Jump to content

RockhappyNL

+Premium Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RockhappyNL

  1. Wij weten hier in de buurt wel een paar caches die speciaal voor kinderen zijn. Zou ze graag toe willen voegen aan deze leuke site. Een account aanmaken gaat alleen niet. Het email adres wordt niet geaccepteerd
  2. kleine aanvulling: .............. als je niet geboren bent maar "published" .............. als je niet ziek bent maar "temporarily disabled"
  3. Ben benieuwd! Hebben genoeg caches gedaan in Belgie. Erg jammer dat daar geen souvenir van is. (Op 22 december komt hij zie ik net)
  4. Hallo Rob, Neem maar van mij aan: je hebt een leuke hobby gevonden! Veel cache plezier!!!
  5. Soms zit er ook een verschil tussen het aantal gevonden caches (totaal) en gevonden (unieke) caches. Dit komt om dat bijvoorbeeld lab-caches niet mee worden getaald als "uniek" maar wel als gevonden worden meegeteld.
  6. Dat klopt inderdaad. Het gaat hier om je eigen challenges. Toch vinden we het leuk om de coins voor onszelf te bestellen als we iets hebben behaald. We willen ze alleen aanschaffen waar ze bedoeld voor zijn. Dat kan ik alleen nergens vinden. Het gaat om de Achievement geo coins.
  7. Hoe moet je de Achievements van de verschillende geocoins interpreteren? Bijvoorbeeld de 365 days of caching. Betekent dit dat je 365 dagen achter elkaar elke dag een cache gevonden moet hebben of dat je je 365 dagen grid vol moet hebben (evt na een aantal jaren). Deze vraag geldt ook voor de 31 dagen of caching. Mag die alleen in augustus verdiend worden? Van de andere coins is het duidelijk maar deze zijn op verschillende manieren uitlegbaar. Een makkelijk en een moeilijk haalbare manier. Ik heb nog nergens een duidelijke uitleg gevonden.
×
×
  • Create New...