Jump to content

jakari65

+Premium Members
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jakari65

 1. Mä ite olen sitä mieltä, että kätköjä ei tule piilottaa sillä menttaliteetillä, jotta ne sit piilotuksen jälkeen adoptoitaisiin, vaan niin, että ite piilottaja pystyisi myös huolehtimaan kätköstä. Eihän koskaan ole takuita siitä, että joku tuollasen kätkön adoptoisi. Tietty, jos saat nakitettua jonkun, joka kätköä huoltaa, niin mielestäni silloin tää on Ok. Mitä tulee tuohon ideaan muuten, niin ihan kannatettava ajatus, koska ei näillä seuduilla noita kätköjä liiemmin ole.
 2. Olkoonkin noin, mutta mun mielestä toi Colorado ei tuo niin paljo lisää nykyiseen Gepsiini (60 CSx) jotta moista tarvis katella ainakaan ihan heti..... Katotaan sit uudelleen, kun noi Wherigo -purkit yleistyy, mutta nyt mennään näin. Taitaa olla vaan Gaminin sponssaama juttu!
 3. Garmin 60 CSx on se, millä maastos mennään, ja tarkasti.... Auton sijainnin taas määrittää TomTomin autonavi 9300 commarille.
 4. Jeps... Olis ihan kiva nähdä tuo pätkä täällä muuallakin, joten jos joku ehtis ottaa talteen
 5. Ajattelin laittaa Ylistaro 0:n noin vkon kulues. LIienee magneetti, mut katotaan tarkemmin, josko smallin tai regun sais.
 6. Eräs paikka, joka pohojammaalla ansaattoo tuollaasen maininnan, on Sarvikkaan kosket (GCXRMK)... Todella hiano paikka, ja puitakin on saatavilla... Tutustumisen arvoonen paikka
 7. Jos tilanne on toi, niin miksi et ole tehnyt Maintenance -pyyntöä omistajalle.... se kande tehä het nyt Kyseinen Pasila train observation kätkö on YHTEISÖKÄTKÖ. Se on kyllä listattu geocaching.fi -nimimerkin omistukseen, mutta huollosta vastaavat kaikki geokätköilijät yhdessä. (Katso viestiketjun otsikkoa). Jos siis mielestänne kätkössä on korjaamisen varaa ja sen kuvauksessa on tuo "Community Cache" -logo, niin silloin huollosta vastaa ensisijaisesti kyseisen huomion tekijä. Sorry, en tuota Yhteisökätköä huomannut, puusilmä kun olen....
 8. Jos tilanne on toi, niin miksi et ole tehnyt Maintenance -pyyntöä omistajalle.... se kande tehä het nyt
 9. Lähin kätköni Lapuan Patruunatehdas sijaitsee n.400 m. päässä, ja lähin oma kätköni on n. 500 m.päässä asumuksestani... Muutaman kilsan säteellä on yli 10 kätköä, jotka on helposti logattavissa
 10. Itse olen Vilosparran kanssa samaa mieltä, että Suomessa olevissa kätköissä tulisi tuo suomenkielinen kuvaus olla olemassa, koska ei meillä kaikilla tuo kielipää ole se paras mahdollinen. Itse olen yrittänyt laittaa omiin kätköihini jotain myös englanniksi, ja yhdestä se vielä puuttuu, mutta tulossa on.. Sitä en myöskään ymmärrä, että Suomessa olevissa kätköissä kätköseloste on vain ruotsiksi. Jos haluaa länsinaapurin kieltä käyttää, niin olkoon silloin minimivaatimus, että myös UK kuvaus löytyy, mieluiten myös suomi!
×
×
 • Create New...