Jump to content

mini randonneur

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mini randonneur

  1. καλά εκεί που λέω ότι είμαι "παιδί" μην το παίρνεις και τις μετρητοίς, δεν είμαι και 18!!! ΠΑΡ - ΝΗ - ΘΑ... ΠΑΡ - ΝΗ - ΘΑ... ΠΑΡ - ΝΗ - ΘΑ... :rolleyes: :rolleyes:
  2. Ομορφος πάγος :-) σκοτώνει και τα μικρόβια...
  3. εγώ είμαι παιδί του βουνού και ΟΧΙ της μπύρας!!! άμα δεν πάμε το χειμώνα στο βουνό πότε θα πάμε??? το χειμώνα το ευχαριστιέσαι! με την τζακιά δίπλα και να βλέπεις έξω τα έλατα! υπάρχει πρόσβαση για αυτοκίνητα μέχρι 100μ από το καταφύγιο! προτιμώ να περάσω την Κυριακή μου στο καταφύγιο παρά σε μια μπυραρία στην πόλη!!! και να προσθέσω ότι εάν τελικά παραμείνει στην Πάρνηθα θα ανέβω ή ποδαράτο ή με τελεφερίκ και μετά με τα πόδια!!! μία ωρίτσα περπάτημα από το καζίνο και εύκολα!
  4. ωραία τις πρώτες 6 μέρες του χρόνου δεν δουλεύω οπότε με βλέπω να οργώνω τα νότια, ενδεχομένως και Σαλαμίνα σ'ευχαριστούμε φερέγγυε
  5. άντε να δούμε, βαρέθηκα να βάζω κουτάκια! ο Υμηττός έχει, η Πεντέλη έχει, η Πάρνηθα έχει ορισμένα (παίρνει λίγα ακόμα ;-) ), ώρα του ήταν! φαντάζομαι θα είναι ΜΤΒ friendly? μη σκαρφαλώνουμαι κατσάβραχα με τα ποδηλατικά!!
  6. επιτέλους τα κατάφερα!!!!!!!! δικιά σας... http://coord.info/GC4RM97
  7. ok παιδιά, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! θα κάνω δοκιμές και όπως με βολέψει!
  8. θέλω να πάρω μία φωτογραφία από ένα site και να την βάλω στην περιγραφή, όχι δικιές μου! στο site όμως μπορεί να έχει άλλες 5! θα πρέπει να κλικάρω την φωτογραφία και να βάλω εκείνη την URL? και κάτι άλλο, θέλω να χωρίσω τον χώρο του κειμένου της περιγραφής σε 2 στήλες, για να έχω κείμενο από την μία και φωτο από την άλλη! αυτό πώς γίνεται, το έχεις κάνει αυτό? γιατί δεν βρίσκω κάποια επιλογή γι'αυτό!
  9. Ερώτηση: Πώς μπορώ να βαλω φωτογραφία στην περιγραφή μιας κρύπτης? Εκτός από τον τρόπο που έχει με την URL!
  10. Γειά σας και από μένα, πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ! Κατ'αρχήν Χρόνια πολλά στον Μίμη! Μιας και σήμερα είμαι λίγο αρρωστούλης και δεν έκανα την 150άρα βόλτα μέχρι τον Κιθαιρώνα με το ποδήλατο, για τις γύρω κρύπτες (είπα να μην ταλαιπωρήσω το καρδιοαναπνευστικό μου), ξεκίνησα το πρωΐ χαλαρά με το ΜΤΒ μέχρι το πάρκο Τρίτση, για να γυρίσουν λίγο τα ποδαράκια! Τί καλύτερο λοιπόν από χαλαρό ποδηλατάκι και geocaching! Ξεκίνησα αριστερόστροφα από το σημείο που στον χάρτη ήταν αρχικά 3 κρύπτες μαζί (τώρα 2 αφού έγινε το CITO)! Οι αποστάσεις η μία από την άλλη όχι πάνω από 500μέτρα! Οι κρύπτες για τον απλό κόσμο δεν φαίνονται, για κάποιον όμως που ψάχνει κάτι συγεκριμένο τις βρίσκει εύκολα, με λίγη φαντασία βέβαια! Αν και τις βρήκα όλες, την μπόνους δεν την βρήκα!!! Με δυσκόλεψε ο Ερατοσθένης που δεν διέκρινα καλά το γράμμα, στην αρχή νόμιζα ότι ήταν Ελληνικό! Την δεύτερη φορά που ξαναπήγα να το δω μου φάνηκε για Λατινικό γράμμα! Βάζοντας το Ελληνικό γράμμα λοιπόν, το πρώτο ψηφίο της βόρειας συντεταγμένης μου έβγαινε διψήφιος αριθμός και λέω κάτι δεν πάει καλά!! Επειδή είμαι πανέξυπνος όμως πρόσθεσα τα δύο ψηφία μεταξύ τους (!!!) και έτσι βρέθηκα να πηγαίνω από την Λ.Δημοκρατίας προς το μέρος που έδειχναν η συντεταγμένες! Φθάνω τελικά στο σημείο, και ακριβώς στο σημείο 0 ήταν ένα παλιό βαρέλι! Αα, θα είναι από κάτω λέω, το σηκώνω και ήταν ενά παλιό πηγάδι με διάμετρο το πολύ 50πόντους!!! Αν ήταν κρύπτη του Σπύρου σίγουρα θα ήταν στον πάτο!! Επιστρεφώ πίσω για να ελέγξω ξανά το γράμμα και με τους υπολογισμούς βρίσκομαι κάπου πίσω από το εκκλησάκι του πάρκου! Ξεκινάω να ψάχνω αλλά μετά από λίγο ήρθαν δύο τύποι, καθίσανε κάτω από ένα δέντρο και άρχησαν να πίνουν μπύρες! Τότε σηκώθηκα και έφυγα γιατί θα το τραβούσαν πολύ το θέμα με καμιά 10ρια μπύρες στην τσάντα!! Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους για τις κρύπτες, το άξιζε το μέρος! Ωραιότερη κρύπτη αυτή του Nikos651! Στο τέλος είχα διανύσει περίπου 14χλμ μαζί με το πήγαινε-έλα στο πηγάδι, σε 2,5 ώρες! Όσον αφορά αυτόν τον Torkkeli από την Φιλανδία, είδα το όνομα του σε 2-3 κρύπτες αν θυμάμαι καλά, καθώς και σε αυτήν στο ρέμα Χαλανδρίου! Για αύριο, αν δεν πάω ανάβαση Υμηττού, σκέφτομαι μήπως πάω προς Πεντέλη μεριά για μερικές κρύπτες ακόμα! Ενδιαφέρεται κανείς??
×
×
  • Create New...