Jump to content

Crazy-MTB

+Premium Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Crazy-MTB

  1. Παντως στην Χασια εχει ΠΟΛΥ ωραιους λουκουμαδες .. ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ωραιους
  2. Επελεξα Σωκρατη !!...
  3. Μιμη οχι γνωστος μου .. Εγω ημουνα ο γνωστος του Γρηγορακη χαχαχαχαχα !!!
  4. Σημερα ηταν μια μερα δημιουργιας ... η κατασκευη του ΤΒ εχει φτασει σε αρκετα καλο σημειο αλλα εχει ακομα εχει αρκετη δουλεια που πρεπει να γινει ... ακομα και στις λεπτομεριες .... Θα χαρω να διαβασω σχολια ειτε θετικα ειτε αρνητικα ..... H φωτογραφια δεν ειναι καλα τραβηγμενη αλλα αυτο που πρεπει να δειτε φαινεται χε χε χε...
  5. Μιμη κατι εχουμε σκεφτει με τον Παναγιωτη .... μηπως αγοραζαμε ενα ΤΒ και απλα χρησιμοποιουσαμε τον κωδικο του ας πουμε ...ειναι υπο συζητηση !! Οπως και μερικα ακομα .... Οσο για την ερωτηση σου για παραγγελιες η δουλεια μου ειναι να σχεδιαζω αλλα και να κατασκευαζω κοσμηματα,αντικειμενα κτλ. !! Φυσικα λοιπον και δεχομαι παραγγελιες . Οσο για τις τιμες μου λεει ο ενδιαφερομενος τι θελει και πως το θελει ... συζηταμε εναλλακτικες (αν χρειαζεται) .. το μελεταω - δινω την τιμη μου και αν συμφωνει προχωραμε .
  6. Την καλησπερα και απο εμενα σε ολους σας .... Χρονια Πολλα και ΚΑΛΗ Χρονια να εχουμε με υγεια και ΥΠΟΜΟΝΗ !! Το Ξενια απο οτι διαβασα διχαζει χε χε χε !! Προσωπικα θελω να πω αλλη μια φορα οτι για μενα παραμενει η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ως τωρα κρυπτη που εχω βρει !!! ... Η συνεργασια με τον feregio περισσοτερο γελιο και χαρα μας προσεφερε και με καθαρο παντα μυαλο προχωρουσαμε οχι για το ταπερ ...αλλα για το γελιο !!! Μακαρι να μπορουσα να μοιραστω μαζι σας περισσοτερες λεπτομεριες αλλα δεν γινεται γιατι θα δωσω στοιχεια που οταν τα βρισκει καποιος καταλαβαινει ολοενα και περισσοτερο ποσο μελετημενη cache ειναι !!!! Περα απο το Ξενια λοιπον και την μακαροναδα που θα συντονιστουμε Σπυρο να την τσακισουμε εχω να μοιραστω κατι μαζι σας .... Οπως σας ειπαμε και στην ομορφη συναντηση που ειχαμε κανει αποφασισαμε με τον Παναγιωτη να βαλει αυτος το θεμα ..εγω την τεχνη μου ... και να δημιουργησουμε ενα Geocoin μοναδικο !! Εγω το ειχα στο μυαλο μου να εβγαινε πιο παραγωγικο αλλα ως συνηθως εβαλα τεχνη παραπανω και.....σε λιγο καιρο ..σαλπαρει !! Βαζουμε πανια - κουπια ...και τα υπολοιπα ειναι ευκολα
  7. Την ημερα που λυναμε το ΧΕΝΙΑ !! ...πηγαινοντας για καφε στο Μπαφι
  8. Αν και τα ειπε ολα ο Παναγιωτης ...θα πω και εγω με την σειρα μου οτι ηταν οντως μια εθιστικοτατη κρυπτη που την βαζω απλα ως την ΚΑΛΥΤΕΡΗ που εχω βρει ως τωρα !! (δεν εχω βρει και πολλες αλλα λεμε τωρα ). !! Ειχε περιπετεια .. ηθελε να δουλευει το μυαλο ... ηθελε να αποθηκευεις στον σκληρο σου οτι εβλεπες στους χωρους του ξενοδοχειου ...και μεχρι και την τελευταια στιγμη μας κρατουσε σε αναμενα καρβουνα !! Ηταν απλα μια ΤΕΛΕΙΑ και καλοστημενη cache !!!...Αν βγει καινουργιος ορος και καθιερωθει το multi-puzzle cache θα ειναι κορυφη !!! Σπυρο δεν αφηνεις τις υποβρυχιες ??? ... πολλα λεφτα για εξοπλισμο και μαθηματα καταδυσεων ..ανεργα παιδια ειμαστε !!! χε χε χε !!! Μπραβο λες σε εμας .. και μπραβο λεμε και εμεις σε εσενα που χαρη της κρυπτης που δημιουργησες περασαμε στιγμες ανεπαναληπτες !!!!
