Jump to content

rossempv

+Premium Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rossempv

  1. Bedankt voor de uitgebreide uitleg heren, nu weet ik dat het niet aan mij ligt maar aan de satellieten en de gps :-) Nu is mijn GPS gevallen en is het glas stuk hele barst over het scherm hij is net 1 maand oud ongeveer weet iemand of dit voor de verzekering is. Mijn dochter was blij dat we een cache gevonden hadden en sloeg de GPS uit mijn handen. Misschien weet iemand hoeveel zon glas kost en of je het zelf kan vervangen? Bedankt voor de antwoorden alvast.. Groet, rossempv.
  2. Hallo allemaal, tis weer een tijdje geleden maar ik heb er 1 gekocht de Garmin Oregon 600 deze was veel besproken en recenties gelezen dat dit toch wel een goede GPS moet zijn. Nu heb ik hem pas een week of 4 (financiële meevaller gekregen) en hij werkt erg prettig maar zit er ook wel regelmatig naast qua coördinaten als ik waypoints maak en probeer op dezelfde plek uit te komen is daar toch wel 5 tot 10 meter verschil in. Nu weet ik ook wel dat het niet altijd precies moet zijn maar ik vond dit toch wel veel! Is hier wat aan te doen? Misschien paar uur buiten laten liggen Of continue kalibreren Ik weet het niet heeft iemand een suggestie? thnx alvast, rossempv.
  3. Goede morgen allen, Ik ben eigenlijk best wel nieuw, maar ik wil al gaan kijken om een traditional cache te plaatsen. Er zijn hier in het Gooi (Nederland) best veel mooie plekken die ik wil delen met anderen. Maargoed misschien ben ik te ongeduldig maare to the point is er een site die alle grenzen van de gebieden met eigenaren,beheerders enz. aangeeft, misschien ook de mailadressen erbij (ja ik ben wat dat betreft lui) ik zit liever niet achter de computer om dat soort dingen uit te vogelen, ik ben liever buiten aan het wandelen fietsen enz.. Alvast bedankt, groetjes, Peter
  4. Hallo allemaal, bedankt voor jullie hulp en ik ben zeker aan het kijken, ik heb goede tips gekregen waar zeker wel wat uitkomt. Ik ga ook zeker kijken naar 2de hands en nieuw ook, mocht ik er 1 hebben dan zet ik het hier neer Bedankt. Peter.
  5. Hallo allemaal, ik ben ook een beginnende Geocacher en doe dat nu met mijn Samsung S3, werkt lekker en duidelijk enzo.. maar het is en blijft een telefoon. Ik ga op vakantie zoals vele en ik ga naar Oostenrijk een vriend van me die heeft een GPS en ik wil er ook 1 ipv mijn telefoon te gebruiken. Maar welke GPS moet ik kopen? Ik was zelf ook al aan het kijken voor de Garmin Oregon 450, maar eigenlijk past deze niet in het budget. Wat zou ik volgens mijn medecachers (jullie dus) moeten kopen, hij moet ook de hoogte aangeven denk ik voor Oostenrijk enz.. Ohja diezelfde vriend van me zei dat ik zelf de reviews moest lezen en dan wist ik meer, ja ik weet nu meer maar wordt er dus niks wijzer van :-) Daarom mijn vraag aan jullie welke GPS? Alvast Bedankt, rossempv. Peter.
×
×
  • Create New...