Jump to content

Aarne-72

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Aarne-72

  1. Tiedätkö, kun mulle on tässä hyvin lyhyessä ajassa alkanut muodostua myös joku tuon suuntainen käsitys tietyistä asioista. Kumma kuinka äkkiä mielikuva alkaa muodostua. No, miehän en tässä vaiheessa välitä muusta kun kätköistä ja samoilusta ja politikoidaan sitten siinä vaiheessa kun varaa ottaa pieni banni väliin. Vaikka talven pakkasilla.
  2. Joo, eikäku ajattelin nyt myös toiselta kannalta. Niin kauan kun tilanne on tämä kun on, niin meille suomenkielisille taitaa olla aikatavalla yhden tekevää mitä foorumin otsikossa lukee mutta entäs muut. Itteä ei kylläkään huvittaisi kovasti alkaa kirjailla vastaavaan foorumiin jossa pääosa keskusteluista käydään vaikkapa norjaksi ja jossa ei omalla kielellä ole kun säije tai kaksi. Seuraus on varmasti se, että aletaan sitten perustella ihan omia saitteja jollekin php-alustalle. En tiedä olisiko se suurikin murhe, mutta jotenkin tällainen sateenvarjo-saitti on tietyssä mielessä ihan mukava ja siitä näkökulmasta ajatellen foorumien pirstoutuminen maakohtaisiin toteutuksiin on ehkä hiukan epätoivottavaa. No, tärkeintä nyt kai on kuitenkin se, että kätköjen tiedot löytyy ja ovat tallessa. Tästä ei varmaankaan kannata tehdä elämää suurempaa kysymystä.
  3. Kiitti vinkistä! Tämä homma on mulle vielä sen verran uunituore harrastus, että kattellaan nyt hiukan ennen kun ostetaan tuo jäsenyys, mutta pistetään korvan taa vastaisen varalle.
  4. Santtu sanoi lyhyesti ja ytimekkäästi sen, mihin ittellä ei tuolla aijemmin taito riittänyt. Joskus tuntuu, että tämä yltiökansainvälistyminen lyö hiukan yli. Jos välttämättä ajattelee, että juuri meidän suomalaisten kätköjä joku ulkomaanelävä käy ihmettelemässä, niin voihan sen kuvauksen panna lontooksi, mutta mielestäni vähin on, että pistää sen sillä kielellä jota 98 prosenttia kävijöistä taatusti osaa: suomeksi. Ellei sitten tietoinen tarkoitus olekin, että tästä ei saakaan tulla mitään tuulipukujengin harrastusta... Kiitos huomiostanne. Jatkakaa.
  5. Tämähän on just se mitä kaipailin! Sitten ei muuta kun netti matkaan ja lomareissuun. Kiitti.
  6. Hoo, tämähän oli ihan älyvapaa juttu... Pitkämielisyyttä idiottien kanssa toivottaa hän. Kiitoksia vinkistä!
  7. Olen etsinyt lähimpiä kätköjä http://www.geocaching.com/my/ omaan tiliin kirjattujen koordinaattien perustellan. Tuntuu toimivan hyvin. Mutta, jos en haluakaan kätköjä suhteessa omiin koordinaatteihin, vaan vaikkapa suhteessa Oulun tms. toispuolmaata olevan paikan suhteen, niin miten se olisi kätevimmin mahdollista? Voin tietenkin muuttaa omat koordinaatit kohdepaikan mukaisiksi, mutta jotenkin tuntuisi, että voisi olla kätevämpikin tapa. Tietoa?
  8. Tarvittaisiin tietennii. On aika tympeetä kun ei oikein tiedä millä languagella pitää runoilla.
×
×
  • Create New...