutta kaikissa paikoissa se ei ole ongelma. Hmm... tajusin juuri, että siinähän olisi itsellenikin vähän erilainen kätköpurkki johonkin sopivaan paikkaan...
 2. Minun uusin kokemukseni on ihan talvisesta suomenmaasta. Kovan lumipyryn jälkeen päätin lähteä kätköilemään Hämeenkyrön-Viljakkalan suunnille. Reissuun kuului ajelua jäisillä lumen peittämillä pikkuteillä autonavigaattorin arpoessa mitä ihmeellisimpiä reittejä. Yhdelle kätkölle mennessäni huomasin, että tiet pienenevät koko ajan ja lopulta pölähdin erään maalaistalon pihaan. Sain käännettyä auton, mutta siihen sitten jäin. Tuuli oli puhaltanut kohdalle paksun lumikerroksen ja sen alla oli jää. Takaisinpäin piti lähteä ylämäkeen. Yritin siinä sitten saada vauhtia, mutta huonolla menestyksellä. Pihaan ilmaantui mies, joka tuli katsomaan touhuani. Minua vähän nolotti, kun olin sillä tavalla ajanut heidän pihaansa ja selittelin miehelle, että autonavigaattori toi minut vähän hassuun paikkaan. Mies siihen sitten vain totesi, että "ei tämä mikään hassu paikka ole, lumen alla vain on jäätä". Mies vähän työnsi autoa ja sain sen jälleen liikkeeseen. Pois ajaessa ainakin olo oli hassu. Näköjään maalla on totuttu, että joku voi noin vain pölähtää pihaan, eikä siinä ole mitään sen kummempaa ihmettelemistä.
 3. Löytyi!! Hienoa, nyt voi kertoa kyselijöille, mistä löytyy ihan kaikki tarpeellinen tieto www.geocaching.com -sivuston käytöstä-> http://www.geocache.fi/materiaali/ala_ryhd...tkoilijaksi.pdf Kiitoksia sikajack!
 4. Hmm... mielenkiintoista. Tästä lähtien taidan kirjoittaa kaikki uneni tänne- varokaa vaan.
 5. Ennen kuin unohtuu, niin minäkin kerron uneni, jonka näin viime yönä. Olin lähtenyt etsimään multikätköä. Löysin alkupurkin helposti Nokialta, ja sain todeta, että loppupurkille pitää mennä Tampereelle asti! Oli satanut runsaasti lunta, ainakin metrin ( ) verran ja vain osa kadusta oli Tampereella aurattu. Totesin mielessäni, että kyllä Nokialla aurataan nopeammin lumet pois kaduilta. Loppupurkille pääsin kuitenkin helposti, mutta en voinut ottaa sitä vähään aikaan, koska paikalla oli (tietenkin) runsaasti jästejä. Kun tilanne vähän rauhoittui, nappasin purkin, jonka olin jo paikallistanut. Se oli Scrodin mikropurkki ja lokina oli kassakuitti! Olin tyhjentänyt purkin sisällön ja siellä oli kaksi mandariiniä. Toisen söin ja sitten aloin ihmettelemään, miten saan sen toisen tungettua takaisin mikropurkkiin. Tämä ongelma jäi ratkaisematta, sillä silloin heräsin.
×
×
 • Create New...