  9. Χωριο ειναι τα Βελανιδια !!
  10. SpurosP. την κρυπτη την αφησα ΑΚΡΙΒΩΣ οπως την βρηκα .... Αλλα οταν ειχα ξεκινησει με το αμαξι να κατεβαινω σκεφτηκα οτι τα κατσικια ειχαν ριξει τις πετρες και φαινοτανε η σακουλα οποτε ητανε αργα για να επιστρεψω και το ειχα εννοια !(δεν ημουν μονος και ο φιλος δεν την παλεβε αλλο) ...Ολα καλα αφου την διορθωσες Θα ειμαι εδω (πλυτρα) ως την Παρασκευη !! Σαββατο ταξιδευω πισω για αθηνα ! Ομως δεν με βλεπω να ξαναερχομαι μεχρι τα βελανιδια !! ( Κανε FTF στο παλαιοκαστρο που δηλωσα σημερα να πιουμε και καφε πανω στον βραχο)
  11. @feregios ...Ετοιμασε τα πλανα . Σαββατο επιστρεφω !! @ myself .. Θελω και εγω να παω ΠΟΛΥ εκει ..απο ποια εισοδο λες να προσεγγισεις την σπηλια ?? α) απο μονη κλειστων? β) απο το παλιο ρεμα?
  12. Σπυρο την καλησπερα μου !! Διαβασα τα οσα ειπες και ΠΟΛΛΑ απο αυτα ειναι ακρως ενδιαφεροντα !! Εμενα που μου αρεσουν ολα αυτα να τα ψαχνω ειναι αιτια για να ΞΑΝΑπαω μεχρι τα βελανιδια .. !!! Εχω ομως μια αντιρηση αν δεν σε πειραζει !! Στα μερη αυτα φυσικα δεν πηγαινα μονος μου αλλα με παρεα εναν πολυ καλο φιλο ο οποιος τυχαινει να ειναι Ασωπιτης και μαλιστα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ διαβασμενος !! Στον Φαρο πιστευω δεν ειναι καθολου καλη ιδεα να βαλεις εναν θυσαυρο αν και σαν μερος ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !! ..και αυτο το λεω λογο της επικυνδηνοτητας του μονοπατιου που πιστευω θα γνωριζεις !! .. Εκει συναντιουντε 3 καιροι και αν πας την λαθος ημερα μπορει εκει που περπατας να σε παρει ο αερας για πλακα και χωρις υπερβολες ή να σε κανει να χασεις ευκολα την ισσοροπια σου και να παραπατησεις!! Πολλοι ντοπιοι που ρωτησαμε μας ειπαν την ημερα που ημουνα εκει να ΜΗΝ παμε στον φαρο !!.. Αλλος γνωστος μας επιβεβαιωσε οτι 10 φορες εχει κανει το μονοπατι και θελει Χtreme προσοχη !! Βαζοντας εκει εναν θυσαυρο θα προσελκυσεις κοσμο που μπορει να εχει αγνοια κινδυνου η απλα να υπερκτιμησει καποιος τις δυνατοτητες του !! Ισως να εγραφες ολα αυτα στην περιγραφη σου ωστε να ειναι ενημερωμενοι οι geocachers που θα επιχειρησουν να την βρουν ! Ζηταω συγνωμη εκ των προτερων για αυτην μου την παραθεση αν για καποιο λογο σε πειραξε..δεν θελω να το παιξω ξερολας ή οτιδηποτε αλλο ουτε να φανω Καποιος !! Εκφραζω την αποψη μου και μονο ! (προσωπικα αν τις βαλεις θα ξαναπαω προς τα εκει μιας και θελω να κανω και το μονοπατι προς τον φαρο που δεν με αφησανε την ημερα που πηγα ) ! Η φωτογραφια με το ναυαγιο φοβερη !! ..Τα μερη που λες για τις κρυπτες με ενδιαφερουν αν θελεις μπορεις να μου στειλεις τα στιγματα σε μυνηματα μονο στην περιπτωση που αποφασισεις να μην τις τοποθετησεις !! (designjart@yahoo.gr)
