Jump to content

Yoko123

+Premium Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Yoko123

  1. Tehtiin Aurenin kanssa 0 km: Kankaanpää aka Ironhenge (GC1825C). Julkaistiin juuri sopivasti näin jouluaattona...
  2. Aivan. Tähän pyrin viittaamaan, kun sanoin että en keksi miksi geokätköilijä maksaisi sen 200e lisää. Kapulaa suorassa käytettäessä tuo patch herkällä sirulla on riittävä. Toki helix-antenni noissa ääritilanteissa on parempi, mutta onko kätköt edes niin hyvin paikallaa, että tuolla on merkitystä. Toki jos haluaa parhaan hinnasta riippumatta, niin sitten varmaan se 60-sarja. No, mielenkiintoista tutkia tätä, kun käytännössä pääsee vertaamaan :-) Toistaiseksi ne muutamat kätköt joita olen laitteella hakenut ovat löytyneet ilman ongelmia... Joka tapauksessa arvaa, että 60 sarjalaisiin tulee kohta joku päivitys, jossa on vielä herkempi siru tai jotain muuta mukavaa. Sitten tilanne taas muuttuu :-)
  3. Yksi varsin merkittävä ero on: 60CSx:ssä on helix-antenni, Etrexeissä pelkkä piirilevylle painettu patch-antenni. Itseasiassa tässäkin on kaksi puolta. Helix antenni toimii paremmin joka suuntaan eli kun laite vaikka roikkuu jossain. Patch on hyvä, jos gps on ns. normaali asennossa. Siten se ainakin minulla on silloin, kun kätköä etsin. Sanovat jopa että patch toimii tarkemmin jos kuljetaan esim talojen välissä. Metsässä taas helix pääsisi paremmin oikeuksiinsa. Tiedä sitten häntä, kun ei ole tullut vierekkäin vielä testattua...
  4. Mulla on tuo Legend HCx. Itse hommasin tämän mallin hiukan sattumalta (sopiva tarjous), mutta ennen tätä selvittelin olisiko jotain syytä miksi pitäisi olla Vista HCx. Olennainen ero (geokätköilijälle) on juurikin tuo kompassi. Sen verran foorumeita selailin että tuo kalibrointi ongelma, joka on mm. 60CSx:ssä, on ilmeisesti korjattu. Eli enään ei tarvitse jatkuvasti kalibroida. Sen sijaan laite on edelleen herkkä asennolle eli laitteen pitää olla suorassa, jotta kompassi näyttää oikein. Tämä asia on paremmin Magellaneissa, joissa on tämä 3axis kompassi tai jotain sellaista. Sinänsa laite lyhyehkön käyttökokemuksen perusteella vaikuttaa hyvältä ja erittäin herkältä. Oikein en keksi syytä miksi joku ostaisi enää 60CSx malleja 200e kalliimmalla. Oikein mitään käytännön eroa 60-sarjalaisilla ja HC-sarjalaisilla ei ole goekätköilijälle. Ai niin, foorumeilla mainitut bugit mm. WAAS ominaisuuden pois tippuminen sammuttaessa on korjattu ainakin tässä uusimmassa firmiksessä, joka mulla tässä laiteessa on.
×
×
  • Create New...