Jump to content

Vindplaats

+Premium Members
 • Posts

  80
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Vindplaats

 1. Bedankt voor je reactie. Enkele geocaches heb ik geprint en wij zien straks wel ter plekke welk wij gaan doen.
 2. De volgende week willen wij enkele dagen in een hotel in Elspeet doorbrengen. Weet iemand daar in de omgeving een of meerdere fietscaches?
 3. In de komende weken willen wij een paar dagen naar de Weerribben gaan. Weet iemand daar een leuke geocache die je met de fiets kunt doen?
 4. Binnenkort zijn wij van plan om de steden Apeldoorn, Breda, Den Bosch en Amersfoort te bezoeken. In het centrum van deze steden willen wij een multi geocache lopen. Weet iemand een of meerdere geocaches?
 5. Hoe kan ik van andere geocachers de gevonden caches bekijken door het ergens opgeven van de gebruikersnaam.
 6. Zo juist heb ik voor mijn GPS nieuwe software geladen en geïnstalleerd. Kan mij iemand vertellen wat hierin nieuw is?
 7. Volgens mij is het opgelost doordat ik in de kolom Email alles had uitgevinkt. Nu is het aangevinkt. Kan mij iemand ter controle een testje sturen?
 8. In het programma JaVaWa Device Manager waren de kaarten niet aangevinkt dat ze in Basecamp zichtbaar moesten zijn.
 9. Ofschoon ik de notificatie heb aan staan, ontvang geen meldingen meer hiervan op mijn Macbook. Hoe kan dat?
 10. De kaarten die op de SD kaart van mijn GPS staan zie ik niet in Basecamp. Het zijn o.a de OpenfietsMap (BNL). Zie schermafbeelding.
 11. Hoe kan ik de kaarten die in mijn GPSMAp 62S staan kopiëren naar Basecamp. De programma's van JaVaWa heb ik geprobeerd maar die weren niet meer omdat ze 32 bits zijn. Ik gebruik een Macbook Pro.
 12. Hoe kan ik van Google Earth een fietsroute downloaden naar mijn GPSMAp 62S.
 13. Wegens ziekte heb ik een tijdje niet meer gegeocached. Vandaag wil ik het nog eens proberen, maar ik ben even kwijt hoe ik een geocache van de site van Geocaching.com kan laden in mijn GPSmap 62S.
 14. Zaterdag, 7 april zat ik in de NS bus van weert naar Roermond. Er waren werkzaamheden aan het spoor. Ik kwam in gesprek met een vrouw wiens moeder in Frankrijk woont en daar over een boomstronk in een bos gevallen is. Al pratende kwamen wij op onze wederzijdse hobby's. Zij ging nu een stukje van het Pieterpad lopen. Ik vertelde over Geocaching en heb haar interesse gewekt. Helaas was de tijd te kort om adressen uit te wisselen. Ik zou het leuk vinden deze vrouw nog een keer te ontmoeten om haar verder in te wijden in de geheimen van geocachen. De site ervan: Geocaching.com heb ik haar doorgegeven.
 15. Waarschijnlijk is deze discussie al eens eerder gevoerd. maar heb deze niet kunnen vinden. ik ben benieuwd wat anderen van het onderstaande denken. Gisteren hebben wij in Vianen een leuke en interessante geocache gelopen. Het verbaast mij eigenlijk steeds opnieuw dat je door dit spel onbekende streken en plaatsen kunt leren kennen. De voldoening die je hierdoor krijgt als je tenminste alle vragen goed beantwoordt hebt, wordt teniet gedaan door niet bij de schat te kunnen komen omdat deze op een onmogelijke plaats ligt en je geen halsbrekende toeren wilt uithalen. Dat is jammer voor de geocache eigenaar omdat je zijn cache niet kunt loggen en voor jezelf omdat je de prijs voor het juist beantwoorden van alle vragen aan je voorbij gaat. Mijn idee is om het accent te leggen op de vragen en niet op het vinden van de schat, die op een moeilijk te benaderen plek ligt. Iets anders zijn de traditionals. Hier hoef je geen (moeilijke) vragen te beantwoorden om bij de schat te komen en is het logisch dat je wel moeite moet doen om de schat te vinden. Ik ben benieuwd wat jullie ervan denken.
 16. Nadat ik de Garmin Communicator plugin gedeactiveerd heb lukt het mij nu wel weer. Misschien bij jou ook?
 17. Als ik naar https://www.geocaching.com/geocache/GC6M3X6_kabouters-in-het-sterrenbos ga en vervolgen de geochecker aanklik dan krijg ik in plaats van de in te voeren code een vraagteken. Ik gebruik weliswaar 1Blocker, maar die heb ik uitgeschakeld. Verder gebruik ik de laatste versie van OS. [/url][/img]
 18. Ik gebruik het programma 1Blocker en dat was inderdaad de boosdoener. Ik heb het opgelost door eerst de extensie te deactiveren. Vervolgens naar de site van de desbetreffende geocache te gaan. De link te kopiëren en deze link in de whitelist in 1Blocker toe te voegen. at bedoel je eigenlijk met bannerplaatje.nl? Als ik dit op de adresregel intoets dan krijg ik de melding van niet gevonden of id.
 19. In Safari mis ik de onderstaande afbeelding terwijl ik die wel zie in Firefox. Het betreft de site https://www.geocaching.com/geocache/GC4C3K6_boordschutter-beschoten-j-mccormicks-verhaal. Ik gebruik een Apple, Macbook pro, met de laatste versie van het besturingssysteem. Heeft iemand enig idee wat er mis is? [/url][/img]
×
×
 • Create New...