Jump to content

ollimax

+Premium Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ollimax

  1. !!?!! No eipä olisi tullut ensimmäisenä mieleen. Tietääköhän muksut ihan mistä puhuu?!? Slangi hallussa? Tai ehkä muuten vaan vähän outoja mielikuvia vanhempien harrastuksesta... No jaa, pikemminkin kyse taitaa olla vain huolimattomasta sananvalinnasta, tai siitä, ettei lähsekään kaikila slangisanoilla, kuten sanoilla yleensäkään ole _täsmällistä_ merkitystä. Se, mikä ennen kaikkea huvittaa tässä sivujuonteessa, on näiden (tietysti omasta mielestäni) aivan täysjärkisten nuorten suhtautmisen perusteet. he ovat molemmat partiolaisia, vanhempi vieläpä poikkeuksellinen aktiivinen partiotoiminnassa. Tyttäreni pitää geokätköilyä lähinnä keinotekoisena välineurheiluna, mitä se tietysti onkin sellaisen näkökulmasta, joka on tottunut nukkumaan lumihankeen haudatussa makuupussissa. Hän pitää tuota gepsin käyttöä arkajalkojen touhuna ja kompassia ainoana oikeana ja riittävänä välineenä.
  2. Minulla on kädessäni joskus vuonna nakki ja keppi käteen tullut Helsingin Energian avaimenperä, jossa on hyvä celsiukset ja fahrenheitit näyttävä spriimittari 5X3 cm avaimenperässä. Se ei ihan mahdu mikrokätköön. Saisikohan niitä sieltä vielä? Meinasin itse laittaa tämän liikkeelle, mutta niitä mittareita taitaa olla maailmalla jo aika liuta...
  3. Ajatus on aika hyvä. Oma kotikirkkoni Kirkkonummella on jo kätkötetty (GCV48D). En ole käynyt kätköllä, mutta tuskin sinne toista mahtuu. Pitääpä mennä. Terv. Oll¡maX!
  4. 194, kätköilen jos ei sunnuntaina sada
  5. Hei! Enpäs olekaan aiemmin tänne mitään kirjoittanut. Tervehdys kaikille! Olen vasta-alkaja sunnuntaikätköilijä. Kuljen kätköjä etsien harvakseltaan vaimoni ja koirani kanssa silloin kun huvittaa (lapset, partiolaisemme, eivät suurin surminkaan halua osallistua tähän 'ääliömäiseen ja lapselliseen fruittareiden pelleilyyn'). Emme varmaankaan ala koskaan kiertää Suomea tai muuta maailmaa pelkästään geokätköjen perässä, vaan matkalle lähtiessämme vilkaisemme onko samalla suunnalla kätköjä, jotka voisivat viedä meidät johonkin mukavaan uuten paikkaan. Sen huomaan kuiitenkin tapahtuneen jo nyt, että näen maailmalla usein paikkoja, joita jään miettimäään, kannattaisiko sinne laittaa kätkö. Samaten, erilaisia pikkuesineitä tulee joskus pantua sivuun, josko niitä sitten joskus voisi laittaa kätköön. Useimmat aiemmat kirjoittajat ovat maininneet sen, mikä meitäkin on alkanut innostaa tässä harrastuksessa: Tämän avulla löytää lukuisia uusia hauskoja paikkoja, joihin ei muuten tulisi mentyä. Olen omalta kotikulmaltani, Kirkkonummelta, löytänyt monia upeita paikkoja, joiden olemassaoloa en ole aiemmin tiennyt. Tahtiamme kuvaa hyvin se, että tällä hetkellä odottelemme kymmenennen kätkön löytymistä, ja ensimmäisen itse asettamamme kätkön julkaisemista. Suunnittelemme myös muutaman toisiinsa liittyvän kätkön asettamista kesämökkikuntaamme, jossa ei vielä liene yhtään kätköä.
×
×
  • Create New...