  13. Καλως ηρθες και απο εμενα Σπυρο !! .... Την αλλη του Ισμαηλ δεν την προσπαθησα καν !! Την ημερα που πηρα ειχε τοσο μανιασμενο αερα που δεν καταφεραμε να βουτηξουμε ουτε σε εναν κολπο της Αγιας Μαρινας !! Ολα τα πλοια ειχαν αραξει και τον καβομαλια δεν τον επιχειρησε κανενα να τον περασει !!Λεγανε οι παλαιοι ... ''τον καβομαλια σαν θελεις να περασεις ...το σπιτι σου να το ξεχασεις'' !!! Ετσι και εμας ο καιρος δεν μας επετρεψε να παμε ουτε μεχρι τον φαρο !!!
  14. SpyrosP απο οτι φαινεται εκανα αλλο ενα FTF σε κρυπτη που δημιουργησες ...Ωραιο το μερος , λιγο δυσκολος ο δρομο για συμβατικο αυτοκινητο βεβαια !! Το Μονοπατι χρειαστηκε να το ψαξουμε λιγο μεχρι να το βρουμε μιας και τα σκιντα εχουν μεγαλωσει ΠΟΛΥ ! Απο την μεση και μετα φαινεται πεντακαθαρα.... Τα κτισματα ειναι ωραια και σχετικα καλοδιατηρημενα ..απο οτι ειδα εχει και ερειπια ενος παλιου πυργου (χιλιαδες πυργοι στις περιοχες και καστρα) ! Τα περιεχομενα της κασας αξιοθαυμαστα απο την μια..λιγο στεναχωρα απο την αλλη ! Αναμικτα τα αισθηματα οταν αναλογισε εγληματα του παρελθοντος απο τους γερμανους ! Παρολα αυτα η κασα ηταν ΠΟΛΥ ωραια και ΠΟΛΥ ...χεσμενη απο τα κατσικια ..χαχαχαχαχαχα ολο κακαρατζες ηταν απο πανω της !!Το φιλαρακι που πηγαμε μαζι ενθουσιαστηκε με τα περιεχομενα !! Nice cache λοιπον !! Ωραιο και το certificate
  15. Οπως εγραψε και ο Παναγιωτης (feregios) ... Πηγα στο Ταιναρο για να το δω και να βρω και την κρυπτη εκει ... Ευτυχως πλεον το ακρωτηριο εχει πια ΜΟΝΙΜΟ φαροφυλακα . Διστυχως ομως δε μπορεσα να βρω την κρυπτη γιατι κοιτουσε διαρκως και επιμονα να δει το κανω παρα το γεγονος οτι φιλος τον απασχολουσε ! Ετσι τα παρατησα γρηγορα μιας και τον εβλεπα ΠΟΛΥ προθυμο να καταστρεψει αυτο που θα εβρισκα εκει !! Παρολα αυτα απολαυσα πολυ την πεζοπορεια μου εκει !!
  16. Σε ευχαριστω πολυ Μιμης ... θα το εχω υποψιν μου για την επομενη περιγραφη που θα ειναι και πιο σημαντικη μιας και επιλεγω μερη οχι τοσο για να βρει καποιος μια κρυπτη αλλα μερη με καποια ιστορια που ειναι ωραιο να γνωριζει καποιος και να συνδυαζει αυτο το ωραιο παιχνιδι !!! ... Αν θελησω βοηθεια θα ενημερωσω προς το παρον σαν καινουργιος μου αρεσει να ανακαλυπτω μονος τα πραγματα σιγα σιγα ....
