Jump to content

Jersepe

+Premium Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jersepe

  1. Ik had dat idee ook al gezien, maar alleen like/dislike vind ik wel erg zwart/wit. Daar vind ik de rating van gcvote beter. Vijf mogelijkheden: poor, below average, average, better than average en awesome. Dat nuanceert de zaak toch wel enigszins. @moderator: ik heb genoeg antwoorden gezien. Wat mij betreft kan het topic worden gesloten (of blijft het voor altijd open?). @alle repliers: bedankt voor jullie reacties. De discussie over het ratingssysteem is off-topic, maar wel interessant. Misschien iets voor een ander draadje.
  2. Ik heb het idee ingediend, en nu maar afwachten.
  3. Ja, dat zou inderdaad wel eens een oplossing zijn. Ik ga het eens bij de feedback opperen.
  4. Ik heb een vraag aan de community: Ik heb een cache gevonden die aan een boom is geschroefd. Ik vind dat geen goede manier om een cache te verstoppen. De boom is op deze manier beschadigd. Bovendien zal de beheerder op die manier niet positief tegenover het geocachen gaan staan als deze de cachebevestiging ontdekt. Wat zouden jullie doen in zo'n geval? Ik heb de CO natuurlijk gemaild en te kennen gegeven dat ik de manier van verstoppen niet goedkeur. Ik wacht natuurlijk het antwoord af. Wanneer heeft één van jullie een needs archived gelogd? Het lijkt alsof het not-done is. Maar Groundspeak heeft deze mogelijkheid natuurlijk niet voor niets gemaakt. De reviewer mailen kan ook, maar is een "needs archived" niet hét middel om de reviewer te informeren en direct naar de juiste cache te loodsen? Eingenlijk zou de log "needs to be re-reviewed" moeten heten.
  5. Hmmm... heb net geprobeerd de cachelisting aan te passen, ook als is het bij de oude listings niet nodig. Maar het eerste WP ligt te ver van de oorspronkelijke coörds. Staat er onderaan: The new location is too far away from the original location. Please check your coordinates to make sure they were entered correctly. If you need additional help, please contact Kruimeldief, the reviewer who published this cache, or Groundspeak to make the change for you. Please provide the cache name and GC Code, the new and old coordinates, and the reason why you need to move the cache. Ze lopen nog een beetje achter bij GC ;-)
  6. Bij mijn ouwe 60 Csx komt ook het parent-coördinaat in de GPS. Of gaat het om hele oude 60 Csx-en ;-) Andere vraag: Moeten de huidige listings ook worden aangepast? Bij twee caches van mij is het listingcoörd inderdaad de parkeerplaats. Bij een derde ook, maar daar is ook meteen iets te zoeken.
  7. Zomaar een aanrader voor mensen die eens in Berlijn zijn. Als je daar bent, ga dan deze cache doen: Stadt im Wald Ongeveer 7 uur bezig geweest, maar wat een fantastische Cache. Maar ga niet alleen. Wij waren met 2 personen, maar met 2 meer was het waarschijnlijk leuker geweest. ik had er twee jaar geleden als eens over gehoord. Na het filmpje op de site te hebben gezien, kon ik het niet laten deze afgelopen week te gaan doen.
  8. Ik gebruik hiervoor een script via de add-on Greasemonkey (Browser = Firefox). Het script heet GC-notes. Onderaan de beschrijving van een cache maakt het script een venster waarin je persoonlijke notities in kwijt kan. Voordeel tegenover de functie die gc.com aanbiedt: GC-notes laat meer tekens toe, en je opmaak blijft zoals jij hem maakt.
  9. Moving caches are no longer allowed. There are some of them left. The moving caches are now TB's and coins.
  10. Personally I don't trade items when I find a cache. When I'm with my kids, we usually trade little toys. Some geocacher leave items, and don't trade. I don't know how it is in the U.S., but many adult cachers here don't trade. They just write the log, and that's it. But when you trade, please trade even or trade up.
×
×
  • Create New...