Jump to content

Tisane

+Premium Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tisane

  1. Hi all! I decided that I want to place a Wherigo cache in my area. I have never build one before. I usually work with a mac, but I also have an old Windows laptop running on XP. Today, I downloaded the Builder. It said I had to download the Microsoft .NET Framework Version 2.0 Redistributable Package also, which I did. But it just does not seem to work. These packages won't install, or they crash. I have tried to install 2.0, 3.5 and even higher, but no success. Can anybody tell me why? Right now I can't even install the Builder on my computer, so actually building a Wherigo cartridge seems quite impossible at the moment! But I really have an amazing idea for a cartridge! Thanks!
  2. Hoi allemaal! Een cacher heeft op 7 januari, meer dan twee maanden geleden, mijn TB opgepikt. Daarna heb ik er niets meer van gehoord, terwijl deze persoon wel regelmatig lijkt te cachen. Ik heb hem een paar weken geleden gemaild of hij misschien van plan is om de TB vast te houden omdat ie naar een bepaalde bestemming gaat, en of ie hem anders ergens zou willen droppen. Daar kreeg ik geen reactie op. Nu heb ik afgelopen week weer gemaild, en weer blijft de reactie uit. Het gekke is dat dit best een beoefende cacher betreft (zo 2000 caches gevonden), dus ik neem aan dat hij wel weet hoe ie een TB moet droppen. Wat moet ik nu doen? Kan ik dit ergens melden? Of heb ik gewoon pech? Ik zou het ook willen weten als ie hem kwijt is of zo, want dan kan ik de TB tenminste als vermist opgeven. Nu is het gewoon echt vreselijk irritant. Ik snap niet dat mensen TBs meenemen, als je er vervolgens niks mee doet. Gr. Bas
  3. Bedankt voor je reactie! Dat ga ik de volgende keer even proberen!
  4. Bedankt voor je snelle antwoord! Het klinkt echt heel leuk! Ik ga het zeker eens goed in de gaten houden en misschien het jaar daarop ook eens meedoen!
  5. Hallo allemaal! Ik cache altijd met een Dakota 20. Wanneer ik dan een cache gevonden heb, geef ik dat aan op m'n gps en komen ze in 'gevonden caches'. Als ik dan thuis ben, open ik dit en log ik ze een voor een. Het probleem is nu dat de caches hier gerangschikt staan op afstand, en niet op volgorde van vondst. Wel wil ik de caches loggen op volgorde van vondst, wat betekent dat ik dus moet onthouden in welke volgorde ik de caches heb gedaan. Dit is vooral bij veel op een dag erg lastig. Ik heb geprobeerd deze instelling te vinden, maar dat wilde niet lukken. Weet iemand of dit te veranderen is? En of er anders een andere manier is om gevonden caches makkelijk chronologisch te ordenen? Zou ik daarvoor GSAK kunnen gebruiken? Bedankt!
  6. Ik loop nog niet zo lang mee in dit wereldje, maar heb de 'gemeenterace' wel een paar keer langs zien komen. Kan iemand vertellen wat het inhoudt? Gewoon een race van heel veel coins tegelijk, gedurende een jaar?
  7. Leuk item om te lezen. Maar als newbie vind ik trade items toch wel moeilijk. Ik weet gewoon eigenlijk niet zo goed wat ik erin moet doen. Ik heb mensen om mij heen gevraagd of ze kleine dingen, die ze normaal weg zouden gooien, voor mij willen bewaren, zodat ik ze in caches achter kan laten. Maar meer inspiratie dan buttons, knuffeltjes, en voetbalplaatjes voor kinderen heb ik niet. Heeft iemand een tip waar ik leuke goedkope spulletjes kan kopen voor in een cache?
  8. Bedankt allemaal. Ik heb de events inderdaad gevonden. Nu maar hopen dat het ook een keer mooi weer wordt
  9. Deze heb ik vorige week aangeschaft. Ik ben ook helemaal nieuw en heb er een boel van geleerd. Het leest vlot weg en er wordt veel uitgelegd. Ik vind het wel een aanrader.
  10. Hey Sjimmies, ik kom uit Leiden. Misschien eens samen cachen?
  11. Hey Elmo, ik ben ook net begonnen. Maar misschien wel eens leuk om samen te cachen?
  12. Opnieuw bedankt voor je reactie! Ik voel me nu wel een beetje dom, maar ik kan die events niet vinden? Je bedoelt toch gewoon op mijn profieltje op deze website? Ik zie daar wel opties om caches te zoeken enzo, maar ik zie niets staan over events in Nederland.
  13. Bedankt voor alle snelle reacties! Geweldig! Het is wel duidelijker nu. Ik denk dat ik eventjes ga wachten met een GPS en een premium membership. Eerst maar even wachten tot ik wat meer ervaring heb. Ik hoop maar dat ik snel wat meer mensen ontmoet die het ook doen, wat het is nu nog een beetje lonely Klein vraag je nog repertum; als je een gps hebt, kan je dan gewoon die caches inladen of zo? Of moet je gewoon de coordinaten invoeren en gaan lopen? Gr. Bas
  14. Hallo allemaal! Ik ben Bas uit Leiden. Sinds een paar dagen heb ik geocache ontdekt en ik vind het helemaal geweldig! Ik kan niet geloven dat dit fenomeen al die jaren compleet langs me heen is gegaan Ik heb nog wel wat vragen en ik hoop dat jullie ze zouden kunnen beantwoorden! - Ik ben nu geen premium member. Is dit de moeite waard? Ik studeer nog, dus erg breed heb ik het niet. Wat zijn de voordelen? - Ik speel nu nog met de app op m'n telefoon. Is het een toevoeging om een GPS te kopen? Wat kan ik daar meer mee dan nu? - Misschien een stomme vraag: ik zie soms van die spullen in caches. In m'n app die ik dan dat er een aantal trackables inzitten (dat zijn bugs en coins toch?). Hoe weet ik dan welke van die spullen daaronder vallen? En het is toch alleen de bedoeling dat je deze trackables eruit haalt en in een andere cache stopt? Heb er het een en ander over gelezen, maar erg duidelijk vind ik het nog niet. Alvast bedankt en veel plezier allemaal! Gr. Bas
×
×
  • Create New...