Jump to content

Mukkelus

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mukkelus

  1. Toivoisin ettei tarroja laitettaisi ainakaan filmikasetteihin rullattaviin lokeihin. Haittaavat nimittäin tosi ikävästi lokin rullaamista. Olen muutamia tarroja joutunut repimään irti omien kätköjeni "lokikirjoista".
  2. Minulla tutka näyttää hyvin suunnan, mikäli vain pidän näytön suunnattuna niin että yläosa osoittaa pohjoiseen. --- lainaa --------------- Orientation The Radar, like the map, always holds North at the top and South at the bottom. In the screen shot in this tutorial, we can see that the cache is .72 miles North of where we are, and we are heading away from it. -- Lähde: http://www.geocachenavigator.com/HowItWork...94/Default.aspx Näkyykö siinä se pieni kolmio?
  3. Hieno! Ehdotan että otetaan käyttöön.
  4. Kiitos. Tämä tuntuu todella hienolta. Uskon muutoksen tuovan mukanaan myös uusia keskustelijoita.
  5. Luulen, että ei vaadi jäsenyyttä. Joku "ei jäsen" voisi kokeilla. Vaikuttaako mitään jos suljet selaimen ja käynnistät uudelleen? Minulla tuo selaimen sulkeminen ei vaikuttanut. Kirjauduin samalla ulos kaikilta kätkentään liittyviltä sivuilta ja tyhjensin välimuistit ja keksit. En ole ottanut vielä tuota Premium jäsenyyttä, koska siitä on hyvin vähän hyötyä siinä mallissa jota harrastan. Eli luen kartat etukäteen ja kuljen lähelle haluttua kätköä ja lataan sitten kuvaukset TNG-ohjelmaan ja valitsen sopivan kätkön lähestyttäväksi. Sitten loggaan puhelimella pohjan odottamaan viimeistelyä ja suljen ohjelman. Sitten lähdetään seuraavaa kätköä kohti. Ehkä tuo retkikartta ominaisuus olisi se punnus joka saisi vaa'an kääntymään Premium- jäsenyyden hankinnan puolelle, kukapa tietää
  6. Kätkösivuille tulee suora linkki Retkikarttaan. Se on siinä luettelossa, jossa on Karttapaikan ja eniron linkitkin. Otsikkona on "For online maps..." Minulla ei tullut. Ei kai tämä edellytä Premium jäsenyyttä ajattelin vaan tuosta GSAK vinkistä? Skriptit ja monkey näyttäisi kyllä olevan päällä.
  7. Tämä olisi kyllä hieno ominaisuus, mutta ...... Kun ne osat on ladattu tulikettuun, niin kuinkas siihen retkikartalle saadaan syntymään se paikkaan viittaava osoitin?
×
×
  • Create New...