Jump to content

Pike4

+Premium Members
 • Posts

  73
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Pike4

 1. Happy new year for all geocachers in Czech! Because the TB is still lost, I ask some questions. Who has seen our TB in the cache last? Any ideas, what has happened after that? Thank you for helping to find the TB! Pike4
 2. My TB: Pike4 and KoskenPilotti´s Micro Memory #2 (TB12IDP) has got lost in Czech. On October 19th 2008 Sisky has placed it in the cache GC1FGPN, Osamely Strom/ Lonely tree. On November 15th Gwist wrote, that the TB is not in the cache. If you read the history of the TB, you can see that there has been much good will in Czech in helping the TB, when it got lost before this. I hope, that you help in finding the TB and letting it do its task: Travelling around the world and collecting good travelling memories on the memory stick. Thank you for helping! Pike4 Finland
 3. Löytötavaraa-säikeeseen voi kai kirjoittaa kadotetusta tavarasta. Eilen illalla eli 29.7. KoskenPilotti etsi Soapstone-kätköä (GCXAZB). Johonkin kivien väliin häneltä katosi sormus. Se ei ole aivan tavallinen, vaan lasikuidusta tehty, näyttää tuohisormukselta. Jos joku seuraava kätkölläkävijä sen löytää ja ottaa talteen, niin kiitollisina ottaisimme vastaan tiedon löytymisestä. Palauttamisesta sovitaan, kun se on ajankohtaista. Etukäteen kiittäen, Pike4, sormusparin toisen puolen haltija
 4. Ollaanpa aika samaan aikaan vastaamassa! Tulee tietoa monesta suusta.
 5. TFTC = "Thank you for this cache" eli "Kiitos tästä kätköstä!" Muistelen, että PekkaR:n sivustolla on näitä lueteltu useitakin.
 6. Kokeiles kiinnitystä vaikka Marin & Teknikillä, Sikaflexilla tai jollain epoksilla. Kiitos vihjeestä! Olen luottanut asiassa perheen miesväen tietoihin. Uudet vaihtoehdot ovat aina tervetulleita.
 7. Itse olen laittanut kätköksi vastaavan Fisherman´s Friend-rasian. Se on tosin lyhyempi kuin penaali. Puhtaaksi hiottuna ja hopeamaalilla maalattuna se maastoutuu aika hyvin. Ongelmaksi on osoittautunut magneettien pysyminen sen pinnassa (maalaamattomassa kohdassa). Kahteen kertaan on liimattu pikaliimalla, mutta ei pysy. Kätkön paikka on sellainen, että magneetti ei ole edes aivan välttämätön.
 8. Sopii. Iloitsen jokaisesta, joka on ottanut haasteen vastaan. Varsinaisia haasteitahan voi antaa toisille SPR:n Veripalvelun sivuston kautta. Keskitytään täällä kätköilyyn! Iloisin kätköilyterveisin, Pike4
 9. Hyvä, hyvä, Smalloaks! Taputan täällä käsiäni tyytyväisenä. Se 100 luovutuskertaa oli itsellänikin tavoitteeksi asetettuna.Vaikka niitä raskauksia oli, näytti tavoite mahdolliselta saavuttaa. Sitten tuli vastaan lääkitys ja pian ikä. 80 kertaa on täynnä. Nyt iloitsen jokaisesta, joka käy ottamassa mukavan lepotuokion, saa hyvät kahvit ja samalla antaa itsestään annoksen korvaamattoman arvokasta ainetta. Hyvää jatkoa!
 10. Hieno juttu! Kiitos meidän "diskattujen" puolesta!
 11. Rest Stop of Hämeenkoski-purkki on uudessa paikassa. Koordinaatit päivitetty, purkin palautus listalle ei vielä onnistunut, kaiketi kohta. Purkin koko pieneni huomattavasti. Vaikeusastetta pitää nostaa jonkin verran.
 12. Ncfinn osallistunut. Sijoitus 10.
 13. Haasteeseen vastattu. Tällä hetkellä olemme sijalla 8.
 14. Pike4

