Jump to content

perttuh

+Premium Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by perttuh

  1. Revontuli kätköltä löytyi lamppu.

    Ilmoittaudun omistajaksi! Lähetän löytäjälle tuntomerkit yksityisviestinä vähän myöhemmin. Tästä kätköstä tulikin sitten DNF + LL (eli Lamp Lost).

  2. Olin itsekin kirjoittamassa oikaisua faktatietoihin, mutta Tervas ehti ensin.

     

    Vielä sen verran offtopic -korjausta, että kumpikaan näistä

    Loviisa: GCQ8FN, GCH4E7

    ei sijaitse Loviisan alueella. Mutta mukavaa, että uusia kätköjä on luvassa Itä-Uudellemaalle.

  3. Radio Suomen Tampereen radion alueohjelmassa haastateltiin tänä aamuna Harjusta! Leppoisa ja hyvin sujunut haastattelu antoi hyvän kuvan kätköilystä, vaikka toimittaja jutun juonnossa vähättelikin kätköjen kokonaismääriä maailmalla ja Suomessa.

  4. Viime viikonloppuna Garmin GPSmap 60C näytti sisätiloissa sijainniksi Ruotsin, 120 km Tukholmasta lounaaseen, vaikka todellisuudessa paikka oli Varsinais-Suomessa, n. 20 km:n päässä Turusta. Erikoista oli myös se, että laite tulkitsi olevansa liikkeessä. Seurasin melko kauan, miten koordinaatit vaihtuivat nopeasti ja nopeus näytti yli 300 km/h koko ajan hieman laskien. Lopuksi huomasin, että maksiminopeudeksi oli tallentunut 469 km/h. Tästä erikoisesta tapahtumasta jäi myös n. 60 km pitkä lounaan/koillisen suuntainen jälkiloki laitteen pohjakarttaan Ruotsin alueelle. Onko muille sattunut vastaavaa?

     

    Yritin ottaa GPS:n näytöstä kuvia, mutta en onnistunut saamaan niistä teräviä.

×
×
  • Create New...