Jump to content

team_rmma

+Premium Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by team_rmma

 1. Jos olet premium-jäsen, voit generoida Pocket Queryjä haluamillasi ehdoilla ja saat sähköpostilla kaksi tiedostoa; toisen, jossa on kätköt yhdessä GPX-tiedostossa ja additional waypointsit toisessa GPX-tiedostossa. Liitä Colorado tietokoneeseen ja kopioi nuo kaksi tiedostoa Coloradon hakemistoon Garmin\GPX. Tarvitsetko apua itse Pocket Queryn tekemisessä vai Coloradon kanssa?
 2. Taitaa olla koko Suomi jo implantoitu joten toivo on menetetty .
 3. Meillä on tapana pitää repussa sopivia vaihtotavaroita ja vaihdetut tavarat jätetään pääsääntöisesti kätköilyreppuun pysymään kierrossa mukana. Lapset tykkäävät silloin tällöin vaihdella, pidetään silloin huoli, että vaihto on sopiva. Aikuisilla ei ole intressejä vaihdella muita kuin bugeja ja golikoita. Pääsääntöisesti purkkien vaihtotavaroiden taso on kyllä laskenut kovasti. Yhden ainoan kerran mukaan lähti vaihtotavara vaikka vaihdokit unohtuivat autoon. Kuulumme siis tältä osin geonimittelijöiden luokkaan: geovarkaat.
 4. Onko tietoa, miksi Groundspeak ei vieläkään ole saanut pocket queryihin mukaan kätköjen attribuutteja? Luulen, että tämä on melko iso hidaste attribuuttien käytössä ja kehityksessä.
 5. 217 Kesällä 2006 alkanut harrastus alkoi oikeasti vasta tänä kesänä. Harrastamme kätköilyä koko perheen voimin, sata löydettyä kätköä rikkoontui juuri tänään.
×
×
 • Create New...