  Fin: Kotikätkö

  Yritin löytää tietoa tarkoittamastani kätköstä, mutta en löytänyt. Eli: Rupean tallentamaan itselleni kansioon kaksoiskappaleita maailmalle lähettämistäni kolikoista. Jotta nuo hallussani olevat kolikot eivät aina olisi omassa listassani mukana, ajattelin perustaa kätkön, esim. nimellä "Pike4:n kolikkokansio". Tallennetut kolikot sijaitsisivat siellä. Kätkölle ei ulkopuolisilla olisi pääsyä. Onko tällaisen kätkön perustaminen mahdollista/ luvallista? Mikä olisi kätkön muoto? Mysteerikö tosi mysteerisillä faktoilla? Kiitos vastauksista! Anteeksi, jos toistan jonkun muun ideaa! Iloisin kätköilyterveisin, Pike4
 15. En ole seuraillut "omaa" Diabetes-bugiani, jonka määränpää oli Dabra, Intia. Äsken tarkistin sen tilannetta. Ei hyvä. Se on helmikuussa päässyt Islantiin. Siellä on sitten kätkö varastettu.
 16. 0 km Hämeenkoski on ollut olemassa jo kauan (useamman viikon). Tuo yllämainittu lista toimii jotenkin oudosti. Siellä näyttäisi olevan 4 sivua. Jokaisella sivulla on samat tiedot alkaen Alavus 0km.
 17. Kävisikö PekkaR:n tekemä multi "Hämeenkosken kirkon vaiheilla" tähän sarjaan?
 18. Hieno juttu, Hanska! Ensin kyllä vähän jännittää, mutta hyvänolontunne luovutuksen jälkeen antaa olon, että kyllä kannatti.
 19. Haluan jakaa iloni toisten kanssa onnistuneesta TB:n matkasta. 6.6.2007 käytin Pike4´s TB:n kätkössä Rest Stop of Hämeenkoski. TB käväisi Ylläksen tapaamisessa. 12.6. 2007 jätin TB:n Norjaan Lille Rosin, 96-hoyda, joka tuntui olevan mahdottoman kaukana. Tehtävä oli palata Suomeen ja Lahden seudulle. Tänään on reissaaja tullut lähtökätköönsä. Upeaa! Kiitokset kaikille osapuolille! ------------------------ I want to share my joy with others of a suceeded trip of a TB. 6.6.2007 I left and took the Pike4´s TB in and from the cache Rest Stop of Hämeenkoski. TB attended the meeting in Ylläs. 12.6.2007 I left the TB in Norway in the cache Lille Rosin, 96-hoyda. I felt that the cache was extremely far away. The task of the TB was to return to Finland and in Lahti area. Today the TB has returned to the cache where it started the journey. Wonderfull! Thanks for everyone who took part in the task!
 20. Anteeksi nyt vaan, mutta olenkohan jäänyt jostain tärkeästä informaatiosta paitsi. Nimittäin, luulin ihmisten vain kirjoittelevan tänne geokätköilyuniaan. Näyttäkin olevan niin, että jos uskaltautuu uniaan kertomaan, niin tuleekin syvästi ruodituksi sisuksia myöten. Onpa ilmeisesti oltava tarkkana sanojensa kanssa, ettei vain sisäisimmät salat paljastu ihan vahingossa. Kukkikoot huumorin kukat, mutta minun mielestä voisi freudilaiset analyysit jättää niille, jotka niitä vartavasten pyytävät. Kauniita (geokätköily)unia kaikille! Pike4
 21. Opettelen tässä myös paperittomaan kätköilyyn. Koska nämä omat tietokone- yms. laitetaidot eivät ole kummoisia, niin olen kehitellyt yksinkertaisen systeemin. Hankin keväällä nettihuutokaupasta kämmenmikron. Uuden GPS:n hankin joukkotilauksessa. 1. Suomalaiselta kätköilysivustolta haen itselleni sopivia kätköjä (esim. vaikeudet enintään 2/2) 2. Tallennan jokaisen sivun tietokoneelleni tekemääni kansioon, vihjeet avattuina. 3. Siirrän kansion sisällön kämmenmikroon. 