  17. Γεια σας γεια σας ... Σημερα ελαβα ενα μυνημα οτι καποιος κυριος βρηκε το πρωτο cache που ειχα τοποθετησει πριν μερικες ημερες !!! Εμεινε μαλλον καταπληκτος απο το μυνημα που εγραψε μιας και το μερος αξιζε πραγματικα !! Το ονομα της κρυπτης ειναι Marathias Observatory old tower .! Δεν μπορεσα για καποιο λογο να γραψω ολα οσα ηθελα σχετικα με το μερος γιατι δεν με αφηνε το συστημα .. επετρεπε μεχρι καποιο οριο χαρακτηρων αλλα τελικα μονο οσα εγραψα δεχτηκε ! Οποτε οποιος ειναι περιεργος για την ιστορια του πυργου μπορει να με ρωτησει για να μη κουραζω εδω
  18. Την καλησπερα μου παιδια ...Οπως τα ειπα στον Παναγιωτη ...η κρυπτη μου αρεσε πολυ για τον τροπο που χρειαστηκε να μπω μεσα !! Ηταν λιγο θεματακι μεχρι να το παρω αποφαση !! Παντως το μερος οντως αξιζε μια επισκεψη μιας και ο νερομυλος δεν φαινεται με τιποτα απο την δρομο !!! ....Αυριο παω Ταιναρο με σκοπο να βρω 3 (η μια multi) !! εκτος και αν με προδωσει η μπαταρια του Garmin !! Καινουργιο το μηχανημα και πρεπει να ξεφορτισει τελειως πριν την 2η φορτιση !!!
  19. χαχαχαχαχα...Αμα με βαλουν μεσα σε κανα κελι να μου φερνετε Μπανοφι !! Αμα δε το ξερετε κερναμε με τον Παναγιωτη οποτε θελετε !! Αυτες τις μερες κινηθηκα (σαν νεος) παραλια με το ποδηλατο με εναν αλλο φιλο και ελεγα να παρω του Αλιμου και του Λαιμου αλλα εφαγα πορτα χε χε χε !! Πολυ κοσμο στο ενα και στο αλλο αραζανε κατι ζηταδες και ρεμβαζανε οποτε δε μπορεσα να προσεγγισω !!! Εχουμε ολο τον χειμωνα μπροστα !! Στην Παρνηθα υπαρχουν και αλλα ΠΟΛΥ ομορφα σημεια να βαλεις caches !! πληροφοριες με τα τσιπουρα !!
  20. Τελικα ακομα δεν το βρηκε καποιος ????? !!! Τι γινεται με αυτο το cache ? Εγω δεν εχω προσπαθησει ακομα (ψαχνω παρεα για να παω και ο feregios λειπει !!)
  21. Χαχαχαχαχα.... Ασε Πρωτα να βρω μερικους που εχω σημειωσει για τις διακοπες μου να μπω ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ στο κλιμα !! Αν και εδω που τα λεμε στην περιοχη μου (στις διακοπες) μονο ΕΝΑΝ εχει.... μαλλον ηρθε η ωρα να κρυψω εναν σε ΠΟΛΥ πιο ωραιο σημειο με ΠΟΛΥ πιο ωραια θεα (....κανει και για ψαρεμα το σημειακι και ψαροντουφεκο για τους λατρεις)
  22. Καλησπερα σας ... Φρεσκος φρεσκος με 5 ανακαλυψεις παρεα με το φιλο Fereggios που με εβαλε στο τρυπακι και τωρα οι ποδηλατοβολτες μας εκτος απο την ψυχικη μας ευχαριστηση αποκτησαν και την περιπετεια του ψαχνω κατι !!!
  23. Καλησπερα και απο εμενα !!... Ξεκινησα στον κοσμο του Ελληνικου Geocaching με την βοηθεια του Feregiou οπου εχουμε κανει μερικα απιστευτα βολτακια με το ποδηλατο με σκοπο την ευρεση κρυπτων !!!
×
×
  • Create New...