Jump to content

jakari65

+Premium Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jakari65

  1. Mä ite olen sitä mieltä, että kätköjä ei tule piilottaa sillä menttaliteetillä,

    jotta ne sit piilotuksen jälkeen adoptoitaisiin, vaan niin, että ite piilottaja

    pystyisi myös huolehtimaan kätköstä. Eihän koskaan ole takuita siitä, että

    joku tuollasen kätkön adoptoisi.

     

    Tietty, jos saat nakitettua jonkun, joka kätköä huoltaa, niin mielestäni silloin

    tää on Ok.

     

    Mitä tulee tuohon ideaan muuten, niin ihan kannatettava ajatus, koska ei

    näillä seuduilla noita kätköjä liiemmin ole.

     

     

    Suunnittelen piilottavani ensimmäisen kätköni oman varuskuntani, Kauhavan Lentosotakoulun Kuntsarilenkin, eli Köllilenkin varrelle. Inttiä tuntemattomille kerrottakoon, että kuntsarilenkki on Varusmiestoimikunnan tms. määrittämä reitti, jonka tarpeeksi useasti kiertämällä voi ansaita niitä himoittuja kuntoisuuslomia.

     

    Olisi hienoa, jos samalla saataisiin viritteille kokonainen kuntsarilenkkiaiheinen kätkösarja. Melko turha, mutta uskoisin että monet armeijan käyneet ja sitä käyvät voisivat kiinnostua tutustumaan eri varuskuntien kuntsarilenkkeihin ja ehkä jopa käydä muistelemassa omaa palvelustaan.

     

    Tässä aiheessa pitää ottaa huomioon, että sotilasalueet ovat kätkennässä kiellettyjä. Meillä Kauhavalla kuntsarilenkki kuitenkin on kokonaan sotilasalueiden ulkopuolella ja näin on myös esim. Tikkakoskella, missä olin AUKin ajan. Näistä vain oletin, että monet muutkin lenkit saattaisivat olla "sallituilla mailla".

     

    Tämä kätkö olisi tosiaan itselleni ensimmäinen, joten grand old kätkijät saavat puolestani tarvittaessa tyrmätä idean jo nyt ennen kuin ehdin tehdä kummemmin töitä :huh: Ensimmäinen ongelmahan on pysyvyydessä, kun kotiutuminen on reilun kahden (TJ 67) ja opiskelemaan muutto noin neljän kuukauden päässä. Tälle, kuten siis muillekin sarjan kätköille todennäköisesti pitäisi suorittaa adoptio aika pian piilotuksen jälkeen. Tarkastajat ottakoot myös kantaa.

     

    Kommentteja, kiitos!

  2. Olkoonkin noin, mutta mun mielestä toi Colorado ei tuo niin paljo lisää nykyiseen Gepsiini (60 CSx) jotta moista tarvis katella ainakaan ihan heti..... Katotaan sit uudelleen, kun noi Wherigo -purkit yleistyy, mutta nyt mennään näin.

     

    Taitaa olla vaan Gaminin sponssaama juttu!

  3. GCG94J, eli Pasila Train Observation:in purkissa on halkeama, ja olisi hyvä vaihtaa.

     

    Jos tilanne on toi, niin miksi et ole tehnyt Maintenance -pyyntöä omistajalle.... se kande tehä het nyt

    :blink:

    Kyseinen Pasila train observation kätkö on YHTEISÖKÄTKÖ. Se on kyllä listattu geocaching.fi -nimimerkin omistukseen, mutta huollosta vastaavat kaikki geokätköilijät yhdessä. (Katso viestiketjun otsikkoa).

    Jos siis mielestänne kätkössä on korjaamisen varaa ja sen kuvauksessa on tuo "Community Cache" -logo, niin silloin huollosta vastaa ensisijaisesti kyseisen huomion tekijä.

     

    Sorry, en tuota Yhteisökätköä huomannut, puusilmä kun olen....

  4. Mielestäni pitäisi Suomen kätköjen tiedotteet olla myös suomenkielisiä . Alkaa näkyä turhan paljon pelkästään englanninkielisiä tiedotteita. Itse en tuota englannin kieltä kovin hyvin hallitse enkä usko olevani ainoa.

     

    Itse olen Vilosparran kanssa samaa mieltä, että Suomessa olevissa kätköissä tulisi tuo suomenkielinen kuvaus olla olemassa, koska ei meillä kaikilla tuo kielipää ole se paras mahdollinen.

     

    Itse olen yrittänyt laittaa omiin kätköihini jotain myös englanniksi, ja yhdestä se vielä puuttuu, mutta tulossa on..

     

    Sitä en myöskään ymmärrä, että Suomessa olevissa kätköissä kätköseloste on vain ruotsiksi. Jos haluaa länsinaapurin kieltä käyttää, niin olkoon silloin minimivaatimus, että myös UK kuvaus löytyy, mieluiten myös suomi!

×
×
  • Create New...