4. Karttaohjelman (Mapsource) avulla on GPS:ään syötetty kaikki lähialueen kätköt. Tähän tarvitsin isännän apua, kun karttaohjelma on minulle vielä aivan uusi. 5. Toinen, alkeellisempi tapa on lähettää GPS:ään vain nuo itselle sopivat kätköt, jotka ovat löytyneet erinomaisen suomalaisen sivuston kautta. Kätköllä katson tarvittaessa kämmenmikrosta selostusta. Onneksi kämmenmikron tekstin kokoa voi muuttaa niin, että se on kohtuullisen hyvin luettavaa. GSAK:n käyttöä opettelen myös, mutta parasta varmaan on edetä hitaasti. Silloin tietää, mitä tekee. Hyviä kätköilyjä ja iloa hommasta! Pike4, kidekonekauden kasvatti
 22. ”Ensi viikko” näyttää nyt koittaneen. Virallisen epäviralliset luovutusilmoitukset on alla koottuina. Lisäksi on useita ilmoituksia halusta luovuttaa verta, mutta jokin itsestä riippumaton syy estää sen. Aikomus on tärkeä. Verenluovutukset 1 Haaskalintu 2 –”- 3 Fundamental & Venlis 4 Maxxy 5 Hokki 6 Zamdee 7 Anskuukkeli 8 Kino 9 Lizette 10 –”- 11 Rantalaihot 12 –”- 13 Jouko 14 Sikajack 15 ? Nyt on erityisen hyvä syy mennä luovuttamaan verta, sillä ruusuviikot ovat käynnissä. Veripalvelun sivustolta: Ruusu sinulle; Veripalvelun perinteiset ruusuviikot Verenluovutus on lahja tuntemattomalle potilaalle; kiitokseksi verenluovutuksesta Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu ja Kauppapuutarhaliitto ry jakavat ruusuja verenluovuttajille viikoilla 28–30. Ruusuviikot järjestetään nyt 19. kerran. Veripalvelun suurin haaste tänä päivänä on saada verta tasaisesti joka viikko ympäri vuoden. Heinäkuussa verenluovutuksessa on tavallisesti hieman hiljaisempaa ja jakamalla ruusuja verenluovuttajille Veripalvelu toivoo saavansa luovuttajat kesälaitumilta liikkeelle. Tänä vuonna Kauppapuutarhaliitto on lupautunut toimittaa Veripalvelulle reilusti yli 9000 ruusua verenluovuttajia ilahduttamaan. – Vaikka hyvä mieli riittää monelle verenluovuttajalle palkkioksi verenluovutuksesta, on joskus mukava antaa vastalahja verenluovuttajalle. Olemme iloisia siitä, että Kauppapuutarhaliitto tekee sen meille mahdolliseksi myös tänäkin vuonna, Veripalvelun aluejohtaja Päivi Gröndal sanoo. Ruusuviikkojen ajankohdat ja paikat kesällä 2007: 1. Ruusuviikko, vko 28 (9.–13.7.2007): Helsinki (Kivihaka, Yrjönkatu, Itäkeskus) ja Rovaniemi. Lisäksi Kerava (9.7.), Porvoo (10.7.), Lohja (12.–13.7.) 2. Ruusuviikko, vko 29 (16.–20.7.2007): Joensuu, Mikkeli, Vaasa, Kokkola, Seinäjoki, Tampere ja Turku. Lisäksi Kotka (16.–17.7.), Nokia (16.7.), Valkeakoski (17.7.), Laitila (18.7.), Kuhmoinen (18.7.), Muurame (19.7.), SPR Hämeen piiritoimisto Tampere (20.7.) 3. Ruusuviikko, vko 30 (23.–27.7.2007): Hämeenlinna, Jyväskylä, Lahti, Lappeenranta, Pori, Oulu ja Kuopio. Lisäksi Forssa (23.–24.7.), Iisalmi (24.–26.7.), Puolanka (23.7.)
 23. Aijuu. Kävin kyllä jo 11.06. mutta unohdin kirjata asian tänne viestiketjuun. Kyllä voi kätköilijöistä olla ylpeä. Tuolla toisessa kohdassa kirjoitettiin itsen kehumisesta. Tämä verenluovutus on vielä yksi hieno juttu kätköilijöiden "kuvassa". Ja mikäs sen parempaa verta kuin ulkona liikkuessa (ihmeellisissä paikoissakin) hankittu. Minulta on nyt kyllä mennyt lasku sekaisin, mutta lasken tänne kirjatut luovutukset ensi viikolla.
 24. Hienoa! Sinulla alkaa 100 lähestyä. Siitähän saa arvokkaan palkkion. Paras palkka (ainakin minun mielestä) on se, että tietää auttaneensa ihmisiä täysin korvaamattoman arvokkaalla aineella.
×
×
 • Create New...